If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Тук съм Йоги.Кълва с по малко бр да нацеля дъното че нещо се сурна много бързо артийката.Не знам защо но си мисля че требе се озъпти пързалката до около 1.15 лв ама знае ли чаляк ква ша стане.Аз си направих една схема да оптимизирам покупната цена и за сега проработва ама се иска търпение и по-малко лакомия.Тряба голема въздържаност особено когат видиш че разликата ти от кеширането към настоящата цена стане 50-55 ст.Почват много да сърбят ръцете.Купувам от 1.42 лв с по малко бр докато се укроти звера с падането и се види около кви нива са дъната към настоящия момент.Наредил съм е чак под 1 лев па знае ли чаляк може да стигнем до там.Нашата работа стана малко кой ще изтегли по бързо офертите купува ама кво да се прави таквиз са времената.
Трудно ще се напипа твърдо дъно щото големия продавач играе коварно - спира , прави лъжливи движения и като се съберат повечко ентусиасти сипва със самосвала.
Тук съм Йоги.Кълва с по малко бр да нацеля дъното че нещо се сурна много бързо артийката.Не знам защо но си мисля че требе се озъпти пързалката до около 1.15 лв ама знае ли чаляк ква ша стане.Аз си направих една схема да оптимизирам покупната цена и за сега проработва ама се иска търпение и по-малко лакомия.Тряба голема въздържаност особено когат видиш че разликата ти от кеширането към настоящата цена стане 50-55 ст.Почват много да сърбят ръцете.Купувам от 1.42 лв с по малко бр докато се укроти звера с падането и се види около кви нива са дъната към настоящия момент.Наредил съм е чак под 1 лев па знае ли чаляк може да стигнем до там.Нашата работа стана малко кой ще изтегли по бързо офертите купува ама кво да се прави таквиз са времената.
А, здрасти. Кво съвпадение. Ама аз и продадох по-горе де, по-преди туй.
Е то и при мен така се получи, издухах всичко на 1,54, нооо ... не бързам да се налапвам. ))
не е препоръка.
Човече, ти си машина! Мен да ме вържат, ша прегризя въжето много по-рано за да ръгам... )))
ами така ми се стори този път по-разумно. Все пак си направих равносметка, че по-добре да се ръгам в спекулата веднъж-дваж на месец-два. Повече ми идва на сметка, отколкото да въртя на празни обороти. Не е препоръка.
Къде е, обаче Ташунко.
Ташунко, чакаш ли таргета ?
Тук и от Европарламента се активизираха и рутят цената:
" ... Малко по-късно на друга пресконференция в Европейския парламент в Страсбург, председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол коментира, че е "чул, че има слухове, свързани с Румяна Желева“, но че в неговата партия не работят със слухове. ГЕРБ е член на ЕНП.
"Аз лично нямам намерение да я питам за дейността на съпруга й, но ако има слухове, трябва да им се отговори и да се разкрие всичко“, заяви лидерът на най-голямата партия в ЕП.
Той не вярва, че Желева, която бе избрана за зам.-председател на ЕНП, ще бъде отхвърлена при предстоящите изслушвания.
Дол заяви, че ще направи всичко възможно това да не стане и "че ще я защитава повече от всички останали кандидат-комисари“, защото "тя е поставена в много трудна ситуация, а атаките срещу нея са нечестни“.
Съпругът на Желева - Красимир е управител на клона на Централната кооперативна банка (ЦКБ) в Бургас. Банката е част от варненския конгломерат ТИМ.
Преди дни Желева заяви, че очаква тежко изпитание по време на утвърждаването й от Европейския парламент (ЕП) като еврокомисар. Пред БНР в неделя тя каза, че в Брюксел и в някои български редакции се разпространяват анонимни компромати по неин адрес.
Името на Желева попадна в списъка с шест министри, които лидерът на РЗС Яне Янев нарочи за смяна, "заради несъвместимост с длъжността им към датата на тяхното избиране".
"Аз се чудя как България може да е представена в Европа от лица като Румяна Желева, след като тя посочва, че дължи една втора заем от 160 000 лв. заедно със съпруга си и не е написала данни за кредитора”, заяви Янев.
Според него "тези пари са взети назаем от групировки, за които неведнъж е ставало дума". "
Коментар