IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 126 000 книги оборот говорят че има и заинтересовани купувачи

Коментар

• Re: Ходи, ходи баба Меца!

Първоначално изпратено от Bolgart
      Ходи! Ходи баба Меца
      круши да събира!
      За мечетата си малки
      СЛАДКИ ги отбира!!!!

Много вкусни пакети!!!

Не е препоръка!

Има продължение естествено:

А след нея тичат малките мечета!
      Тичат! Тичат малките
      мечета с ГОЛИТЕ дупета!!!

МЕЧКАТА СИ ЗНАЕ РАБОТАТА!!!
      Всички човешки действия отекват във Вечността!!!!

Коментар

• Ходи, ходи баба Меца!

Ходи! Ходи баба Меца
        круши да събира!
        За мечетата си малки
        СЛЕДКИ ги отбира!!!!

Много вкусни пакети!!!

Не е препоръка!
        Всички човешки действия отекват във Вечността!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
          Първоначално изпратено от Батя
          Типичен мечи капан!
          А на мечето съм му казал че тук акции най-вероятно въобще няма да си купи.
          Прекалено е страхлив за тази позиция
          Мече, дано не се разсърдиш за мнението ми
          За мечето не знам, но ако Ташуняка си е чакал таргета, пак е закачил.
          Ташунко, сподели плс, къде ще е новия таргет !! )
          (без да се третира като препоръка)
          Назад във форума таргета на индианеца беше 1.30 - 1.35.Той може би успя да купи между 1.35 и 1.40.Офертата на 1.35 просъществува само няколко секунди и бе придобита от 1 купувач.Сега само може да гадаем ще се върнем ли в тоя диапазон.

Коментар

• Типичен мечи капан!
            Батя,
            Мислех ,че ще има изкуствена корекция ... но сега не съм сигурен,в цяла Европа и Азия са натиснали банките ... никога не бих влязъл в такъв момент в банка дългосрочно , особено когато има голям западен продавач който излиза ...
            за мнението ти .. за какво да се сърдя? Купил си акция която е подценена и чакаш да спечелиш.... нормално. От търговото на Слънце съм предпазлив в позициите на ТИМ ... иначе съм имал десетки хиляди акции на ССВ , преди , даже и през лятото съм купувал през 10 ст. Наблюдавам я за някое внезапно изсипване ,ако му писне на продавача....
            Успех ти желая в позицията ....

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
              Първоначално изпратено от Батя
              Типичен мечи капан!
              естествено че е купил и даже вече е продал с 8 ст. печалба

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                Типичен мечи капан!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче
                  Йоги,утре е събота май
                  Право си Пухче, такава е думата

Коментар

• Типичен мечи капан!

Коментар

• Йоги,утре е събота май

Коментар

• Първоначално изпратено от zhoro
                        Първоначално изпратено от meche_cveti93
                        тука има продавач, но се радвайте, че не е склонен да се пусне по пързалката на пазарна поръчка, че тогава ордера на индианца ще го подминем както бобслейст междинна контрола.
                        не знам дали обърнахте внимание, но някой сложи при закриващия аукцион един селл за около 30 000 бр на 1.475 ( не си спомням точната цифра) после го прибраха.. може да тестват има ли търсене на хубави пакети на текущи нива.
                        Не го прибра , имаше търсене за над 1500 акции ..... останалите 28 и нещо К останаха... търсенето и тука намаля , сега ще видим дали ще се увеличи предлагането.... за да оценим инвеститорските умения на Индианския вожд ....
                        И какво стана днес - стигна до 1,40 с пакетченцето си....
                        Няма страшно, и утре е ден. ))

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                          тука има продавач, но се радвайте, че не е склонен да се пусне по пързалката на пазарна поръчка, че тогава ордера на индианца ще го подминем както бобслейст междинна контрола.
                          не знам дали обърнахте внимание, но някой сложи при закриващия аукцион един селл за около 30 000 бр на 1.475 ( не си спомням точната цифра) после го прибраха.. може да тестват има ли търсене на хубави пакети на текущи нива.
                          Не го прибра , имаше търсене за над 1500 акции ..... останалите 28 и нещо К останаха... търсенето и тука намаля , сега ще видим дали ще се увеличи предлагането.... за да оценим инвеститорските умения на Индианския вожд ....
                          И какво стана днес - стигна до 1,40 с пакетченцето си....
                          Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Ташунко,Бледолики Вожде пак ша дойде на твойта.Тая лула на мира голема работа:-)

Коментар

• тука има продавач, но се радвайте, че не е склонен да се пусне по пързалката на пазарна поръчка, че тогава ордера на индианца ще го подминем както бобслейст междинна контрола.

Коментар

• тука има продавач, но се радвайте, че не е склонен да се пусне по пързалката на пазарна поръчка, че тогава ордера на индианца ще го подминем както бобслейст междинна контрола.

успех
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X