IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Tук изглежда , че захапах дървото,

добре, че поне влязох със символична сума!

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
      Първоначално изпратено от INSIDER-A
      Първоначално изпратено от blah blah
      А ти имаш ли представа, колко им е средната покупка цена? Преди да даваш компетентни коментари е добре да се запознаеш с пълната информация относно темата ;-)
      Сигурно не е 800 лв., но това не променя факта, че компанията никак, ама никак не изглежда добре напоследък. А в нея са наляти средства от пенсиите на хората.
      Ами ако се окаже далеч под настоящата стойност? Тогава не е чак толкова зле, нали?
      Сигурен съм, че е много под настоящата стойност, но проблемът с компанията си остава. Поне аз така мисля. Ще видим, ще разберем. Възможно е да не им се налага да продават акции на Оргахим в следващите 10 - 15 години, а и парите има са добре диверсифицирани, но ситуацията изглежда доста неприятна за момента.

Е едва ли чак толкова енеприятна ситуацията ако е взето правилното решение.Въпросът е в това че страхът е много повече от колкото разума и е нормално някой акции да паднат повече от колкото трябва.По важното е компанията да работи и пазра ще си отригулира цената след време .

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
        Първоначално изпратено от blah blah
        А ти имаш ли представа, колко им е средната покупка цена? Преди да даваш компетентни коментари е добре да се запознаеш с пълната информация относно темата ;-)
        Сигурно не е 800 лв., но това не променя факта, че компанията никак, ама никак не изглежда добре напоследък. А в нея са наляти средства от пенсиите на хората.
        Ами ако се окаже далеч под настоящата стойност? Тогава не е чак толкова зле, нали?
        Сигурен съм, че е много под настоящата стойност, но проблемът с компанията си остава. Поне аз така мисля. Ще видим, ще разберем. Възможно е да не им се налага да продават акции на Оргахим в следващите 10 - 15 години, а и парите има са добре диверсифицирани, но ситуацията изглежда доста неприятна за момента.

Коментар

Сигурно не е 800 лв., но това не променя факта, че компанията никак, ама никак не изглежда добре напоследък.
          Компания като тази са пряко свързани със строителния сектор (Така поне си мисля)
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
            Виж Ташунко, когато в една фирма се сменя мениджмънта (щото едва ли става дума само за Соколов, всеки си върви с екипа) много често се поражда несигурност и резултатите могат да се влошат за известно време. Ама от много приказки няма смисъл - нека да видим какво ще се случи.

Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
            В такъв случай би трябвало да добра новината за оставката

Съгласен съм с теб че за да заработи една машина елементите трябва да се напаснат.Така е и с екипите от хора.В никакъв случай не смятам обаче че Оргахим е за подценяване.Напротив мисля си че много скоро "Умните пари " ще влязат тук.Конкретно за Оргахим аз поне съм оптимист.

Коментар

МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Виж Ташунко, когато в една фирма се сменя мениджмънта (щото не става дума само за Соколов, всеки си върви с екипа) много често се поражда несигурност и резултатите могат да се влошат за известно време. Ама от много приказки няма смисъл - нека да видим какво ще се случи.

В такъв случай би трябвало да добра новината за оставката

Коментар

• SVOBODNO PADANE- HA-HA

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A

Коментар

• http://www.investor.bg/?id=67139

Не е на добре това.
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg
                        А мен винаги ме е изумявало как беше възможно някакъв смешен завод за бои да струва толкова много и да има такава капитализация...
                        Заводът в никакъв случай не е смешен и може бързо да възстанови позиции при едно компетентно ръководство. Новината за рокадата е повод за разпродажбите, но всъщност не е лоша новина.

Коментар

• Големи промоции днес тук: 180лв. ?
                          Ще каже човек че предприятието няма производство и не е на пазара още от комунизма. Новините не са лоши, на печалба е, а акцията пада?

Коментар

• чувал съм че Мегахим е направен от избягали от Оргахим
                            да не би и новите бегълци да направят конкурент на Оргата и цъфне и върже....

Не е препоръка за покупка или продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
                              Валери Петров се казва човека, дето вдигна Оргахим и го направи син чип. Соколов дойде от БГА Балкан за производствен директор (!!!!) и след напускането на Петров пое управлението, но по резултатите на компанията в последно време се вижда, че маркетинговите и финансовите аспекти нещо му бягат.

... Ма не беше ли Соколов тоя дет изправи Оргахим на крака
                              Напълно прав си за Валери Петров, той беше човек на място. А за маркетинговите аспекти - като назначиш за маркетинг мениджър жена си, която е без никакъв опит в тоя бранш - какво хубаво може да се случи. Целият отдел се изнесе дружно след тая случка.

Коментар

• А мен винаги ме е изумявало как беше възможно някакъв смешен завод за бои да струва толкова много и да има такава капитализация...
                                * think positive * think simple * think big *
                                * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

Working...
                                X