IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение

Затова Умната....Ако не Умната....Русата....Ха наздраве сега.....И не му мислете много....Нали светът свършва след една година
    Умната я видяхме и не прокопсахме. Даите русата поне ще я употребим по предназначение, стига все нас са е...... разни мажовци
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
      При цялото ми уважение към lalka,която е вътрешния ми глас,цената на акцията вече е на път да се настани удобно,като пет пари в кесия,в диапазона 0,75 - 0,80.Моето време настъпи.Изключая Великият Кашпировски,изказвам плахи надежди,че търпеливите ще бъдат подобаващо възнаградени.
      Здравей,
      Понеже имам малко опит със западните банки.... те съветвам да не избързваш.
      ССВ ,ФИБ,ВАСВ се качваха през зимата на 2009 ,2010 г, 2011 г....но защо .
      През 2009 г беше след Леман Брадърс и масовото първо печатане на долари и евро и наливане в банките ...
      През 2010 г бяха първите стимули в икономиката и в банките на САЩ ..
      През 2011 бяха вторите стимули ..
      При всяко обявявяне следваше двумесечно рали на ДАУ и ДАХ и световните индекс...
      Тогава имаше приток на свежи капитали от Гърция ,някой заблуден европеец и американец плюс ПФ и ДФ на групата след като се изчерпеше ралито...
      Сега повечето от банките в ЕС нямат грам евро за задължителните резерви а ще набират милиарди и от къде при тази паника и разнобой в политиката на ЕС ....някои ще дадат фира...
      По добре изчакай а ако има рали ще се метнеш на по късен етап...
      Имай предвид че ако мажоритара запише цялото количество може банката да отпадне от Софикс и тогава индексният ще и види сметката като на Доверие.....
      Рали без да има поне 20 % качване на индексите в ЕС и Щатите на БФБ няма да има....
      По край Нова година някой фондове ще качат някой компании но кой и с колко са догадки....
      Ако остиска банката най рано някакво истинско качване може да има през пролетта ....
      Пиша така защото всички който бягат искат от ТИМ да им купи бизнеса /сега ЕОН се появиха/а те с тези врътки дали могат да изкарат сегашният от блатото ...
      Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
        Пак ще те послушам.Още повече,че Полки не ми е приоритет.Виж,Кашпировски е друга работа.Пак е изкудкудякал.За цената на акцията.Предстоят ни два трудни месеца и предполагам,че Полки ще си закупи своите 60000 акции на малко под 80 ст.А Сокльо отива директно на дръвника.
        При цялото ми уважение към lalka,която е вътрешния ми глас,цената на акцията вече е на път да се настани удобно,като пет пари в кесия,в диапазона 0,75 - 0,80.Моето време настъпи.Изключая Великият Кашпировски,изказвам плахи надежди,че търпеливите ще бъдат подобаващо възнаградени.
        Attached Files

Коментар

• Здравейте пичове ...Днес ми е едно такова....лежерно....

Абе спрете да се джафкате и да се обиждате.На който му харесва акцията на тази цена....купува.На който не му харесва....продава.Просто и ясно.Какво се мъчите да се убеждавате един на друг в противоположни тези.Всеки сяда ,смята,чете и преценява.Накрая взема решение какво да предприеме.и толкова.

Монти,Полки....Какво сте се заяли един за друг като малки деца.Не знам как не Ви омръзна.Ми спрете се вече де..

Относно тази акция.....Увеличението ще бъде на 100%....За разлика от други такива.Не знам дали Мажо тук е коректен,ама поне се вижда,че е платежоспособен.И не чака мишоци като нас да му внасят парички.Наясно съм ,че банката има проблеми и и трябват пари.Ама ми се струва,че точно тук проблемите ще се решат по-лесно.
          Какво стана и с БАКБ....Дойде Цветелина,обяви увеличение ,направи си го ....и толкова.

Спомням си,не беше отдавна като повечето тук твърдяхте ,че при Доверие ще е по-актрактивно да се влезе в позиция защото Донев бил там.И какво стана....поиска Ви парите Ви....а сам той не записа неговия дял....както и никой друг.И този Мажо бил велик и честен....Ми ,че той Ви се подигра според мен директно в лицето.Хайде да не пиша за това,че не е по темата.

Наистина ...батака е як на всякъде.И май скоро няма да се оправи.

Затова Умната....Ако не Умната....Русата....Ха наздраве сега.....И не му мислете много....Нали светът свършва след една година

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
            тук всеки изразява личното си мнение - не те знам в коя институция работиш и при положение, че сме "анонимен" форум не виждам по какъв начин може един анонимен ник да дава оценка от името на институция

понеже виждам някакъв страх да назовеш конкретен диапазон в който очакваш цената на акцията, то тогава аз ще назова една цена от 50 ст. , а ти ще кажеш дали това са ти очакванията ....................................... "това ще е само личното ти мнение, без по никой начин да засяга институцията за която работиш все още."

е...
            Тука някой май е купил при предното увеличение на 6-7 лв ??? и чака станат по 6-7 ст. за да усредни - до към 3.5-4 лв . Големи смешници има на БФБ
            Ако е от "институциия" .....не бих искал да ми управлява парите....
            Не е препоръка за покупко-продажба на акции - само размисли
            Last edited by Protokol; 26.11.2011, 14:35.
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
              Ако мен питаш, ще изразя само лично мнение, без по никой начин да засяга институцията за която работя все още. Ами какво да ти кажа, не ми изглежда розово, с оглед, че може още да се свери с глобалните условия, не че, може да го тества, ами и може и да си го разпробие въпросното дъно. Бедна ми е фантазията, кое може да е следващото дъно. Така, като гледам нивата на зърнените, е тук все пак може да е и с 20-30% над тяхното ниво в момента Диапазона с %тите не е малък, понеже и дъно трудно се улучва
              НЕ е препоръка
              тук всеки изразява личното си мнение - не те знам в коя институция работиш и при положение, че сме "анонимен" форум не виждам по какъв начин може един анонимен ник да дава оценка от името на институция

понеже виждам някакъв страх да назовеш конкретен диапазон в който очакваш цената на акцията, то тогава аз ще назова една цена от 50 ст. , а ти ще кажеш дали това са ти очакванията ....................................... "това ще е само личното ти мнение, без по никой начин да засяга институцията за която работиш все още."

е...

Коментар

индекса го остави на тези които го търгуват

ти кажи дали акцията ще тества цената от предното си дъно от пролетта на 2009 година или ще падне още по-надолу
                Ако мен питаш, ще изразя само лично мнение, без по никой начин да засяга институцията за която работя все още. Ами какво да ти кажа, не ми изглежда розово, с оглед, че може още да се свери с глобалните условия, не че, може да го тества, ами и може и да си го разпробие въпросното дъно. Бедна ми е фантазията, кое може да е следващото дъно. Така, като гледам нивата на зърнените, е тук все пак може да е и с 20-30% над тяхното ниво в момента Диапазона с %тите не е малък, понеже и дъно трудно се улучва
                НЕ е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Зависи . Според мен си загубила за сега толкова да бъдеш класифицирана като
                  " Голяма Оскубана Кокошка " ,но бъдещето е пред теб....
                  Мажоритара ще налее паричките но няма да вдигне цените и ще стане мазало....тогава ще бъдеш класифицирана на "Голяма Столипиновска Овсъ"
                  значи, мисирко, за по-голяма сигурност, сумата ще я умножиш по 2, мий си краката и си лягай

Коментар

мисирко, колко пари трябва да съм загубил за да си доволна и за да спиш добре
                    Зависи . Според мен си загубила за сега толкова да бъдеш класифицирана като
                    " Голяма Оскубана Кокошка " ,но бъдещето е пред теб....
                    Мажоритара ще налее паричките но няма да вдигне цените и ще стане мазало....тогава ще бъдеш класифицирана на "Голяма Столипиновска Овсъ"

Коментар

Я кажи колко си назад сега с акциите 200 К ,300 К или повече.....
                      мисирко, колко пари трябва да съм загубил за да си доволна и за да спиш добре

Коментар

кажи й мисирка и не я обиждай повече...

Я кажи колко си назад сега с акциите 200 К ,300 К или повече.....

Коментар

• кажи й мисирка и не я обиждай повече...

Коментар

мисирко, ако извадя да продавам акциите които имам в бтх, софия бт, благоевград бт и ХИМ ще срутя цените с поне 30%
                            Ти и в Благоевград БТ ли си имал бе Мунчо .....а аз се чудех защо не се качваше при обявяването на дивидента и едвам продадох а то Каръка е бил налице....

Срути я . Аз нямам вече една акция там .... на 26 ги разкарах на Каролеца който купуваше пакети. .....

Я кажи средните ...ССВ 1,4 лв. ХИМ ,2,8 лв. ,БТН 31 лв , ЗХБГ- 68 ст.,ИХБГ 1,13 ст , София БТ - 51 лв.....
                            Голем си МУНЧО ,Голем......
                            Влезна в тютюните и стана мазало....

П.П. Аз винаги съм купувал от теб и миналата продаваше ми на под лефче....ССВ

Я кажи върна ли акциите на хората в ЕУБГ.....

Коментар

Парцалев,
                              ти една бутилка черно Джони се циганиш вече една година на бас и ме пращаш в Столипиново за си я получа а ще ми дадеш 300 лева аванта ..... фалирал столипиновски циганин.
                              П.П. Нещо замлъкна за ЗХБГ ,ИХБГ , София БГ,БТН , ХИМ .... всичко си разпродал защото си взел назаем кеша и хората си го искат....
                              Интересно как щеше да върнеш на Бертрам 100 К ЕУБГ на 80 ст като сега е 1,37 ...
                              смешнико.
                              По голям идиот си от Мунчо както те бях кръстил.....
                              мисирко, ако извадя да продавам акциите които имам в бтх, софия бт, благоевград бт и ХИМ ще срутя цените с поне 30%

Коментар

много си нервна , рано, рано , мисирко....

мисирко, една акция не съм продал и все още не преструктурирал портфейла -> всички позиции ми седят за разлика от теб където всичко разпродаде на дъното и нахака всичко в комерца

дай да ти ги взема 3К акции на 0.90 ст , ако имаш . мисирко....

Парцалев,
                                ти една бутилка черно Джони се циганиш вече една година на бас и ме пращаш в Столипиново за си я получа а ще ми дадеш 300 лева аванта ..... фалирал столипиновски циганин.
                                П.П. Нещо замлъкна за ЗХБГ ,ИХБГ , София БГ,БТН , ХИМ .... всичко си разпродал защото си взел назаем кеша и хората си го искат....
                                Интересно как щеше да върнеш на Бертрам 100 К ЕУБГ на 80 ст като сега е 1,37 ...
                                смешнико.
                                По голям идиот си от Мунчо както те бях кръстил.....

Коментар

Working...
                                X