If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тия се ебават с Вас - баси играчите. Да вземат с 10 ст да вдигат цената - какво се хабят с тия левчета. Апропо колко бр. акции искат да купят? Цигания за 100 тина бона - хахаха.
Абе не им имай толкова доверие на "доверие".
Големи са гадулки. Малко ли акции си продадоха на смешни цени. Напълнили са гащите тотално.
В дневник имаше изказване по въпроса на шефката им, прочети го, няма да останеш очарован.
Накратко - от една страна справедливата цена била към 120 и затова мислели да не приемат, но от друга приемането било възможност за изход, който ниската ликвидност не предоставяла. Пък така можели да инвестират другаде.
нямам акции
Много правилно. Доверие, колкото може да има на БФБ... Но все пак и аз да правех пазарлъка за цена и аз така бих рекъл...
Все е нещо.
Абе не им имай толкова доверие на "доверие".
Големи са гадулки. Малко ли акции си продадоха на смешни цени. Напълнили са гащите тотално.
В дневник имаше изказване по въпроса на шефката им, прочети го, няма да останеш очарован.
Накратко - от една страна справедливата цена била към 120 и затова мислели да не приемат, но от друга приемането било възможност за изход, който ниската ликвидност не предоставяла. Пък така можели да инвестират другаде.
Тия са капитулирали тотално братче!
Големите акционери в "Оргахим" предложиха на малките по още лев за акция И новата оферта от 86 лв. за една ценна книга не удовлетвори някои инвеститори ......
Баси подигравката! Тия за мезе ни взеха...
Мамалигарите да идат да се фотографират някъде! Аз тука под 150 кинта не продавам !
Имам доверие в "Доверие". Ако трябва и пълномощно ще им дам да ме преставляват на ОСА...
Йон: Пазарната е под 86лв. Ми да си купи, ще усети, че и в БГ знаем що е собственост! А и сделките с Поликолор не може да отлага. Имам добро усещане, а и Вервам на Доверие
Големите акционери в "Оргахим" предложиха на малките по още лев за акция И новата оферта от 86 лв. за една ценна книга не удовлетвори някои инвеститори ......
Коментар