IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• много си нервна , рано, рано , мисирко....

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    дай да ти взема онези 3000 на 90 стотинки , които купи на 1.30....

Купуваш друг път и нямаш пари за закуски вече . Нали ми предложи да ми купиш 3 К от ССВ на на 90 ст.
    Плащай смешнико да ти пиша ли на лични .....
    Потънал си и групираш всичко в една позиция на ТИМ за да се капичнеш зрелищно след няколко месеца....
    мисирко, една акция не съм продал и все още не преструктурирал портфейла -> всички позиции ми седят за разлика от теб където всичко разпродаде на дъното и нахака всичко в комерца

дай да ти ги взема 3К акции на 0.90 ст , ако имаш . мисирко....

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      каквото е -> това е

някой да не разбере погрешно "а последните си пари съм ги сложил от доста време на 70 ст." ........................ под последните си пари имам на предвид тези пари които съм отделил за БФБ, а не изобщо последните си пари
      Я не се обяснявай като ученичка ,никой е го интересува с колко си влезъл вътре и с колко ще влезеш .............
      Пинокио ,къде е помощника ти/Бате Гойко / да каже че тази позиция е силно продава.....
      Last edited by mibova; 24.11.2011, 11:00.

Коментар

нещо те тресат нервите, мисирко

мисирко, колкото и да се напъваш повече от 3К едва ли можеш да събереш, но като ти гледам душевното състояние ми се струва, че вчера си ги продала

купувам , мисирко

всичко върви по план -> колкото повече пада цената - толкова по-голямо количество купувам

на 90 ст. купих, после на 85 ст. купих , сега на 80 ст. ще купя, после и на 75 ще взема, а последните си пари съм ги сложил от доста време на 70 ст. и дано и там да купя
        дай да ти взема онези 3000 на 90 стотинки , които купи на 1.30....

Купуваш друг път и нямаш пари за закуски вече . Нали ми предложи да ми купиш 3 К от ССВ на на 90 ст.
        Плащай смешнико да ти пиша ли на лични .....
        Потънал си и групираш всичко в една позиция на ТИМ за да се капичнеш зрелищно след няколко месеца....
        Last edited by mibova; 24.11.2011, 11:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
          не ми се вярва "27495836950679% прозента отдолу" да се случи. По-вероятно е пак един тест на 250 за индексчето. Не е препоръка
          индекса го остави на тези които го търгуват

ти кажи дали акцията ще тества цената от предното си дъно от пролетта на 2009 година или ще падне още по-надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
            ад искам27495836950679% прозента отдолу да купя, га тва,Лалке??
            не ми се вярва "27495836950679% прозента отдолу" да се случи. По-вероятно е пак един тест на 250 за индексчето. Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
              Няма страшно и там ще купиш, а може и 30% отдолу да ти мине номера ))) Както беше казал един участник от форума още като започваше кризата - "Ще има фалити на държави и цели семейства" )))
              Не е препоръка
              каквото е -> това е

някой да не разбере погрешно "а последните си пари съм ги сложил от доста време на 70 ст." ........................ под последните си пари имам на предвид тези пари които съм отделил за БФБ, а не изобщо последните си пари

Коментар

• ад искам27495836950679% прозента отдолу да купя, га тва,Лалке??

Коментар

..., а последните си пари съм ги сложил от доста време на 70 ст. и дано и там да купя
                  Няма страшно и там ще купиш, а може и 30% отдолу да ти мине номера ))) Както беше казал един участник от форума още като започваше кризата - "Ще има фалити на държави и цели семейства" )))
                  Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

купуваш ли ,ненормалнико.
                    мисирко, за тебе са ненормални хората които купуват на 80 ст. ЦКБ, и си мислиш, че е нормално на тези цени да си в кеш

мисирко, за мен са ненормални тези които купуват БАКБ на 11-12 лв и очакват цена от 25-30 лв,... при положение, че и от 3200 км се вижда, че БАКБ се беше запътила към фалита тогава (в началото на годината)

Коментар

• нещо те тресат нервите, мисирко

Как е средната Карък Каръков......
                      добре е средната, мисирко

продавам 60 К на 90 ст
                      мисирко, колкото и да се напъваш повече от 3К едва ли можеш да събереш, но като ти гледам душевното състояние ми се струва, че вчера си ги продала

купуваш ли ,ненормалнико....
                      купувам , мисирко

всичко върви по план -> колкото повече пада цената - толкова по-голямо количество купувам

на 90 ст. купих, после на 85 ст. купих , сега на 80 ст. ще купя, после и на 75 ще взема, а последните си пари съм ги сложил от доста време на 70 ст. и дано и там да купя

Коментар

тези дни включително и днес купих малко тук, но чакам някой да ми продаде още 60 000 акции на 90 ст.

ако има желаещи да драсне на лични или тук...

=============

мисирко, дай да ти взема онези 3000 които купи на 1.30

Няма ли желаещи да нахранят главните недоразумения във форума Полки/1912 ,2012 ,Карък Каръков../ и неговият помощник Бате Гойко ...

Коментар

имам чувството, че историята от миналата година се повтаря

тогава германците излизаха и свалиха цената малко под 1 лев ................................... и сега все едно те излизат

интересно дали ще се спрат до 80 ст. или ще продължат "до последна капка кръв"
                          Как е средната Карък Каръков......продавам 60 К на 90 ст купуваш ли ,ненормалнико....

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                            22.11.2011 13:34 1 0.822

Коментар

• 22.11.2011 13:34 1 0.822

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                                рано е. Ако не можеш да изиграеш взятките на 3 без коз, по добре не ги взимай на толкова
                                Ако ти напълнят кошницата, не съжалявай, поне ще се научиш ))
                                Тоя приятел очевидно е объркал козовете с козите.От много време.По тая причина се случват и някои досадни недоразумения.
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X