IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: TRAIN

Първоначално изпратено от Bolgart
    Влакът тръгна!
    Има една приказка, която казва, че не локомотивът определя скоростта на композицията, а най-бавния вагон.

За да тръгне композицията трябва един локомотив отпред и един отзад - ако ме разбираш какво искам да кажа с тегленето и бутането (подпирането).
    Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• TRAIN

Влакът тръгна!
      Всички човешки действия отекват във Вечността!!!!

Коментар

• Абе модератора...защо ми изтри мнението...нещо лошо ли казах ..бе ...

Коментар

• Нямам какво да кажа...то е ясно

http://www.iphoneworld.ca/wp-content.../sheeptrap.png
          Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Ако продавачите са умни, а те са, ще оставят акцията да отбележи малък ръст. Ако падне под ключовите нива на подкрепа има опасност да няма такова търсене както в момента и да не могат да се отърват. Все пак е малка загадка защо не договорят голям пакет, а всичко става с реална търговия..

Коментар

• Първоначално изпратено от eric
              Според мен тази позиция е доста подценена и до няколко дни ще обърне посоката нагоре.
              Не е препоръка за покупко-продажба.
              не е подценена, а направо натисната здраво. едва ли ще почне да качва от утре, но като се сменят собствениците на още 1-2-3 милиона акции тогава целите на новите ще са нагоре нагоре..
              за сега пазара поема добре ще видим до кога.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Според мен тази позиция е доста подценена и до няколко дни ще обърне посоката нагоре.
                Не е препоръка за покупко-продажба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                  Първоначално изпратено от desperado
                  Започнах годината с 50% загуба ...
                  Към тази загуба прибави и лихвата, която щеше да си получил към днешна дата ако беше сложил тоя капитал на депозит!
                  Не ми цитирай само откъси от написаното. Лихвата върху капитала знам как да я смятам :-) и я знам по всяко време. Перформанса спрямо Софикс си го пресмятам с начислена лихва. Точно тази лихва досега е сериозна цифра, но затова като тебе имам и депозити, но това не е повод за всекиднешно писане както при теб. Докато ти пишех ... виж какшо се случи с цената на Нокия моето момче и ще разбереш малко повече. Удари ми една лимитирана поръчка продава и изкарах едни едногодишена лихва на капитала, отделно днесяното скъсяване..

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado
                    Започнах годината с 50% загуба ...
                    Към тази загуба прибави и лихвата, която щеше да си получил към днешна дата ако беше сложил тоя капитал на депозит!
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                      Първоначално изпратено от Forex Master
                      Ще бъде забавно тука, не че и се га не е забавно.
                      Тука забавата тече вече трета година, не виждам защо да не продължи поне още толкова?
                      Форексе, не казваш расте ли депозита? хората направиха 70-80% ръст от началото на годината... но ти продълваш. Малко млъкни че съвсем се излагаш.
                      Според статистиката лихвата по депозитите пада вече втори пореден месец. Ама не е лошо да имаш и депозит. Аз 2008 и до април 2009 бях само на депозит. И сега не съм сложил всички яйца в една кошница, щото ако се спъна и падна
                      Никой не отрича, че в България депозитите са доходни. Започнах годината с 50% загуба и не отричам че загубата беше главно от Еврохолд, но имаше още депозити Февруари и Март. :-) за да се купува на дъно.

Коментар

Първоначално изпратено от Forex Master
                        Тука забавата тече вече трета година, не виждам защо да не продължи поне още толкова?
                        Форексе, не казваш расте ли депозита? хората направиха 70-80% ръст от началото на годината... но ти продълваш. Малко млъкни че съвсем се излагаш.
                        Според статистиката лихвата по депозитите пада вече втори пореден месец. Ама не е лошо да имаш и депозит. Аз 2008 и до април 2009 бях само на депозит. И сега не съм сложил всички яйца в една кошница, щото ако се спъна и падна
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master

Коментар

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Нали не си мислите че Батко е почнал да купува без да знае колко има за изкупуване. Ще бъде забавно тука, не че и се га не е забавно.

Коментар

• Първоначално изпратено от zX
                                Като вземат да плащат, за да си купиш акции и спекулантите със сигурност ще се върнат.
                                Тук няма спекуланти, тук всички са инвеститори, решили да подпомогнат родната икономика. Само вожда Ташунко е спекулант, ама него не го броим, той е индианец
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X