IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хич не им вярвам! Сигурно предстои силен отчет, та бързат.
    Имам и не е препоръка
    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Ново търгово предложение за Оргахим, цената на акция е с 1 лв. по-висока

http://www.investor.bg/news/article/100416/339.html

Коментар

• очаквам през 2015 тази акциика

да се оппетори и дори очетвори

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev
          Първоначално изпратено от наблюдаваща
          , би ли споделил твоето мнение за Оргахим АД. От доста време го следя като акция, струва ми се доста подценена, но пък имам притеснения доколко ще успее да повишава приходите си без строителството в България да е потръгнало.
          А продуктите им дали се използват при инфраструктурното строителство?
          Меже ли аз, може ли аз да отговоря???
          Че от кога според теб българските фирми (а още повече тези с оборот като Оргахим) разчитат на оборота в БГ?
          Че кой в БГ купува българско производство? Аз когато си купувам акумулатор, никой не ме съветва да си купя български, същото е и за боята - нее че са лоши, просто ние сме си такива - единствени по рода си!!!
          Да, разбира се че всяко обосновано мнение ми е добре дошло.
          Аз самата обаче си спомням че към 50% от продажбите на бои си бяха за България. Така че не е малка тежеста на местния пазар.
          Интересно ми е обаче мнението по тоя въпрос и на колегата LUBIMEC 13.
          Е, LUBIMEC ти какво мислиш?

Коментар

• Оргахим

http://bg-investors.blogspot.com/

Първоначално изпратено от onakilev
            Първоначално изпратено от наблюдаваща
            LUBIMEC, би ли споделил твоето мнение за Оргахим АД. От доста време го следя като акция, струва ми се доста подценена, но пък имам притеснения доколко ще успее да повишава приходите си без строителството в България да е потръгнало.
            Че от кога според теб българските фирми (а още повече тези с оборот като Оргахим) разчитат на оборота в БГ?
            Че кой в БГ купува българско производство? Аз когато си купувам акумулатор, никой не ме съветва да си купя български, същото е и за боята - нее че са лоши, просто ние сме си такива - единствени по рода си!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от наблюдаваща
              LUBIMEC, би ли споделил твоето мнение за Оргахим АД. От доста време го следя като акция, струва ми се доста подценена, но пък имам притеснения доколко ще успее да повишава приходите си без строителството в България да е потръгнало.

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
                Първоначално изпратено от Петър Караиванов

Аз съм направо потресен от решението на КФН
                Петърчо, този път не се сдържам и аз ще ти кажа, че си мнооооооооогоо прост, ама мнооогоо! Прост си като зелен фасул!
                КФН в много редки случаи вземат адекватни решения и в случаите когато това все пак се случи помиар като теб да излиза и да плюва - БАЙГЪН!!!! Идва ми в повече. Заври се в темната си дупка и не се показвай от там, защото смърдиш та не се диша около теб.

Коментар

• Пе- Ка много А-ка- ха-ха

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов

Аз съм направо потресен от решението на КФН
                    Вместо да хвърлят капи до тавана,че някой е готов да даде пари за промишлено предприятие в тази криза, те му забраняват !

Ама смисълът на търговото е - Някой предлага цена за 1 акция, пък този които е притежател на тази акция в момента да си решава дали да му я продаде или не ! Просто е като зелен фасул.
                    Петърчо, този път не се сдържам и аз ще ти кажа, че си мнооооооооогоо прост, ама мнооогоо! Прост си като зелен фасул!
                    КФН в много редки случаи вземат адекватни решения и в случаите когато това все пак се случи помиар като теб да излиза и да плюва - БАЙГЪН!!!! Идва ми в повече. Заври се в темната си дупка и не се показвай от там, защото смърдиш та не се диша около теб.

Коментар

.......

Ама смисълът на търговото е - Някой предлага цена за 1 акция, пък този които е притежател на тази акция в момента да си решава дали да му я продаде или не ! Просто е като зелен фасул.

.......
                      Петре, ако утре от ЕЦБ кажат, че според техните сметки едно евро струва три долара и са склонни да купят всеки предложен им долар по този курс, как мислиш ще реагирата пазарите?!?

Сигурно всички трейдъри ще си кажат "Щом искат - да си купуват. Какъв е проблема?"

Мисля, че не е нужно точно на теб някой да ти обяснява колко важно е кой дава оценка на даден актив.
                      Според теб дружеството може да не струва и 5 лева, но (съжалявам, но е истина), никой няма да ти обърне внимание какво мислиш.

Още по-малко пък КФН, освен ако не направиш десетина теми във форумите за това какъв балон е това или онова дружество.

Колкото и да не ти се вярва, текущите цени на доста акции явно са привлекателни за мажоритарните акционери.

Естествено, горното не е препоръка за покупка или продажба на финансови инструменти.
                      Не притежавам акции на Оргахим, но казусът ме вълнува.

Коментар

.....Нищо, ама наистина нищо не разбирам ! .....
                        Ние това много добре го знаеме.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Някой идиоти пак са били нощна смяна в инв. и са се изходили навсякъде...
                          Моля ВИ не им давайте да пият и използват упойващи вещества по време на работа!

Коментар

• Аз съм направо потресен от решението на КФН
                            Вместо да хвърлят капи до тавана,че някой е готов да даде пари за промишлено предприятие в тази криза, те му забраняват !

Ниска била цената !? Ми че тя беше ниска и на 350лв, после на 290,после на 210 и на 170 беше ниска.Като падна под 100лв. си спомням какви воища се надаваха.И докато цената падаше и беше "ниска" , същите тези дето ревът,че цената е "ниска" и сега купуваха на "промоционални цени" вместо да продават виждайки как цената пада.

Нищо, ама наистина нищо не разбирам ! След като на някой цената му е "ниска" просто да си стиска акциите и да чака да се върнат на нива от 900лв.

Коментар

• Subzero, търговото е по чл. 149б, който е за доброволно търгово, т.е правата на глас на предложителя не се ограничават.
                              Друг е въпросът кога е подписано това споразумение за обща политика, и дали при слкючването му съответните компании са преминали прага за задължително търгово. Ако са преминали някой от праговете, то тогава е трябвало да отправят задължително търгово и да не упражняват правата си на глас. Такава информация обаче е трудно да се намери, а и кой знае назад във времето какви са били праговете за задължително търгово.

Коментар

• Да споделя нещо,което е МНОГО важно !

Ново търгово предложение по позицията от същите предложители не може да се отправя в рамките на следващите шест месеца.

Пълният текст на решението на КФН може да прочетете на http://www.fsc.bg/go.idecs?i=19631 .

Коментар

Working...
                                X