IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• днес по-слаба търговиЙка!!!
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Хаххаха абе знае ли чалк кви мишки ша го загрезат

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
        Първоначално изпратено от мечкарник
        Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
        Първоначално изпратено от ^_^
        Благодаря за адмирациите.

Моля ама не мисля че си от тия съдейки по поведението ти.Хората които го направиха дори не се вълнуват сега как се движи пазара вече.И не показват слабост при падане на пазара както ти го правиш.Те дори си трайкат и си пият кротко пиенето.
        Някои може да не пият, Ташунко, не всички общуват с Великия Дух, посредством синтетика )))

Великия дух трябва да е у теб бледолики.Нямаш ли го у теб не става работата със синтетиката.С нея най-мнооо да та грабне Лукавия
        Само гледай, както те е награбил Великия Дух, да не стане нужда да духнеш под на лукавия опашката.
        (Шега Ташунко, симпатяга червенокож си.)

Коментар

• Първоначално изпратено от мечкарник

Моля ама не мисля че си от тия съдейки по поведението ти.Хората които го направиха дори не се вълнуват сега как се движи пазара вече.И не показват слабост при падане на пазара както ти го правиш.Те дори си трайкат и си пият кротко пиенето.
          Някои може да не пият, Ташунко, не всички общуват с Великия Дух, посредством синтетика )))

Великия дух трябва да е у теб бледолики.Нямаш ли го у теб не става работата със синтетиката.С нея най-мнооо да та грабне Лукавия

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
              ...За мен това са истинските класни и умни играчи...

и скромни...
              без да се отчитат олигофрените ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ^_^

Коментар

• Ми незнам, май аз ще си остана само скромен.......

Коментар

• Утре също ще видим кой е бил умен, кой глупав в последната седмица...

Първоначално изпратено от 4i40
                    ...За мен това са истинските класни и умни играчи...

и скромни...

Коментар

• ...За мен това са истинските класни и умни играчи...

и скромни...

Коментар

• Благодаря за адмирациите.

Коментар

• Позицията си е интересна поне за мен.Доволен съм за сега от нея.Къде малко къде повечко поприбрах от нея.Някой път нещата се получават по добре някой път не чак толкова важното е да сме на + .Каквото и да се прави обаче нужно е поне мако търпение.Всички сме хора и се изкушаваме да правил сделки мислейки че бързо ще изкараме печалба.Много скоро обаче ще дойде времето когато няма да има смисъл от тези врътки и ще станем дългосрочни инвеститори.Сега времето позволява да се пренаредят портфейлите и да се поувеличат малко позициите.Който може да го прави да го прави.След време те ще тръгнат с по-бързия влак да правят по-голяма доходност от тези които само са били зрители на борсата.Евала правя на играчи които успяха да рзпродадат на върха и да купят февруари тази година.За мен това са истинските класни и умни играчи.Вероятно са много малко такива като тях,но заслужават моите адмирации.Успех на всички !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от eric
                            Тук съм Йоги.Кълва с по малко бр да нацеля дъното че нещо се сурна много бързо артийката.Не знам защо но си мисля че требе се озъпти пързалката до около 1.15 лв ама знае ли чаляк ква ша стане.Аз си направих една схема да оптимизирам покупната цена и за сега проработва ама се иска търпение и по-малко лакомия.Тряба голема въздържаност особено когат видиш че разликата ти от кеширането към настоящата цена стане 50-55 ст.Почват много да сърбят ръцете.Купувам от 1.42 лв с по малко бр докато се укроти звера с падането и се види около кви нива са дъната към настоящия момент.Наредил съм е чак под 1 лев па знае ли чаляк може да стигнем до там.Нашата работа стана малко кой ще изтегли по бързо офертите купува ама кво да се прави таквиз са времената.
                            Трудно ще се напипа твърдо дъно щото големия продавач играе коварно - спира , прави лъжливи движения и като се съберат повечко ентусиасти сипва със самосвала.

Според мен не е толкова коварен понеже все пак няма за сега намерение да срутва цената.И той като другите иска да прибере малко повече о пазара.Друг е въпроса че ако имат нужда от пара няма как да не продават.А за дънат то е ясно че трудно се напипват но нали затова опитваме.Па каквото стане накрая.Игра е все пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
                              Han-e,

какво очакваш по таз позиция в следващите 1-2 седмици??? Нагоре, надолу, застой, или т.н.....или нямаш ясно виждане по тази интересна позиция???
                              Имам, но ще си я запазя за себе си......поставяш си таргет и......или купуваш или не купуваш, всичко друго е субективно като съвет

Коментар

• Han-e,

какво очакваш по таз позиция в следващите 1-2 седмици??? Нагоре, надолу, застой, или т.н.....или нямаш ясно виждане по тази интересна позиция???

Коментар

Working...
                                X