IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Само да посоча, че на въпросното ниво ще го ядат въпросния: Всеки сам да си прецени.
    Тука толкова акции се продадоха , че незнам какво да мисля и има поне три варианта ...... ако има някакво увеличение вариантите стават четири.
    Има една мисъл .... когато всички имат една акция е по добре ти да я нямаш и обратното ....

Коментар

• Тази акция започва да става интересна
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
        Цената отива към 1.4 лв. ... Мойто мнение ,че по добре да се купува след като е свършил пакета .. даже и да се изпусне някаква печялба , отколкото да се правя на астролог..... и да чакам Михаля....
        Първоначално изпратено от zhoro
        Може ли да лапнат дедовия?!

Само да посоча, че на въпросното ниво ще го ядат въпросния: Всеки сам да си прецени.

Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Подкрепа!

Първоначално изпратено от bertram
          пичове споко,
          не могат няколко милки да съборят позицията
          ако ще на 1.20 да иде като мине пакета сме за нула време над 1.60
          ще се усетят някои да купуват, но няма да е без пари

успех
          Подкрепям те! И аз мисля така! Явно всички се заформяме в подкрепа на собствените ни позиции! Е, тъкмо да си осредним нивата!
          Всички човешки действия отекват във Вечността!!!!

Коментар

• Чудя се като са толкова смели си копиращите си стратегии - какво ще стане ако цената почне да пада безусловно много, а не са си продали пакетите?

Може ли да лапнат дедовия?!

Коментар

• Благодарност!

ZHORO, LIPOV, Благодаря ви!!!

Безспорен упор!!!
              Всички човешки действия отекват във Вечността!!!!

Коментар

• Цената отива към 1.4 лв. ... Мойто мнение ,че по добре да се купува след като е свършил пакета .. даже и да се изпусне някаква печялба , отколкото да се правя на астролог..... и да чакам Михаля....

Коментар

• ...

Коментар

• ОББ и райфите продължават да помагат

п.с. в поста ми по-долу "знам" да се чете знак
                    грешка при писането

Коментар

• Re: Хосе, нов поклон!

Първоначално изпратено от Bolgart
                      не, този път си е лично той - Булбанк сипа до 1,51. Един приятел с Карол Брокер има сделка и ми каза. Нещо се напъват напоследък, дано е знам че пакета е на привършване.

Да, платформата е много по-добра от кобос, все още има някой бъгчета които се изчистват, може би затова не я рекламират официално все още, искат да бъде перфектна.
                      Иначе е много бърза, дава дълбочина, насрещна страна и доста още предимства.

Пакета е или НЕ Е на привършване?

Относно Карол: - Къде да се намери тяхната платформа?
                      В офисите на Карол, но мисля че трябва те да ти станат посредник ако продаваш през тяхната платформа. аз съм с нея от една седмица и още я разучавам.
                      Вярвам, че има бъдеще в тази страна наречена България!

Коментар

• пичове споко,
                        не могат няколко милки да съборят позицията
                        ако ще на 1.20 да иде като мине пакета сме за нула време над 1.60
                        ще се усетят някои да купуват, но няма да е без пари

успех
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
                          Тая акция днес я разстрелват от упор.Както и всичко друго ,свързано с ТИМ.Само аз ли виждам нещата от този ъгъл на зрение?
                          Ами Химимпорт от април досега е надолу. Това трябва да е достатъчно за определени изводи.

Коментар

Тая акция днес я разстрелват от упор.Както и всичко друго ,свързано с ТИМ.Само аз ли виждам нещата от този ъгъл на зрение?
                            Не само ти.

Има ли някой идея да не привършва договара за поддържане са ХИМ и БулБанк и да се изнизват като П*тк*!?

на 1,529 въпросните, на 1,522 днес ме отнесе кобос на корол, на 1,5 южния пазар

Коментар

Аз ги виждам отдавна така, нашата борса големи Манипулации...
                              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Re: Хосе, нов поклон!

Първоначално изпратено от Bolgart

Относно Карол: - Къде да се намери тяхната платформа?
                                http://www.karoll.net/bg/?section=brokerage&id=78

Коментар

X