Компанията дето се изявяваше тука през октомври 2007 / вкл. и аз / и дето купувахме "на промоция" по 650 лв. никакви ни няма из форума. Ми нормално.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от миеща се мечкаПървоначално изпратено от Ташунко със сапаСя да ви кай червенокожия ,бледолики според мен на отчета требе се гледа с добро око.....
Щото, ако на другите гледаш с лошо око, нали се сещаш какво става ?
Гледам аз бледолики и с двете очи Набелезал съм си едни компанийки с едни п/е - та по 2-3 чудесийка Па с едни прходи и печалби леле мале олилийка Ша изкочи Зайо Байо от там
Коментар
-
Ся да ви кай червенокожия ,бледолики според мен на отчета требе се гледа с добро око.Все пак дан забравяме че едни загуби имаше преди пък ся печалба ,па то едни взимания баят,па то една счетоводна стойност близо до сегашната цена Абе ко да ви река с една дума добра спекулка се получи тукинка па и добре се измъкнах на 2 пъти па и едни добри емоции ми даде миналата година тая боичка.Па като сметна накрая от тая курекция си увеличих с 200 % броя на акциите тук.ми добре мисла се получи.та ся да ви кая не смятам да спекулирам повече щот накрая моа си остана без акцийки.Ви ако искате продавайте и ако мойте до 100 лв я закарайте аз лично нема ви се разсърдя щот имам още малко пари и ша са възползвам.Аз сметам че сме на дъното тук или малко около него,но това вече нема значение.Аз га требеше продавах сега ша гледам само Ставам дългосрочен бледолики
Коментар
-
петролът скочи 2 пъти за последната година, това е причината за намаляващия марж, а приходите растат с 20-ина %, какво не им харесваш
даже добре са се представили при настоящите условия, на растящи цени на енергийните ресурси, както и на труда
в момента се търгуват на Р/S за 2008 около 0.6-0.7 някъде...
Коментар
-
Пак да попитам - какво точно му харесвате на отчета? Очевидно е, че през последните 9 месеца компанията влошава сериозно оперативната си ефикасност и незначителните ръстове в продажбите се постигат с много сериозно увеличение на материалните запаси и търговските вземания.
Цената на акцията остава висока, а като добавя и изненадващите преоценки на активи и недостатъчната прозрачност за бъдещите планове, трудно бих намерил аргументи за покупка при тези нива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaСпоред мен не пишат тенденционно, а просто това са грешки от незнание.
незнам Никола, но за мен това не е нормално заглавие. Така се преекспонира негативния ефект от първото тримесечие. Съжалявам, че доста хора ще го прочетат и разбират не разбират ще си изградят погршна представа...
Коментар
-
Anton Chigurh
Според мен не пишат тенденционно, а просто това са грешки от незнание.
Коментар
-
А пичовете от investor.bg вместо да напишат спад с 50% на печалбата, коректно ли е ???? При положение че 3М са били на загуба.
Защо не напишат 20% ръст на приходите за тримесечието (15% за 6М на 2008).
Защо не напишат : "Оргахим с печалба от 3млн. лв. за второто тримесечие".
Аман и от тенденциозни статии и заглавия!!!
Коментар
Коментар