IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vlp
    Факторите които определят цените на акциите на БФБ са много по-различни от това каква е печалбата, добър ли е отчета на даденото дружество, увеличават ли се продажбите и т.н. Така, че колеги всичко е просто ХАЗАРТ !!! а всички "инвеститори" са просто комарджии и нищо повече.
    ...a-a, казваш на другите борси нещата са ясни: знае се кога ще скача, кога ще пада.. ; ? Щом всичко е хазарт - да ги закриват предлагам аз!!!

Коментар

• ...да е жива и здрава жена ми, че ме накара да купим нова кола през ноември 2007, та разпродадох половината портфейлче на добри цени...че иначе не ми се мисли !!!...Даже като си спомня, аз исках да инвестирам парите от старата кола на борсата за 3 -4 месеца ...

Коментар

• Факторите които определят цените на акциите на БФБ са много по-различни от това каква е печалбата, добър ли е отчета на даденото дружество, увеличават ли се продажбите и т.н. Така, че колеги всичко е просто ХАЗАРТ !!! а всички "инвеститори" са просто комарджии и нищо повече.

Коментар

• Е к'во сега 3 милки слаба печалба ли е.....???;-))

Коментар

• Първоначално изпратено от peltekov
            Първоначално изпратено от vlp
            Компанията дето се изявяваше тука през октомври 2007 / вкл. и аз / и дето купувахме "на промоция" по 650 лв. никакви ни няма из форума. Ми нормално.
            Ами кво очакваш да пишем като имам 40бр копувани ама на точно средна 650лв
            Ох Ох Ох, поне като чета че и другите страдат това ме успокоява
            Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от peltekov
              Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
              Първоначално изпратено от meche_cveti93
              Ташунко със сапа , имам само хубави спомени от позицията..... Успехи....но беше открил някаква банкова сметка и затова....

Да да открих я сметката ама нито един бял бледолик не ми изпрати и лев.Скрънзи ора са тия бледоликите Гризли с цвете ша знайш За 5 лв са изциганяха а искат да им върви на борсата.Ма те не знаят че който си е удържал на думата с мен по пари е ходил после.С една дума върви им после .Ма нека са гърчат от страх кат са такива скрънзи
              Дай сметакат с IBAN

BG 77 BUIB 7899 1096 853601 Успех !!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                Първоначално изпратено от meche_cveti93
                Ташунко със сапа , имам само хубави спомени от позицията..... Успехи....но беше открил някаква банкова сметка и затова....

Да да открих я сметката ама нито един бял бледолик не ми изпрати и лев.Скрънзи ора са тия бледоликите Гризли с цвете ша знайш За 5 лв са изциганяха а искат да им върви на борсата.Ма те не знаят че който си е удържал на думата с мен по пари е ходил после.С една дума върви им после .Ма нека са гърчат от страх кат са такива скрънзи
                Дай сметакат с IBAN

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93

Коментар

• Ташунко със сапа , имам само хубави спомени от позицията..... Успехи....но беше открил някаква банкова сметка и затова....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                      Ууууу стиа ва бледолики мнооо са изпляска Smile
                      Ташунко със сапа , всичко се връща ..... и ти даваше много съвети по някой позиции....
                      Гризли с цвете обиктивен съм само Смятам пред шатрата с едни клечки и тъй ми показа Ма за Боята друго видях Па и нъл ви писах по доле че няколко пъти изпекулирах здраво Направил съм си сметкат вервай ми

Коментар

• Първоначално изпратено от vlp
                        Компанията дето се изявяваше тука през октомври 2007 / вкл. и аз / и дето купувахме "на промоция" по 650 лв. никакви ни няма из форума. Ми нормално.
                        Ами кво очакваш да пишем като имам 40бр копувани ама на точно средна 650лв

Коментар

• Ууууу стиа ва бледолики мнооо са изпляска Smile
                          Ташунко със сапа , всичко се връща ..... и ти даваше много съвети по някой позиции....

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                            Тука преди време на някой хора им се превиждаха "4-чифрена реалност" ама май отива към 2-ву цифренна

Ууууу стиа ва бледолики мнооо са изпляска

Коментар

• Тука преди време на някой хора им се превиждаха "4-чифрена реалност" ама май отива към 2-ву цифренна

Коментар

• Е аз като купих на тея нива , малко за спорта,

к'во да правя, като слушам старите играчи по-позицията к'ви ги говорят....................;-))

Коментар

Working...
                                X