IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Drugari tuka Doverie i Karol spyat.Zatova e taka.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Е да ти *** и тъпата акция ((((((((((
      190лв.?
      Тук подкрепа някаква има ли изобщо?

Не е препоръка.

Коментар

• Ми много ясно, определени хора с доста пари а и фондовете чакат на назобят яко ...и после up ..нали се сещате Инак какъв е смисъла на голямото чакане

Коментар

• Още в Q1 приходите бяха с приличен ръст. Q2 би трябвало да е много добро, само че напоследък ми се струва, че тук умишлено се играе против акционерите, пък да видим...
          Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Ми нал ви каза чиляка ва, туканка нъз май и юни са месеците за ремонти ва, не го ли разбрахти туи на нещо.Отчета звездите ми го говорят ще да е добър.Оставам на вликите анал из атори (опекуни) да посмятат там онез непознати думички ebidta I P/s DA РЕЧУВАТ КО ЩЕ СТАВУВА ОТТУКИНКА ДО КРАЯ НА 2008 ГОД,

Коментар

• Наистина е интересна позиция и очакванията са разнопосочни.
              Мен лично ме вълнува ръста на приходите, а второто тримесечие е традиционно силно за комапнията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                Първоначално изпратено от M&A
                Очаквания за отчет ? Моите са оптимистични...
                Сигурно имаш акции, нале

разбира се, иначе за какво да питам?

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
                  Сигурно имаш акции, нале

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
                    ... да видим..
                    аз съм разнополюсно настроен туканка...
                    с най-голем интерес га чакам (ако га дадат де) тоа очет..
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Очаквания за отчет ? Моите са оптимистични...

Коментар

• Тукинка голяма любов си направииме с Боята.Колко пъти влизах и излизах.Арна спекула се получи

Коментар

• Ми да изчакаме, аз моят ремонт го свърши с 5 баки от 5 литра бледо жълто Но според мене заветният връх от 200 лева няма да се клати дълго ....

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti
                            аре и тука влезнах вече, до една седмица ще видя дали отчета ще оправдае очакванията ми за поне 4 милиона + а защо не и повече, работи си оргата, строежите и да намалеят ремонтите няма , а тази цена не е за коментиране вече, понеже гледам технически сте писали къде какво та да си кажа и целта - 470
                            При такива очаквания, мисля да ви изчакам, да си видите отчета. После ще почакам още, докато си дойде и цената.

Коментар

• Малий орга на 210 направо не мога да повярвам,ей сега ще се появи някой продавач и ще разпродаде до 203.

Коментар

• аре и тука влезнах вече, до една седмица ще видя дали отчета ще оправдае очакванията ми за поне 4 милиона + а защо не и повече, работи си оргата, строежите и да намалеят ремонтите няма , а тази цена не е за коментиране вече, понеже гледам технически сте писали къде какво та да си кажа и целта - 470

Коментар

Working...
                                X