IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Въобще ситуацията около случващото се с Оргахим смърди жестоко. Личното ми усещане е, че умишлено се играе срещу миноритарните акционери и за сваляне на цената.
    Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• малко късничко са се заобмисляли ...

Коментар

• Ей бледолики ора да не приказвам празни слова щот не обичам ма тук някой ще си хапят задника дет продадоха на тез цени.Ава бледолики не увидихте ли счетоводната стойност колко е на Боята ва И с таз добра новина за оставка ко напрайхте ва ора почнахте да продавате Ша са хапят някой дет от страх разпродадоха м да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от thc
          ...честито на спечелилите и днес...
          ??? За момента спечелил е онзи, който няма акции.

Коментар

• Миноритарните акционери обмислят излизане от Оргахим...

Ако може да се вярва на в.Пари

http://www.pari.bg/article.aspx?article_id=357799

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
              Първоначално изпратено от Хайърсъзов
              Червенокожи кривокраки човече, доколкото познавам манталитета на управата , скоро оставка не се очаква.....

Ава харсъзино той Соколя се махна ва чедо
              Ба майна са ама то традицията си е отпреди негу ва..

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                Червенокожи кривокраки човече, доколкото познавам манталитета на управата , скоро оставка не се очаква.....

Ава харсъзино той Соколя се махна ва чедо

Коментар

• тук някой се скъса...да си тегли 100-те бройки - хем боли, хем сърби, май ))

Коментар

• В момента по тази позиция емоцията е водеща. По -лабилните губят, честито на спечелилите и днес

Коментар

• Червенокожи кривокраки човече, доколкото познавам манталитета на управата , скоро оставка не се очаква.....

Коментар

• Ава бледолики намерих нещо интересно в една книжка и реших да ва просветя.Ако искате мой си правите аналогия с Оргахим макар че примерът не е за България. Па нъл знайте че ний сме уникални
                        Кога курсът на една акция бързо се покачва ?

* Информация за промяна във висшето ръководствона фирмите

"Ще илюстрираме това с Daimler - Chrysler.На 28.07.2005 г. генералният директор Juergen Schrempp съобщи публично за своята предстояща оставка.Курсът на акцията се покачи почти с 2 евро за един ден.Само за няколко минути след разпространението на тази новина курсът на акцията се повиши дори с 10%.Оставката на Schrempp е своево рода признание за допуснати от него грешки.Пазарът изхождаше от това че независимо кой ще бъде неговият наследник,финансовите показатели на концерна значително ще се подобрят.Тази увереност се обеснява с факта че пазарната цена на отделните съставни части на концерна е значително по-висока от неговата капитализация в размер на 43 млрд.евро(заедно с дълговете тя възлиза на около 111 млрд.евро)"

Ся ва оставам да мислите и кат ви роди нещо главата го споделете тук.Мисла че ви дадох добра тема за размисъл

Коментар

• С тия цени човек с 10 000 лева може да бъде маркет мейкър по тази позиция.Докъде я докарахме.

Коментар

• На мен ми изглежда като комбинация от едното и от другото. Резултатите на Оргахим след Q3'07 се влошиха сериозно (за което отговаря Соколов), но приходите и печалбите от продажбата на част от бизнеса на Оргахим най-вероятно ще отидат някъде другаде и едва ли ще допринесат за неговото развитие. Най-вероятно така са си станали взаимно безинтересни.

Първоначално изпратено от S600AMG
                            ... Много ми е интересно въпросния Соколов, защо си тръгва!? Некомпетентност или просто плешти романешти иска да си върти далаверите сесни.покойно...

Коментар

• Ми май ми го говорят звиздити че нема се стигне май чак дотам, но мое и да се окажеш прав.Ще видим де.Щи стани ясну скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                                Мчи май както предположих вчера ного бързо стигна 160 леа. ми май ще се усреднява на 140 лева.Че съм на средна 380 майчик за момента ...
                                Не е препоръка
                                Аз казвам double digits

Коментар

Working...
                                X