Въобще ситуацията около случващото се с Оргахим смърди жестоко. Личното ми усещане е, че умишлено се играе срещу миноритарните акционери и за сваляне на цената.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Ей бледолики ора да не приказвам празни слова щот не обичам ма тук някой ще си хапят задника дет продадоха на тез цени.Ава бледолики не увидихте ли счетоводната стойност колко е на Боята ва И с таз добра новина за оставка ко напрайхте ва ора почнахте да продавате Ша са хапят някой дет от страх разпродадоха м да видим
Коментар
-
Миноритарните акционери обмислят излизане от Оргахим...
Ако може да се вярва на в.Пари
http://www.pari.bg/article.aspx?article_id=357799
Коментар
-
Ава бледолики намерих нещо интересно в една книжка и реших да ва просветя.Ако искате мой си правите аналогия с Оргахим макар че примерът не е за България. Па нъл знайте че ний сме уникални
Кога курсът на една акция бързо се покачва ?
* Информация за промяна във висшето ръководствона фирмите
"Ще илюстрираме това с Daimler - Chrysler.На 28.07.2005 г. генералният директор Juergen Schrempp съобщи публично за своята предстояща оставка.Курсът на акцията се покачи почти с 2 евро за един ден.Само за няколко минути след разпространението на тази новина курсът на акцията се повиши дори с 10%.Оставката на Schrempp е своево рода признание за допуснати от него грешки.Пазарът изхождаше от това че независимо кой ще бъде неговият наследник,финансовите показатели на концерна значително ще се подобрят.Тази увереност се обеснява с факта че пазарната цена на отделните съставни части на концерна е значително по-висока от неговата капитализация в размер на 43 млрд.евро(заедно с дълговете тя възлиза на около 111 млрд.евро)"
Ся ва оставам да мислите и кат ви роди нещо главата го споделете тук.Мисла че ви дадох добра тема за размисъл
Коментар
-
На мен ми изглежда като комбинация от едното и от другото. Резултатите на Оргахим след Q3'07 се влошиха сериозно (за което отговаря Соколов), но приходите и печалбите от продажбата на част от бизнеса на Оргахим най-вероятно ще отидат някъде другаде и едва ли ще допринесат за неговото развитие. Най-вероятно така са си станали взаимно безинтересни.
Първоначално изпратено от S600AMG... Много ми е интересно въпросния Соколов, защо си тръгва!? Некомпетентност или просто плешти романешти иска да си върти далаверите сесни.покойно...
Коментар
Коментар