Първоначално изпратено от vlp
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от peltekovПървоначално изпратено от vlpКомпанията дето се изявяваше тука през октомври 2007 / вкл. и аз / и дето купувахме "на промоция" по 650 лв. никакви ни няма из форума. Ми нормално.Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от peltekovПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от meche_cveti93Ташунко със сапа , имам само хубави спомени от позицията..... Успехи....но беше открил някаква банкова сметка и затова....
Да да открих я сметката ама нито един бял бледолик не ми изпрати и лев.Скрънзи ора са тия бледоликите Гризли с цвете ша знайш За 5 лв са изциганяха а искат да им върви на борсата.Ма те не знаят че който си е удържал на думата с мен по пари е ходил после.С една дума върви им после .Ма нека са гърчат от страх кат са такива скрънзи
BG 77 BUIB 7899 1096 853601 Успех !!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от meche_cveti93Ташунко със сапа , имам само хубави спомени от позицията..... Успехи....но беше открил някаква банкова сметка и затова....
Да да открих я сметката ама нито един бял бледолик не ми изпрати и лев.Скрънзи ора са тия бледоликите Гризли с цвете ша знайш За 5 лв са изциганяха а искат да им върви на борсата.Ма те не знаят че който си е удържал на думата с мен по пари е ходил после.С една дума върви им после .Ма нека са гърчат от страх кат са такива скрънзи
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Ташунко със сапа , имам само хубави спомени от позицията..... Успехи....но беше открил някаква банкова сметка и затова....
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Ууууу стиа ва бледолики мнооо са изпляска Smile
Коментар
Коментар