IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• OK Всички права са закупени. Защо цената пада?

(не е препоръка ... а въпрос)
    Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Нямаш причина да си недоволен.....
      Ами това са най ниските цени от както излезнаха на борсата.....по големи глупости не съм чел.
      Не е вярно, че са най-ниските цени. Ако вземеш предвид всички увеличения на капитала, преди десетина години акцията се е търгувала на нива от 15-17 стотинки.

Естествено, че не е препоръка за нищо.

Коментар

• Кога ще си получим левчетата от продажбата на правата на аукциона?

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
          Душевно равновесие при банкрутирал комарджия, едва ли

Да не си сменил господаря си Санчо Панса, онзи от Столипиново не плаща ли вече....та си се насочил към ТИМ да бъдеш потгласник на следващият платен писач...

Коментар

• Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнение
            Случвало ми се е и да продавам, Монти ...
            Хайде сега всички настървени прочетете си писанията две страници назад ... Същата истерия , злоба ... Желая ви успехи и пари ... и душевно равновесие .
            Душевно равновесие при банкрутирал комарджия, едва ли

Коментар

• Случвало ми се е и да продавам, Монти ...
              Хайде сега всички настървени прочетете си писанията две страници назад ... Същата истерия , злоба ... Желая ви успехи и пари ... и душевно равновесие .

Коментар

dddd за годините , които съм на нашата борса , основна част от реализираните ми приходи , включително и досега са заради миноритарното ми участие в компании на ТИМ , включително ЦКБ . Нямам причина да съм недоволен . Просто започнах навреме .
                Нямаш причина да си недоволен.....
                Ами това са най ниските цени от както излезнаха на борсата.....по големи глупости не съм чел.

Коментар

• dddd за годините , които съм на нашата борса , основна част от реализираните ми приходи , включително и досега са заради миноритарното ми участие в компании на ТИМ , включително ЦКБ . Нямам причина да съм недоволен . Просто започнах навреме .

Коментар

Ей спекуланти с по 5000 - 50 000 лева в джоба. Обръщате ли внимание на просяка по улицата ? Най - много да му дадете някоя стотинка. Е - толкова ни се полага и на нас . Да изискваш , критикуваш и поставяш условия може като си купиш 5 % от банката и отидеш на Общото събрание . Като имаш 0.0000000000001 % духаш супата и се радваш на 10 лева от продадени права .
                    Явно с тебе сме на едно мнение. Няма смисъл да си миноритарен акционер в структурите на ТИМ.

Коментар

• Този Трол съвсем се разпаса. Като не искат да имат миноритарни акционери Тимаджиите да се отпишат от публичност. Но то се видя и какви корумпирани търгови предложения правят за SUN. Нали пак те за ЦКБ се изказаха, че нямало нужда от реитингови оценки. С тези мутренски мисли и деиствия ще влезат не само в книгите на Ю. Рот, но и един чужд инвеститор няма да видят.Не може да пренебрегваш акционерите си, да ги лъжеш и да очакваш доверие

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        ...на тези с пенсиите че следващият път и те няма да участват....
                        За сведение на собствениците на пенсионни партиди, решенията в кой публичен бисер да бъдат инвестирани парите им се взимат на ул. Стефан Караджа №2.....
                        Last edited by tuj-to; 17.11.2011, 11:22.

Коментар

Аз обещания и моркофчета за 10 години не съм видял . Собствениците на ЦКБ просто нямат нужда да съблазняват хора , които имат пари за няколко хиляди акции . Повечето имат за няколкостотин . Това е проблем на капиталовия ни пазар и на икономическата действителност в България , с която ТИМ се съобразяват . И не само те .
                          Ти колега си много зле......Когато търсехте два пъти кеш за ХИМ и ЗХБГ от тези с по няколко хиляди и Керезов ни правеше четки....Когато правехте увеличението на ССВ на 7,2 ми пратихте писмо колко важен съм за вас ... Когато пуснахте привилигированите от ХИМ пак моркофче..... а сега когато никой не ви гласува доверие не сме важни....ами пиши във форума на важните за вас клиенти...на тези с пенсиите че следващият път и те няма да участват....

Коментар

• Аз обещания и моркофчета за 10 години не съм видял . Собствениците на ЦКБ просто нямат нужда да съблазняват хора , които имат пари за няколко хиляди акции . Повечето имат за няколкостотин . Това е проблем на капиталовия ни пазар и на икономическата действителност в България , с която ТИМ се съобразяват . И не само те .

Коментар

• Еми то няма кой друг да ги запише-аз също чакам същият вариант.
                              Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Понеже имам няколко хиляди акции в ССВ и понеже коректността на ХИМ е пословична за дребните акционери единственият ни шанс да получим някаква доходност е да участват с поставени лица Сила ,Съгласие и сие ,който при сегашното положение плащаш 1,5 лв а получаваш цена от 80 ст ,трябва да се напънат за да получат за Нова година доходност повече от минус 50 % от вложените пари.... ....
                              Не е препоръка !
                              П.П. аз също съм ошетените покрай търговото на СЪН и не вярвам на нито един техен отчет ,обещание или каквото и да е моркоФче.....

Коментар

• Понеже имам няколко хиляди акции в ССВ и понеже коректността на ХИМ е пословична за дребните акционери единственият ни шанс да получим някаква доходност е да участват с поставени лица Сила ,Съгласие и сие ,който при сегашното положение плащаш 1,5 лв а получаваш цена от 80 ст ,трябва да се напънат за да получат за Нова година доходност повече от минус 50 % от вложените пари.... ....
                                Не е препоръка !
                                П.П. аз също съм ошетените покрай търговото на СЪН и не вярвам на нито един техен отчет ,обещание или каквото и да е моркоФче.....

Коментар

Working...
                                X