If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Иде, иде таргета, мече Йоги!!! Иде като ланшен сняг от "върховете" разтопен в буйната река от есенни поръчки и залози към ниските нива, поля, лозя в посрещане на пролетта! А пролетта ще дойде с дъжд и урагани, бурна страшно, огненометежна да възвърне хиляди надежди и измие кървавите рани.
Мече,долните които си изброил,едните са Агентите на Бсп,Другите самото БСП.
Тука ти говорят за инвестиции, а ти за БСП и агенти.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
SoKoLoV
Мече,долните които си изброил,едните са Агентите на Бсп,Другите самото БСП.
или едните са агентите на Бсп В процеса на приватизация..от бивши комунистически фамилии,а другите са личните агенти на Русия в България...и самата БСП..//
Това може да се провери,кои и колко дарява на партиите и президента..това не са малко пари...
Едните плащат дивидент,защото много ще замирише много ...а другите не искат тъй,като са заработили милионите си честно без геноцид и убийства...
Абе мече, .. и ти си се окошарил в едни дружества, .... майка плаче. Без препоръка !
precakanoto,
Може и така да изглежда , но не съм се окошарил , а доброволно избрал.....
Всичките останали " добри дружества " къде през левче , къде през два а някъде и през 5 стотинки .... ги кеширах....
Никой в този форум не го интересува кой колко е спечелил а кой колко е загубил и в какви дървета е инвестирал.... е тия мои дървета БТН ми е на 5 , 6 лв. , БСТР ми е на 2 , 3 лв. а Петрол ми е без пари и даже да ти ги подаря ще останат 3 , 4 К в плюс ..... да се почерпя.....
Заради което не мога да кажа същото за акциите на групите на ХИМ, ЕУБГ , Божков, Бедо , Банев и т.н. , "качествени акции и мажоритари " , който имат 90 % спад за последните години ..... с какво се различават от Събев и Ершов и държавата ... дават дивидент .... по няколко пъти.
Не е препоръка .....
П.П. За Софармата и Севто съжалявам ,че ги разкарах , но много се качи цената .... Донев е добър мажоритар . ... от Доверие го уважавам.
С уважение и малко нашега! Мече, като черпиш някого, то черпи и останалите!
Не се кахъри толкоз и бъди жив и здрав! Както се губи, така се и печели! Не всички тук са на червено! Спокойно!!! Идеята за "големите" бе да им се ползват парите и да внесат малко в борсата. Тя и без това нямаше прощъпулник. А те бяха велики по оново време и бяха най-смелите "мъже" наоколо. Донев естествено е най-запознат и се вижда, че добре реди и играе. Пенсионните фондове са добър ресурс зад гърба във време на криза. Не се бой! Тъй, че като черпиш, черпи всички!
Абе мече, .. и ти си се окошарил в едни дружества, .... майка плаче. Без препоръка !
precakanoto,
Може и така да изглежда , но не съм се окошарил , а доброволно избрал.....
Всичките останали " добри дружества " къде през левче , къде през два а някъде и през 5 стотинки .... ги кеширах....
Никой в този форум не го интересува кой колко е спечелил а кой колко е загубил и в какви дървета е инвестирал.... е тия мои дървета БТН ми е на 5 , 6 лв. , БСТР ми е на 2 , 3 лв. а Петрол ми е без пари и даже да ти ги подаря ще останат 3 , 4 К в плюс ..... да се почерпя.....
Заради което не мога да кажа същото за акциите на групите на ХИМ, ЕУБГ , Божков, Бедо , Банев и т.н. , "качествени акции и мажоритари " , който имат 90 % спад за последните години ..... с какво се различават от Събев и Ершов и държавата ... дават дивидент .... по няколко пъти.
Не е препоръка .....
П.П. За Софармата и Севто съжалявам ,че ги разкарах , но много се качи цената .... Донев е добър мажоритар . ... от Доверие го уважавам.
Ами да ти кажа мече щом си се притеснил така за мен
Аз на дивидент не разчитам, капиталовата печалба повечко ме блазни. Виждаш на главната страница на инвестор-а че Софикса е порастнал с 40% за 1 г.
Така че все нещичко съм припечелил
Батя ,
Аз не те питам колко си припечелил през тази година ..... това важи за всички който са купували през зимата . На миналата Нова година БТН беше 12 лв. сега е 21 лв... там минават пакетите , сложи дивидента от 3 .42 лв. и нов 3.42 лв. ... акцията излиза на 5 , 6 лв. и 100 % печалба .. разбира се със спекула.... Питам те защо сега седиш .. защото рано или късно ДАУ ще коригира и тук ще стане .... неконфортно ... и не само тук и в мойте позиции ?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
За мен лично разиграването с цените на акциите ще е голямо.Ще има много играчи които ще кеширват печалбите при това трудно време.Всеки следващ ръст ще бъде последван с разпродажби след това.Времената са такива.Такава ще е играта според мен.
За съжаление, Батя, за някои банки няма откъде да се види независима оценка колко и дали са стабилни. Така че вариантът разни играчи да излизат от западни и влизат в източни е малко пресилен. А когато решат да го направят - кеф им ОТП, кеф им Райфайзен Интернешънъл. Тук разчитаме на трохите да дойдат.
Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Ами да ти кажа мече щом си се притеснил така за мен
Аз на дивидент не разчитам, капиталовата печалба повечко ме блазни. Виждаш на главната страница на инвестор-а че Софикса е порастнал с 40% за 1 г.
Така че все нещичко съм припечелил
.... Питам те защо сега седиш .. защото рано или късно ДАУ ще коригира и тук ще стане .... неконфортно ... и не само тук и в мойте позиции ?
мече, то и вчера дау коригира, пък ние... изненадахме някой със зеленинка.
Идеята ми е да не разчиташ на 100% корелация с Дау. Те там вече си взеха тяхнато, а ние... още нищо сериозно.
Мислил ли си за варианта - играчи излизат от западни и влизат в заспали източни акции, като примерно забелязват че се прадават работещи, стабилни банки на Р/В 0,5!
Другото е че мен корекция не ме притеснява толкова, колкото възможността да проопусна в стараха си доста повече % ако нещата се случат другояче
Абе всеки човек има различен толеранс към ръск, така че давай както си знаеш и успех!
дивидент ще има със сигурност
но не знам догодина как ще се раздели баницата БТХ....това е големия въпросителен
с този висок акциз...ще го декапитализират според мен...
това горното е за позицията на мечето БТХ
bertram,
Нека да видим тези новите какво ще измътят , че пак са си играли вчера с акцизите....но на евтините цигари за сметка на скъпия клас....
Но каквото и да правят ... ще го продадат и това е най важното ...
Цената ще е над 25 лв. при пълна декапитализация ..... 150 м.... при мойте изчисления над 30 лв. но те не са миродавни...
Не е препоръка ....
Та значи викате се чудим дали си струва да се купува работеща и стабилна банка на Р/В 0,50 !!! Че то само лиценза й оправдава тази цена. Питайте БНБ как и дали въобще допуска нови в този сектор.
Батя,
Понеже сме много умни .... останахме сами в темите , другите разпродадоха ли , измориха ли се ...?
Аз поне за Нова година някакъв дивидент чакам..... а ти какво ?
Коментар