Първоначално изпратено от Podar
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SEBULBAПървоначално изпратено от vhkПървоначално изпратено от vhkПървоначално изпратено от vhkПървоначално изпратено от vhkСледваща цел 300 лв. технически погледнато.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vhkПървоначално изпратено от vhkПървоначално изпратено от vhkПървоначално изпратено от vhkСледваща цел 300 лв. технически погледнато.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETOВа пуснете ми батка утре и още под 200 леа да си понапълня ....чекам на плувка То лятозка ного са боядисва ши знаите, и отчетчетата за Q 2 и Q3 ..нема да са лоши туканка ми се чини ...и с тоз нов бранд Леко Gold ...направо на златно ми мириши туканка ....
Вече сме края на Юли, още месец и идва есента, а обикновено повечето ремонти се правят Май/Юни. Странното е, че през точно тези месеци имаме спад, при условие че бизнеса трябва да ври и кипи по това време.
Лошо ще е ако паднем и под 200лв., че тази акция май никога не връща, а само по тренд се движи.
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vhkПървоначално изпратено от vhkПървоначално изпратено от vhkСледваща цел 300 лв. технически погледнато.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETOВа пуснете ми батка утре и още под 200 леа да си понапълня ....чекам на плувка То лятозка ного са боядисва ши знаите, и отчетчетата за Q 2 и Q3 ..нема да са лоши туканка ми се чини ...и с тоз нов бранд Леко Gold ...направо на златно ми мириши туканка ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от rozova panteraAladine, koi e tozi golqm igrach s 15 akcii i kakwo te gree, ako e uspql da specheli, hahaha
A ot towa, koeto si napisal, ne sledwa li, che dori da si prodade akciite na 0 lw, pak e na pechalba?
twoq panichka imash li si, ili samo na chujdite razchitash, hahaha
Първоначално изпратено от AladdinМай е време да се обърнем към големия играч дето ги взе на 80 и ги шитна на 800 ама сега ги е взел на 500 да не ги шитне на 50 :lol:
Коментара е базик дотам невервам да стигнеНе е препоръка.
Коментар
-
Aladine, koi e tozi golqm igrach s 15 akcii i kakwo te gree, ako e uspql da specheli, hahaha
A ot towa, koeto si napisal, ne sledwa li, che dori da si prodade akciite na 0 lw, pak e na pechalba?
twoq panichka imash li si, ili samo na chujdite razchitash, hahaha
Първоначално изпратено от AladdinМай е време да се обърнем към големия играч дето ги взе на 80 и ги шитна на 800 ама сега ги е взел на 500 да не ги шитне на 50 :lol:
Коментара е базик дотам невервам да стигне
Коментар
-
http://www.bse-sofia.bg/?page=QuotesInfo&code=5ORG
Страхотна пързалка. Ех, каква пародия е инвестирането на БФБ.
Коментар
Коментар