126 000 книги оборот говорят че има и заинтересовани купувачи
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: Ходи, ходи баба Меца!
Първоначално изпратено от BolgartХоди! Ходи баба Меца
круши да събира!
За мечетата си малки
СЛАДКИ ги отбира!!!!
Много вкусни пакети!!!
Не е препоръка!
Има продължение естествено:
А след нея тичат малките мечета!
Тичат! Тичат малките
мечета с ГОЛИТЕ дупета!!!
МЕЧКАТА СИ ЗНАЕ РАБОТАТА!!!Всички човешки действия отекват във Вечността!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от мечето ЙогиПървоначално изпратено от БатяТипичен мечи капан!
А на мечето съм му казал че тук акции най-вероятно въобще няма да си купи.
Прекалено е страхлив за тази позиция
Мече, дано не се разсърдиш за мнението ми
Ташунко, сподели плс, къде ще е новия таргет !!)
(без да се третира като препоръка)
Коментар
-
Типичен мечи капан!
Мислех ,че ще има изкуствена корекция ... но сега не съм сигурен,в цяла Европа и Азия са натиснали банките ... никога не бих влязъл в такъв момент в банка дългосрочно , особено когато има голям западен продавач който излиза ...
за мнението ти .. за какво да се сърдя? Купил си акция която е подценена и чакаш да спечелиш.... нормално. От търговото на Слънце съм предпазлив в позициите на ТИМ ... иначе съм имал десетки хиляди акции на ССВ , преди , даже и през лятото съм купувал през 10 ст. Наблюдавам я за някое внезапно изсипване ,ако му писне на продавача....
Успех ти желая в позицията ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от мечето ЙогиПървоначално изпратено от БатяТипичен мечи капан!
Коментар
-
Първоначално изпратено от БатяТипичен мечи капан!
Коментар
-
Пухче
Йоги,утре е събота май
Коментар
-
Първоначално изпратено от zhoroПървоначално изпратено от meche_cveti93тука има продавач, но се радвайте, че не е склонен да се пусне по пързалката на пазарна поръчка, че тогава ордера на индианца ще го подминем както бобслейст междинна контрола.
не знам дали обърнахте внимание, но някой сложи при закриващия аукцион един селл за около 30 000 бр на 1.475 ( не си спомням точната цифра) после го прибраха.. може да тестват има ли търсене на хубави пакети на текущи нива.за да оценим инвеститорските умения на Индианския вожд ....
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93тука има продавач, но се радвайте, че не е склонен да се пусне по пързалката на пазарна поръчка, че тогава ордера на индианца ще го подминем както бобслейст междинна контрола.
не знам дали обърнахте внимание, но някой сложи при закриващия аукцион един селл за около 30 000 бр на 1.475 ( не си спомням точната цифра) после го прибраха.. може да тестват има ли търсене на хубави пакети на текущи нива.за да оценим инвеститорските умения на Индианския вожд ....
Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
тука има продавач, но се радвайте, че не е склонен да се пусне по пързалката на пазарна поръчка, че тогава ордера на индианца ще го подминем както бобслейст междинна контрола.
Коментар
-
тука има продавач, но се радвайте, че не е склонен да се пусне по пързалката на пазарна поръчка, че тогава ордера на индианца ще го подминем както бобслейст междинна контрола.
не знам дали обърнахте внимание, но някой сложи при закриващия аукцион един селл за около 30 000 бр на 1.475 ( не си спомням точната цифра) после го прибраха.. може да тестват има ли търсене на хубави пакети на текущи нива.
успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар