IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
    Да си гледат работата мажоритарите тука... Аз под 150 лева моите не ги давам. Остават им още 63 пъти да се коригират с по 1 лев и ще имаме сделка!
    А БАШ

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/101612/339.html
      Търговото за Оргахим тръгва с мълчаливото съгласие на КФН

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение

Гладни ли са?
        Не, честни и ще мачкат нагли мажоритари!

нямам акции, но мразя безочливата наглост

Коментар

• Първоначално изпратено от Ceco Разгледай мнение
          бързо да се взема отношение по повод на търгового (не издаване на забрана ), че новата комисия идвааааааааааааааааааааааа

Гладни ли са?
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• бързо да се взема отношение по повод на търгового (не издаване на забрана ), че новата комисия идвааааааааааааааааааааааа

Коментар

• Ами, ако всички мислим по 1 начин... ще почакат.
              Поръчките от Поликолор обаче вече не могат да чакат...

Коментар

• Да си гледат работата мажоритарите тука... Аз под 150 лева моите не ги давам. Остават им още 63 пъти да се коригират с по 1 лев и ще имаме сделка!

Коментар

• Тия се ебават с Вас - баси играчите. Да вземат с 10 ст да вдигат цената - какво се хабят с тия левчета. Апропо колко бр. акции искат да купят? Цигания за 100 тина бона - хахаха.
                  Last edited by cymru; 14.06.2010, 21:02.
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе Разгледай мнение
                    Абе не им имай толкова доверие на "доверие".
                    Големи са гадулки. Малко ли акции си продадоха на смешни цени. Напълнили са гащите тотално.
                    В дневник имаше изказване по въпроса на шефката им, прочети го, няма да останеш очарован.
                    Накратко - от една страна справедливата цена била към 120 и затова мислели да не приемат, но от друга приемането било възможност за изход, който ниската ликвидност не предоставяла. Пък така можели да инвестират другаде.

нямам акции
                    Много правилно. Доверие, колкото може да има на БФБ... Но все пак и аз да правех пазарлъка за цена и аз така бих рекъл...
                    Все е нещо.

Коментар

• Абе не им имай толкова доверие на "доверие".
                      Големи са гадулки. Малко ли акции си продадоха на смешни цени. Напълнили са гащите тотално.
                      В дневник имаше изказване по въпроса на шефката им, прочети го, няма да останеш очарован.
                      Накратко - от една страна справедливата цена била към 120 и затова мислели да не приемат, но от друга приемането било възможност за изход, който ниската ликвидност не предоставяла. Пък така можели да инвестират другаде.
                      Тия са капитулирали тотално братче!

нямам акции

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                        http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/05...na_malkite_po/

Големите акционери в "Оргахим" предложиха на малките по още лев за акция И новата оферта от 86 лв. за една ценна книга не удовлетвори някои инвеститори ......
                        Баси подигравката! Тия за мезе ни взеха...
                        Мамалигарите да идат да се фотографират някъде! Аз тука под 150 кинта не продавам !

Имам доверие в "Доверие". Ако трябва и пълномощно ще им дам да ме преставляват на ОСА...
                        Last edited by SEBULBA; 09.06.2010, 13:15.

Коментар

• ariadna : да духат супата на тази цена....на тапети ще ги направя и пак не давам...

ДАНО доживея да видя как Давид побеждава Голиат и в БГ.

Коментар

• да духат супата на тази цена....на тапети ще ги направя и пак не давам...

Коментар

• Йон: Пазарната е под 86лв. Ми да си купи, ще усети, че и в БГ знаем що е собственост! А и сделките с Поликолор не може да отлага. Имам добро усещане, а и Вервам на Доверие

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/05...na_malkite_po/

Големите акционери в "Оргахим" предложиха на малките по още лев за акция И новата оферта от 86 лв. за една ценна книга не удовлетвори някои инвеститори ......

Коментар

Working...
                                X