IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
    Преди време някои овце ми се смееха като им казвах, че цената вероятно ще стигне 0,80 лв.
    Омръзна ми вече това дъно. Време е за нагоре.
    рано е. Ако не можеш да изиграеш взятките на 3 без коз, по добре не ги взимай на толкова
    Ако ти напълнят кошницата, не съжалявай, поне ще се научиш ))

Коментар

• Някой знае ли защо си събра тази опашка отдясно?
      Не ви препоръчвам нищо , дори да се замисляте
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Преди време някои овце ми се смееха като им казвах, че цената вероятно ще стигне 0,80 лв.
        Омръзна ми вече това дъно. Време е за нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          имам чувството, че историята от миналата година се повтаря

тогава германците излизаха и свалиха цената малко под 1 лев ................................... и сега все едно те излизат

интересно дали ще се спрат до 80 ст. или ще продължат "до последна капка кръв"
          Въпросът е дали в началото на следващата година ще се повтори възхода от началото на тази година?

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
            Голям оборот днес...
            имам чувството, че историята от миналата година се повтаря

тогава германците излизаха и свалиха цената малко под 1 лев ................................... и сега все едно те излизат

интересно дали ще се спрат до 80 ст. или ще продължат "до последна капка кръв"

Коментар

• Голям оборот днес...

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                Къде ли ще е дъното тук? И кога?
                Защо ти е дъното, фундамент няма ли.
                Дъното ще се разбере след като се премине през него.
                Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от fori33 Разгледай мнение
                  Може ли причината за цената тук да е притежавани от македонската банка гръцки облигации

Коментар

• Къде ли ще е дъното тук? И кога?

Коментар

• Първоначално изпратено от fori33 Разгледай мнение
                      Може ли причината за цената тук да е притежавани от македонската банка гръцки облигации
                      Не.

Коментар

• Може ли причината за цената тук да е притежавани от македонската банка гръцки облигации

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                          Не е вярно, че са най-ниските цени. Ако вземеш предвид всички увеличения на капитала, преди десетина години акцията се е търгувала на нива от 15-17 стотинки.

Естествено, че не е препоръка за нищо.
                          Така хубаво ги окошариха тука, че мед ми капе на сърцето. Все отбор спекуланти.
                          Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                            Тя и на 12 лева се е търгувала, а на колко мина последното увеличение и кои го записваха, че не помня вече
                            Здравей,
                            Мина на 7,2 и аз бях от тези който записваха около 500 акции ....Доколкото си спомням всички който записваха по големи тогава сега отдавна са продали или продават последните си бройки... ...естонци,латвийци ,немци и гърци....
                            Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от forexar Разгледай мнение
                              OK Всички права са закупени. Защо цената пада?

(не е препоръка ... а въпрос)
                              Ами може би е важно кой е закупил правата.Ако бяха Дойче банк цената сигурно щеше да се вдигне.
                              Състраданието не е добродетел

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                                Не е вярно, че са най-ниските цени. Ако вземеш предвид всички увеличения на капитала, преди десетина години акцията се е търгувала на нива от 15-17 стотинки.

Естествено, че не е препоръка за нищо.
                                Тя и на 12 лева се е търгувала, а на колко мина последното увеличение и кои го записваха, че не помня вече

Коментар

Working...
                                X