Компанията дето се изявяваше тука през октомври 2007 / вкл. и аз / и дето купувахме "на промоция" по 650 лв. никакви ни няма из форума. Ми нормално.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от миеща се мечкаПървоначално изпратено от Ташунко със сапаСя да ви кай червенокожия ,бледолики според мен на отчета требе се гледа с добро око.....С лявото или дясното ?
Щото, ако на другите гледаш с лошо око, нали се сещаш какво става ?
Гледам аз бледолики и с двете очиНабелезал съм си едни компанийки с едни п/е - та по 2-3 чудесийка
Па с едни прходи и печалби леле мале олилийка
Ша изкочи Зайо Байо от там
Коментар
-
Ся да ви кай червенокожия ,бледолики според мен на отчета требе се гледа с добро око.Все пак дан забравяме че едни загуби имаше преди пък ся печалба ,па то едни взимания баят,па то една счетоводна стойност близо до сегашната ценаАбе ко да ви река с една дума добра спекулка се получи тукинка па и добре се измъкнах на 2 пъти па и едни добри емоции ми даде миналата година тая боичка.Па като сметна накрая от тая курекция си увеличих с 200 % броя на акциите тук.ми добре мисла се получи.та ся да ви кая не смятам да спекулирам повече щот накрая моа си остана без акцийки.Ви ако искате продавайте и ако мойте до 100 лв я закарайте аз лично нема ви се разсърдя щот имам още малко пари и ша са възползвам.Аз сметам че сме на дъното тук или малко около него,но това вече нема значение.Аз га требеше продавах сега ша гледам само
Ставам дългосрочен бледолики
Коментар
-
петролът скочи 2 пъти за последната година, това е причината за намаляващия марж, а приходите растат с 20-ина %, какво не им харесваш
даже добре са се представили при настоящите условия, на растящи цени на енергийните ресурси, както и на труда
в момента се търгуват на Р/S за 2008 около 0.6-0.7 някъде...
Коментар
-
Пак да попитам - какво точно му харесвате на отчета? Очевидно е, че през последните 9 месеца компанията влошава сериозно оперативната си ефикасност и незначителните ръстове в продажбите се постигат с много сериозно увеличение на материалните запаси и търговските вземания.
Цената на акцията остава висока, а като добавя и изненадващите преоценки на активи и недостатъчната прозрачност за бъдещите планове, трудно бих намерил аргументи за покупка при тези нива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaСпоред мен не пишат тенденционно, а просто това са грешки от незнание.
незнам Никола, но за мен това не е нормално заглавие. Така се преекспонира негативния ефект от първото тримесечие. Съжалявам, че доста хора ще го прочетат и разбират не разбират ще си изградят погршна представа...
Коментар
-
Anton Chigurh
Според мен не пишат тенденционно, а просто това са грешки от незнание.
Коментар
-
А пичовете от investor.bg вместо да напишат спад с 50% на печалбата, коректно ли е ???? При положение че 3М са били на загуба.
Защо не напишат 20% ръст на приходите за тримесечието (15% за 6М на 2008).
Защо не напишат : "Оргахим с печалба от 3млн. лв. за второто тримесечие".
Аман и от тенденциозни статии и заглавия!!!
Коментар
Коментар