IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тука не се ли чува за ново търгово

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Ами нормална ситуация като при повечето позиции на БФБ. Има по един купувач и защо да вдига цена като има балъчета да дават евтинко. И като има заспало КаФеНе да им пуска търговото (да се надяваме че с новия състав нещата коренно ще се променят).
      И така ако все пак държат да си свършат работата сега ще трябва да вдигнат мизата над 100, мисля Доверие се бяха изказали за справедлива към 115 лв.
      Интересно и продалите сега, дали са го направили за да си купят нещо друго евтинко по БФБ или просто са адски на зор!?
      И то вдигането на мизата трябва да стане сега, ако искат да докопат по-съществени бройки. При СОФИКС 420 и нагоре 115 лева тук ще са малко...

Коментар

• мъка, мъка в темата

Коментар

• Тези, които са адски на зор умряха вече!

желаещи за 2-ри блъф?
          Last edited by onakilev; 28.07.2010, 10:38.
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Ами нормална ситуация като при повечето позиции на БФБ. Има по един купувач и защо да вдига цена като има балъчета да дават евтинко. И като има заспало КаФеНе да им пуска търговото (да се надяваме че с новия състав нещата коренно ще се променят).
            И така ако все пак държат да си свършат работата сега ще трябва да вдигнат мизата над 100, мисля Доверие се бяха изказали за справедлива към 115 лв.
            Интересно и продалите сега, дали са го направили за да си купят нещо друго евтинко по БФБ или просто са адски на зор!?

Коментар

• Първоначално изпратено от обзървър Разгледай мнение
              http://www.investor.bg/news/article/103206/339.html

Търговото за Оргахим АД приеха 8,17% от акционерите
              Уайтбийм холдингс могат да се фотографират. Освен предварително заделените артии в офшорката "Онгоинг инвестмън" не успяха да докопат почти нищо. Развитието на ситуацията е повече от перфектно за нас дребните. Явно отписване няма да има, защото практически е невъзможно....

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/103206/339.html

Търговото за Оргахим АД приеха 8,17% от акционерите

Коментар

• ако имате някакво инфо за оргахим, няма движение по темата от 30.06.

Коментар

• Айде без сълзи, аз не го виждам отписването! Но съм нетърпелив за следващия отчет.
                    Лично мнение, не съветвам никого нищо!

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                      Да бе верно дали няма да последва отписване ;( Лошо е това ...аз моите не си ги давам че са ми скъпи

Честно казано, това е една от малкото ми зелени позиции, тази даже е доста зелена. Ама и чаках малко по висока цена от 87, имах шанс и да и я взема, ама пуста алчнотия... Та и мен ме притеснява какво ще стане с хартията дет я имаме, ако доверие продадат този път. Въпросът ми е, от доверие имат ли официална позиция?

Коментар

• Да бе верно дали няма да последва отписване ;( Лошо е това ...аз моите не си ги давам че са ми скъпи

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
                          Да се надяваме че няма да продават, че то си е пладнешки обир.

Аз да попитам ако успеят да го отпишат кво ще правим с хартийките? Ясно е че тогава няма да дават и по 87лв.
                          ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Не, честни и ще мачкат нагли мажоритари!

нямам акции, но мразя безочливата наглост
                            то как да имаш акции при това положение

Коментар

• Да се надяваме че няма да продават, че то си е пладнешки обир.

Аз да попитам ако успеят да го отпишат кво ще правим с хартийките? Ясно е че тогава няма да дават и по 87лв.

Коментар

• Уважаеми клиенти,

Информираме Ви, че на основание чл.154, ал. 1 от ЗППЦК и чл.36, ал. 1 от Наредба №13 е публикувано търгово предложение отправено от „Уайтбийм Холдингс Лимитед”, „Тайдал Уейв Трейдинг Лимитед” и „Поликолор” АД към акционерите на „Оргахим” АД, за закупуване на 179 928 броя обикновени, безналични, поименни, свободно прехвърляеми акции с номинална стойност 1 (един) лев всяка от тях, представляващи 35.8% от капитала.

Търговото предложение е публикувано във в-к Дневник и в-к Телеграф на 23.06.2010 г.

Предложението е за цена на акция от 87.00 лв.

Срокът за приемане на търговото предложение е от 23.06.2010 до 22.07.2010 г.
                                Хора как мислите, доверие ще продава ли?

Коментар

Working...
                                X