If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тъй тъй бледолики мен ми аресва тая работа.Га щях да повярвам че моа след година си купя на 280 лв Оргахим кат я изтървах навремето зарад вашта алчност За 6 месеца над 50 % спад идеално според мен за влизане.Бъфетско правило според мен Натиснете още малко ако може на 250 да вляза с още и после на 200.Давайте не чакайте. Ма да знайте че стуй нищо не ви препоръчвам насериозно само се смя от сърце
Dobriche s tezi pokupki na "golemite" koito vizirash srednata cena im se pokachva s nqkolko promila, i kogato se naredqt "investitori" da kupuvat zashtoto "golemite" pazaruvali te im proavat, kato se realizirat ne losha pechalba. Nadqvam se da ne vuzpriemesh posta mi kato opit za zaqjdane. Prosto komentirame filosofiata na asset management na "golemite".
акцията е добра, ще расте
а колкото до пазара трябва да сте слепи за да не виждате че се подготвя за нов bullish цикъл
Има ли някакви новини тук?
Днес нещо пак дълбаем дъното от 280лв., а това не е добре. Това са нива от преди година, а по-лошото е че и ликвидността нещо тук хич я няма напоследък
Не е препоръка.
И какво стана с тази Велика акция? Предлагам някой да напише докторска дисертация по въпроса. Може да е Никола, Гари или advokata ili horata ot Yambol.
Dobriche s tezi pokupki na "golemite" koito vizirash srednata cena im se pokachva s nqkolko promila, i kogato se naredqt "investitori" da kupuvat zashtoto "golemite" pazaruvali te im proavat, kato se realizirat ne losha pechalba. Nadqvam se da ne vuzpriemesh posta mi kato opit za zaqjdane. Prosto komentirame filosofiata na asset management na "golemite".
акцията е добра, ще расте
а колкото до пазара трябва да сте слепи за да не виждате че се подготвя за нов bullish цикъл
Ами като знам големите как купуваха на 370 и 380, не е нормално днес да не пълнят на тия нива.
Е то и аз затова попитах да няма някакви новини, защото и на мен не ми изглежда нормално. Единственото обяснение е, че нещо е станало и големите вече не мислят че цените на които са пълнили са добри в момента, иначе сигурно биха пълнили и допълвали.
Kakvo oznachava iskustveno smukvane na cenata?!?! Prosto horata si prodavat akciite.
Ами като знам големите как купуваха на 370 и 380, не е нормално днес да не пълнят на тия нива. Обаче ако разгледаш днешните сделки - оставили са кобосите да се вихрят на воля и с 31 сделки, в които се размениха 106 акции свалиха цената с 9 лв. Това не ми се вижда естествено на мен, ама може и да бъркам. Ако това продължи още малко и после изведнъж се намесят големите участници, и ако цената другата седмица отиде с 20 - 30 лв. нагоре, значи съм права.
Щото не виждам друга причина акцията да пада по този начин.
Днес малко вяло тук, странно но няма новини, няма някакви промени, а цената вече е 320 лв., което е близо до дъното от 308 лв.
Да не би да съм пропуснал някаква информация?
Това е изкуствено смъкване на цената - гледай какво става от понеделник нататък! Ако имаш кеш ... нали знаеш ...
Коментар