IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хосе, нов поклон!

не, този път си е лично той - Булбанк сипа до 1,51. Един приятел с Карол Брокер има сделка и ми каза. Нещо се напъват напоследък, дано е знам че пакета е на привършване.

Да, платформата е много по-добра от кобос, все още има някой бъгчета които се изчистват, може би затова не я рекламират официално все още, искат да бъде перфектна.
    Иначе е много бърза, дава дълбочина, насрещна страна и доста още предимства.

Пакета е или НЕ Е на привършване?

Относно Карол: - Къде да се намери тяхната платформа?
    Всички човешки действия отекват във Вечността!!!!

Коментар

• Тая акция днес я разстрелват от упор.Както и всичко друго ,свързано с ТИМ.Само аз ли виждам нещата от този ъгъл на зрение?

Коментар

• Мен взеха много да ме нервират тук , ако ще има увеличение на акции да казват, иначе големите сигурно не искат да ги записват или не искат висока цена и сипват... Мамка му...
        Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе
          Първоначално изпратено от meche_cveti93
          Що такъв натиск тук?
          Предполагам ,че някой бърза да си продаде неговите ... преди да се яви баш майстора ...
          не, този път си е лично той - Булбанк сипа до 1,51. Един приятел с Карол Брокер има сделка и ми каза. Нещо се напъват напоследък, дано е знам че пакета е на привършване.
          Да, платформата е много по-добра от кобос, все още има някой бъгчета които се изчистват, може би затова не я рекламират официално все още, искат да бъде перфектна.
          Eй - днес направо е красиво тука!
          Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
            Що такъв натиск тук?
            Предполагам ,че някой бърза да си продаде неговите ... преди да се яви баш майстора ...

Коментар

• А?

Първоначално изпратено от ghettoff
              Ще я докарате до следващия ми таргет. Виждам аз..
              На 1,20 или направо в изходна позиция от зимата на 0,78, а?

Коментар

• Ще я докарате до следващия ми таргет. Виждам аз..

Коментар

• Що такъв натиск тук?

Коментар

• Що такъв натиск тук?

Коментар

• abandon all hope за спекула днестъдей тук...

Коментар

• Благодарност!

Първоначално изпратено от Хосе
                        Да, основния е един през Булбанк, но си има и съмишленици отвреме-навреме - Юг Маркет, Райфите, а днес сипването с прехвърляне на 60Т на 1,526 го направиха ОББ. Работя с новата платформа на Карол и като видях сипването и зависналите 6080 бр. на 1,526 ги лапнах, затова знам насрещната страна.
                        Може би това продължително тъпчене на едно място изнервя вече и други държачи на акцията, но това е играта, остава да вярваме че търпеливите ще бъдем щедро възнаградени, както става в повечето случаи.

bertram, мисля че не можеш нищо да им направиш на БФБ. Предлагат ти продукт, ползваш го ако искаш, ако не, има си алтернативи. Наистина е много ценно по активни позиции да виждаш в по-голяма дълбочина от 10 нива, при обирането на Еврохолд до 1,80 го осъзнах напълно
                        Благодаря ти лично, Хосе!!! Щедър си в Инфо-то, а тва малко или много помага! Кажи нещо повече за платформата на Карол, моля?!? Щом е по-добра, то е хубаво да се преориентира човек! А?

Коментар

• В добавка на Хосе - Евро финанс - те справят добре и по двете споменати позиции.
                          Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Да, основния е един през Булбанк, но си има и съмишленици отвреме-навреме - Юг Маркет, Райфите, а днес сипването с прехвърляне на 60Т на 1,526 го направиха ОББ. Работя с новата платформа на Карол и като видях сипването и зависналите 6080 бр. на 1,526 ги лапнах, затова знам насрещната страна.
                            Може би това продължително тъпчене на едно място изнервя вече и други държачи на акцията, но това е играта, остава да вярваме че търпеливите ще бъдем щедро възнаградени, както става в повечето случаи.

bertram, мисля че не можеш нищо да им направиш на БФБ. Предлагат ти продукт, ползваш го ако искаш, ако не, има си алтернативи. Наистина е много ценно по активни позиции да виждаш в по-голяма дълбочина от 10 нива, при обирането на Еврохолд до 1,80 го осъзнах напълно

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
                              Първоначално изпратено от psycoholic
                              Хмммм,
                              хммм, хм, хм!

Използвах едно друго сметалце, според което Хипо трябва да са опукали почти всичко! Ама брокерите не са хора да ми го потвърдат, а се крият асъл мишки!

Не ангажирам никого с това си мнение има вероятност да греша, ако утре-вдругиден има особено неочаквано движение тук, подсетете ме да ви кажа как го сметнах (то не че е много сложно да се сети човек де...)!
                              С троен интеграл ли го сметна ???? - или отвори търговията на ЦКБ за 6 м с една грешка от 50% и сметката излезна........
                              Според мен имат още 123456 бр акции...ама може и да греша......
                              Еее, не ме яж де!
                              Питай си брокера ако искаш сигурност на сметките!
                              И казах, че ще споделя сметките си, така че сарказъма ти е проява на лош вкус!

и мисля, че е ясно, че обсъждаме презумпцията големият продаващ да е само един, сега ако си решил да разтоварваш твоите хиляди, разбира се, че ще ми объркаш сметката!
                              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                                психо много спекула се върти тука ( и аз също въртях ама ми писне през 5-10 ст и се кротнах) така че сметката не знам как я правиш ама имат още за шиткане маймунките мръсни да им имам стратегията
                                ...
                                bertram ,
                                Аз имам дълбочина , но към 1.4 са 26 К ..... продавача не е само един и това е подвеждащо , но засега нашият човек работи до 1.52 лв. , аз смятам ,че има още доста защото щеше да се отърве от рас днес, вчера и т.н. Продава към 200 К на ден при бичи пазар и па 100 К при мечи пазар .... докога ... като свърши търсенето и ако не е излезнал тогава ще интересно....
                                голямо дърво е този Кобос чак се чудя дали не може да направим някой колективен иск срещу ръководството на БФБ за поставяне в неравностйно положение спрямо другите участници на пазара.

до нова година поне ще имаме зелена вълна по света. почва Q4 и в развития свят равносметката ще е след това

до тогава пакета ще е минал и ще сме го забравили
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X