IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Podar
    Първоначално изпратено от COBOSCHETO
    Ва пуснете ми батка утре и още под 200 леа да си понапълня ....чекам на плувка То лятозка ного са боядисва ши знаите, и отчетчетата за Q 2 и Q3 ..нема да са лоши туканка ми се чини ...и с тоз нов бранд Леко Gold ...направо на златно ми мириши туканка ....
    То лятото не му остана много
    Вече сме края на Юли, още месец и идва есента, а обикновено повечето ремонти се правят Май/Юни. Странното е, че през точно тези месеци имаме спад, при условие че бизнеса трябва да ври и кипи по това време.
    Лошо ще е ако паднем и под 200лв., че тази акция май никога не връща, а само по тренд се движи.
    Не е препоръка.
    Мениджмънта е важен, мениджмънта - а той се дискредитира безброй пъти през последните 15 месеца, то не бяха липсващи отчети, нагло поведение - айде да не почвам пак, че пара ми излиза през ушите.....

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA
      Първоначално изпратено от vhk
      Следваща цел 300 лв. технически погледнато.
      Това ми бе прогнозата от 24. 04. т.г. ,явно техническия анализ работи и на бфб.
      Новата ми техническа цел е 200 лв.
      Постнато е на 07.05.2008.И втората цел 200 е достигната.
      А практически кога ще си купиш акции тук? ;-)
      Под 50лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
        А практически кога ще си купиш акции тук? ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
          Ва пуснете ми батка утре и още под 200 леа да си понапълня ....чекам на плувка То лятозка ного са боядисва ши знаите, и отчетчетата за Q 2 и Q3 ..нема да са лоши туканка ми се чини ...и с тоз нов бранд Леко Gold ...направо на златно ми мириши туканка ....
          То лятото не му остана много
          Вече сме края на Юли, още месец и идва есента, а обикновено повечето ремонти се правят Май/Юни. Странното е, че през точно тези месеци имаме спад, при условие че бизнеса трябва да ври и кипи по това време.
          Лошо ще е ако паднем и под 200лв., че тази акция май никога не връща, а само по тренд се движи.
          Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk

Коментар

• Ми и на 130 лв съм навит, обаче само пазара ще покаже колко е реалната цена.Аз лично под 150 лв не вярвам да се "свлече".
              Не е препоръка за продажба

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                130 lv real

Коментар

• Ва пуснете ми батка утре и още под 200 леа да си понапълня ....чекам на плувка То лятозка ного са боядисва ши знаите, и отчетчетата за Q 2 и Q3 ..нема да са лоши туканка ми се чини ...и с тоз нов бранд Леко Gold ...направо на златно ми мириши туканка ....

Коментар

• O, това тук беше изненадващо..

Коментар

• Първоначално изпратено от rozova pantera
                      Aladine, koi e tozi golqm igrach s 15 akcii i kakwo te gree, ako e uspql da specheli, hahaha
                      A ot towa, koeto si napisal, ne sledwa li, che dori da si prodade akciite na 0 lw, pak e na pechalba?
                      twoq panichka imash li si, ili samo na chujdite razchitash, hahaha
                      Първоначално изпратено от Aladdin
                      Май е време да се обърнем към големия играч дето ги взе на 80 и ги шитна на 800 ама сега ги е взел на 500 да не ги шитне на 50 :lol:

Коментара е базик дотам невервам да стигне
                      ХА ХА хА Дам на чуждото разчитам да ме учи ко да не правя :lol:
                      Не е препоръка.

Коментар

• Aladine, koi e tozi golqm igrach s 15 akcii i kakwo te gree, ako e uspql da specheli, hahaha
                        A ot towa, koeto si napisal, ne sledwa li, che dori da si prodade akciite na 0 lw, pak e na pechalba?
                        twoq panichka imash li si, ili samo na chujdite razchitash, hahaha
                        Първоначално изпратено от Aladdin
                        Май е време да се обърнем към големия играч дето ги взе на 80 и ги шитна на 800 ама сега ги е взел на 500 да не ги шитне на 50 :lol:

Коментар

• Май е време да се обърнем към големия играч дето ги взе на 80 и ги шитна на 800 ама сега ги е взел на 500 да не ги шитне на 50 :lol:

Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от fxx
                            По моите разбирания, това дружество е балон и в момента, а да не говорим за 800 лв. - гранде балоне - много грозна графика. Не е препоръка.
                            Че какво й е грозно на графиката ?? - перфектна е.
                            Ако една графика няма камбана, къде другаде да търсиш печалба ?

Коментар

• http://www.bse-sofia.bg/?page=QuotesInfo&code=5ORG

Страхотна пързалка. Ех, каква пародия е инвестирането на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от малката мечка
                                Какво става сега, и тук ли няма мечки
                                ААА чакаме отчета . Немам търпение да пусна лемура да се изцъкли още веднъж :lol:
                                Не е препоръка.

Коментар

Working...
                                X