тука не се ли чува за ново търгово
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАми нормална ситуация като при повечето позиции на БФБ. Има по един купувач и защо да вдига цена като има балъчета да дават евтинко. И като има заспало КаФеНе да им пуска търговото (да се надяваме че с новия състав нещата коренно ще се променят).
И така ако все пак държат да си свършат работата сега ще трябва да вдигнат мизата над 100, мисля Доверие се бяха изказали за справедлива към 115 лв.
Интересно и продалите сега, дали са го направили за да си купят нещо друго евтинко по БФБ или просто са адски на зор!?
Коментар
-
Ами нормална ситуация като при повечето позиции на БФБ. Има по един купувач и защо да вдига цена като има балъчета да дават евтинко. И като има заспало КаФеНе да им пуска търговото (да се надяваме че с новия състав нещата коренно ще се променят).
И така ако все пак държат да си свършат работата сега ще трябва да вдигнат мизата над 100, мисля Доверие се бяха изказали за справедлива към 115 лв.
Интересно и продалите сега, дали са го направили за да си купят нещо друго евтинко по БФБ или просто са адски на зор!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от обзървър Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/news/article/103206/339.html
Търговото за Оргахим АД приеха 8,17% от акционерите
Коментар
-
http://www.investor.bg/news/article/103206/339.html
Търговото за Оргахим АД приеха 8,17% от акционерите
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеДа бе верно дали няма да последва отписване ;( Лошо е това ...аз моите не си ги давам че са ми скъпи
Честно казано, това е една от малкото ми зелени позиции, тази даже е доста зелена. Ама и чаках малко по висока цена от 87, имах шанс и да и я взема, ама пуста алчнотия... Та и мен ме притеснява какво ще стане с хартията дет я имаме, ако доверие продадат този път. Въпросът ми е, от доверие имат ли официална позиция?
Коментар
-
Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнениеДа се надяваме че няма да продават, че то си е пладнешки обир.
Аз да попитам ако успеят да го отпишат кво ще правим с хартийките? Ясно е че тогава няма да дават и по 87лв.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе, честни и ще мачкат нагли мажоритари!
нямам акции, но мразя безочливата наглост
Коментар
-
Уважаеми клиенти,
Информираме Ви, че на основание чл.154, ал. 1 от ЗППЦК и чл.36, ал. 1 от Наредба №13 е публикувано търгово предложение отправено от „Уайтбийм Холдингс Лимитед”, „Тайдал Уейв Трейдинг Лимитед” и „Поликолор” АД към акционерите на „Оргахим” АД, за закупуване на 179 928 броя обикновени, безналични, поименни, свободно прехвърляеми акции с номинална стойност 1 (един) лев всяка от тях, представляващи 35.8% от капитала.
Търговото предложение е публикувано във в-к Дневник и в-к Телеграф на 23.06.2010 г.
Предложението е за цена на акция от 87.00 лв.
Срокът за приемане на търговото предложение е от 23.06.2010 до 22.07.2010 г.
Коментар
Коментар