If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Не е възможно да е някой закъсал за кеш, щеше да играе в по-горен диапазон...
А това си е изсипване с чист умисъл за сваляне на цена.., от което какво следва?
Ако си купил на 1,30-1,40-1,50 лв... не би тръгнал да продаваш на под тези цени... значи най-вероятно са някои други...
Първоначално изпратено от Vendor
Опитвам се да си обясня, кой би имал интерес да изсипва на подобни нива такива количества... Все пак не са толкова много закичилите на промоционалните цени от тази година ... около и под левчето!!!
Опитвам се да си обясня, кой би имал интерес да изсипва на подобни нива такива количества... Все пак не са толкова много закичилите на промоционалните цени от тази година ... около и под левчето!!!
Въпросът е колко имат още и докога, че аз съм вече под повърхността тука
Тези дето ги взех пролетта ги продадох на 1.54 горе долу с добра печалба. Ама сега взех да купувам от 1.42 и аз съм се потопил доста. Здраве да е. Ще стоят.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Tака се проверява кой е насреща.Купих преди малко известно количество, продаде ми ги ОББ. Те продават от известно време по сериозно.
Аз съм на Кобос и не мога да видя това. Или не знам как. Ти вероятно си професионалист.
А за гърците е нормално да продават. При кризата която ги гони.
Малки пакети за загрявка сутринта, после големи пакети, а за десерт вече по-големи пакети
Честито ни 1.20лв.
Tака се проверява кой е насреща.Купих преди малко известно количество, продаде ми ги ОББ. Те продават от известно време по сериозно.
Аз съм на Кобос и не мога да видя това. Или не знам как. Ти вероятно си професионалист.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар