If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес малко вяло тук, странно но няма новини, няма някакви промени, а цената вече е 320 лв., което е близо до дъното от 308 лв.
Да не би да съм пропуснал някаква информация?
...Каза се всичко от представителите на Оргахим, което очаквах да чуя за разделянето...
Явно не си очаквал нищо. И какво се каза? "Вие сте тъпи парчета, и няма какво да ви обясняваме. Ще кажеме само на който си искаме, а на другите - тайно на уше...". Но ти щом си чул, какво са казали, сигурно знаеш и защо Доверие закараха цената на 900.
Това е пример за публична компания...и как се е*ат акционерите - разделяй и владей Мислиш ли, че са казали същото и на Грую и Хую от другите им тайни срещички?
Мнението не е препоръка за друго, освен да се огледаш и да видиш кой прее*а, като се върза на другарчетата от Орга-та.
Нарочно съм ви постнал информацията от отчета, защото знам, че 90% от т.н. "инвеститори", не само ги мързи, ами са и финансово неграмотни!
Но всеки си залужава съдбата!
ATILA,
не се ядосвай, щади си здравето. Каза се всичко от представителите на Оргахим, което очаквах да чуя за разделянето, оттук нататък е нужно търпение до финализиране на процеса. Може пак да коментираме като излезе отчета за второто тримесечие, а дотогава не виждам какво повече има да се каже по темата.
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Серсеми, какво да правиш освен да мислиш и преценяваш самостоятелно. След като няма прозрачност, а някакъв вараварин използващ неясно откъде информация се опитва да манипулира темата.
И за да приключим темата, ако бях на тяхно място щях да продам анхидридите на Лукойл или друга петролна компания с мощности в региона и да обединя боите с Лакпром или Мегахим, които държат сходни пазарни дялове в БГ. Явно нещо такова става. Но липсата на прозрачност е притеснителна, както и преди.
А от къде мислиш че са роени тея двете - чувал съм за Мегата е собсвенност на бившият им главен технолог
ако някой знае точно с Имена нека да коментира
Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции
Коментар