IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма силичка туканка .Мижав оборот за такава ликвидна акция.Изчакват повечето.Няма скоро да влязат умните пари .

Коментар

• Ами да ти кажа мече щом си се притеснил така за мен
      Аз на дивидент не разчитам, капиталовата печалба повечко ме блазни.
      Виждаш на главната страница на инвестор-а че Софикса е порастнал с 40% за 1 г.
      Така че все нещичко съм припечелил
      Батя ,
      Аз не те питам колко си припечелил през тази година ..... това важи за всички който са купували през зимата . На миналата Нова година БТН беше 12 лв. сега е 21 лв... там минават пакетите , сложи дивидента от 3 .42 лв. и нов 3.42 лв. ... акцията излиза на 5 , 6 лв. и 100 % печалба .. разбира се със спекула.... Питам те защо сега седиш .. защото рано или късно ДАУ ще коригира и тук ще стане .... неконфортно ... и не само тук и в мойте позиции ?

Коментар

• Ами да ти кажа мече щом си се притеснил така за мен
        Аз на дивидент не разчитам, капиталовата печалба повечко ме блазни.
        Виждаш на главната страница на инвестор-а че Софикса е порастнал с 40% за 1 г.
        Така че все нещичко съм припечелил

Коментар

• Та значи викате се чудим дали си струва да се купува работеща и стабилна банка на Р/В 0,50 !!! Че то само лиценза й оправдава тази цена. Питайте БНБ как и дали въобще допуска нови в този сектор.
          Батя,
          Понеже сме много умни .... останахме сами в темите , другите разпродадоха ли , измориха ли се ...?
          Аз поне за Нова година някакъв дивидент чакам..... а ти какво ?

Коментар

• Та значи викате се чудим дали си струва да се купува работеща и стабилна банка на Р/В 0,50 !!! Че то само лиценза й оправдава тази цена. Питайте БНБ как и дали въобще допуска нови в този сектор.

Коментар

• Лек ден!

Лек ден и дела през оставащото време на всички!!!
              Всички човешки действия отекват във Вечността!!!!

Коментар

• Re: Брей!

Първоначално изпратено от bertram
                Първоначално изпратено от Bolgart
                Брей, бай Бертраме, браво за постоянството! Да не си се уморил вече? Ама, наистина ли ти ги гаврътна ония 10 К???
                бяха 20 ама другите 10 добре ,че атила не ги усети иначе да е подпалил темата.

малко почивка си давам
                е ако иде на 1.35 скачам веднага, но като нищо може и да качи...тогава ще се кача на влака по-натам.

успех

не е препоръка за покупка или продажба на акции
                всеки сам си преценява.

Тъй, тъй, тъй!!! Голям и великодушен ще да си! Лека почивка!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                  Първоначално изпратено от ATILA
                  Хахахаха!

Удивително малоумно изсипване на продавача с 10 000 ... от 1.50...
                  понеже тука с малки изключения всеки е купил на дъното и продал на върха ...не знам кой върти е средата атила

признавам си колега аз бях този малоумник
                  нещо се поизморих напоследък и мисля да мина малко на кеш
                  +/- 4-5К от позиции няма да ми развалят настроението .. тука ги връткам от 1.05 и викам малко отпуска.

сега като се качи ще ме вземете за мезе , но важното е да върви дискусията
                  успех

ПС гледай добре , защото бяха повечко
                  Хе-хе!

Ти и преди си го правил тоя номер тука... аз си спомням едно пакетче от 30 000 на 1.60... преди няколко месеца!

Няма лошо! Но можеше и повечко да им вземеш... нямаше нужда да стресираш пазара! Но ти си знаеш!

Успехи ти желая!

А сега щом имаш нужда - почивай! Няма по-гобелен вариант от претъргуването! Поздравления, че се познаваш добре!

Коментар

• Татанка

Първоначално изпратено от newkid
                    Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                    Първоначално изпратено от мечето Йоги
                    Ташунко, на 1,35 ли ще ги чакаш., какво ти хортува Великия дух ?
                    Спокойно, не се счита за препоръка )

Вероятно около тази цена
                    Големият бял баща няма ли да ти се кара, че така манипулираш пилигримите?

Татанка е всемогъщ и се радва когато има движение на въздуха, щото си дере комисионна от облаците!

Коментар

• Re: Брей!

Брей, бай Бертраме, браво за постоянството! Да не си се уморил вече? Ама, наистина ли ти ги гаврътна ония 10 К???
                      бяха 20 ама другите 10 добре ,че атила не ги усети иначе да е подпалил темата.

малко почивка си давам
                      е ако иде на 1.35 скачам веднага, но като нищо може и да качи...тогава ще се кача на влака по-натам.

успех

не е препоръка за покупка или продажба на акции
                      всеки сам си преценява.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа

Вероятно около тази цена
                        Големият бял баща няма ли да ти се кара, че така манипулираш пилигримите?

Коментар

• Бертрам проби ниво на съпротива и повлече пазара.Хитро!

Коментар

• Брей!

Първоначално изпратено от bertram
                            Първоначално изпратено от ATILA
                            Хахахаха!

Удивително малоумно изсипване на продавача с 10 000 ... от 1.50...
                            понеже тука с малки изключения всеки е купил на дъното и продал на върха ...не знам кой върти е средата атила

признавам си колега аз бях този малоумник
                            нещо се поизморих напоследък и мисля да мина малко на кеш
                            +/- 4-5К от позиции няма да ми развалят настроението .. тука ги връткам от 1.05 и викам малко отпуска.

сега като се качи ще ме вземете за мезе , но важното е да върви дискусията
                            успех

Коментар

• Re: А?

Ееее, Мече, това вече е много директен въпрос. Защо не попиташ червения брат и колко му струва "Манхатъна" в кеш?
                              Защото не ме интересува това, иначе бих го попитал. Ташунко е готин и много миролюбив индианец ))
                              Вярно е такъв! Вярвам, че и ти и не ми се сърдиш нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
                                Първоначално изпратено от Ташунко със сапа

Вероятно около тази цена
                                мерси Ташунко и успех !

Мерси и на теб.Аз казвам само какво си мисля.Не всеки път съм прав ама си правя каквото на мен ми се струва за добре.Ако изкочи още един да разподаде по-голям пакет следващото търсене ще е на 1.42 ми се струва

Коментар

Working...
                                X