благодаря на теглещите пари от фонодвете, което ги кара да продават тук на тези цени имам обаче още мерак да попълвам
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от ПепиTук изглежда , че захапах дървото,
добре, че поне влязох със символична сума!
Нъл знйш приказката : " Там дето е текло пак ще тече "
???
Има още мегдан да издържа на падане докат стопя разликата от продажбата ми на 250 и покупка на 200
Ма да ге беши превзел на 170..
:P:P:P
Тъй е Едноооки ма от де да знам че ша махнат Соколя
Коментар
-
Първоначално изпратено от RaporПървоначално изпратено от RaporГолеми промоции днес тук: 180лв. ?
Ще каже човек че предприятието няма производство и не е на пазара още от комунизма. Новините не са лоши, на печалба е, а акцията пада?
Няма ли някакво ниво на подкрепа тук?
То вече колко месеца стана тук само надолу падаме, корекции нагоре почти нямаМненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от ПепиTук изглежда , че захапах дървото,
???
Има още мегдан да издържа на падане докат стопя разликата от продажбата ми на 250 и покупка на 200
Ма да ге беши превзел на 170..
:P:P:PХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от ПепиTук изглежда , че захапах дървото,
???
Коментар
-
Първоначално изпратено от RaporГолеми промоции днес тук: 180лв. ?
Ще каже човек че предприятието няма производство и не е на пазара още от комунизма. Новините не са лоши, на печалба е, а акцията пада?
Няма ли някакво ниво на подкрепа тук?
То вече колко месеца стана тук само надолу падаме, корекции нагоре почти няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от ПепиTук изглежда , че захапах дървото,
???Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар