Първоначално изпратено от Valuator
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от klunaЗабелязахте ли че в ОПР-то са прибавили разходите за данъци към печалбата, вместо да ги извадят.... по мойте сметки печалбата излиза не 3 019, ами 2 873....
П.С. Едва ли е нарочно, по скоро "кадърни" счетоводители...
и какво не му харесвате на отчета, че не разбрах? 3 млн.печалба за тримесечие ви е малко, така ли??? Ръстът на приходите не ви харесва, така ли??? Продавайте, като не ви харесва - аман от некадърни анализатори....
Само едно ще ви кажа за отчета: Не е впечатляващ, но в никакъв случай не е лош. Лично за мен цената в момента е атрактивна и оправдана от текущите финансови отчети.
Не е препоръка. Притежавам много малко акции на дружеството , но го следя изкъсо
Коментар
-
Първоначално изпратено от klunaЗабелязахте ли че в ОПР-то са прибавили разходите за данъци към печалбата, вместо да ги извадят.... по мойте сметки печалбата излиза не 3 019, ами 2 873....
П.С. Едва ли е нарочно, по скоро "кадърни" счетоводители...
Грешката е моя - 73 е със знак минус тоест това са икономии от данъци (надвнесени най-вероятно, заради спада в печабата) и резултата е верен 3 019
Коментар
-
Пепи, кое му е доброто на този отчет - виж съпоставката на показателите от Н1'08 с тези от Н1'07:
(1) 12% ръст на приходите
(2) 58% ръст на краткотрайните материални активи (запаси и незавършено п-во)
(3) 100% ръст на търговските вземания
(4) 35% спад на оперативната печалба, 52% спад на нетната печалба
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГариЕй, некадърна работа. Изпратили същия доклад като този за тримесечието само тук там сменили някоя цифра. В текста на няколко места се говори за "първото тримесечие". Избягаха всички умни хора от тая фирма ей.
не стига, че вооще ти го дават...
В срок, ми искаш и цифри да сменят...
Ай ся...
:P
(но се прав, че не е сериозно просто...)Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаУхааааа тук ша има шарени гащи за индианкте Добра спекулка се получи до сега Ся с тоя отчет ша чакаме да улезнат баш бабаитите
ама съм с вас... Духом..
:P:P:PХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар