Първоначално изпратено от Storm
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ValuatorТашунко, ти досега даваше вид на голям тарикат, ама като гледам как тук се хвърляш като един истински матросов, си мисля, че без време си се накиснал здраво. Не се сърди, констатацията ми е добронамерена.
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаАбе те нека работят и вадят печалби па нека отписват квото си искат от Букурещ.Нъл знайш че пазара не търпи празно Нека изкарат корави печалби па да видим пак къде ще е цената
Що ва бледолики ко е станало толкоз Ми ако можех всеки път да влизам на дъно добре ама не става.Па и след няколко успешни излизания мисла че не е зле да влезеш при цена която сега е паднала с 35 лв
Коментар
-
Ташунко, ти досега даваше вид на голям тарикат, ама като гледам как тук се хвърляш като един истински матросов, си мисля, че без време си се накиснал здраво. Не се сърди, констатацията ми е добронамерена.
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаАбе те нека работят и вадят печалби па нека отписват квото си искат от Букурещ.Нъл знайш че пазара не търпи празно Нека изкарат корави печалби па да видим пак къде ще е цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от margenВъобще ситуацията около случващото се с Оргахим смърди жестоко. Личното ми усещане е, че умишлено се играе срещу миноритарните акционери и за сваляне на цената.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от margenЗнам само, че не печелим ние - дребните акционери. Плановете за разделяне на предприятието и пълното информационно затъмнение около него не работят в наша полза. А и като добам новините за отписване на Поликолор от от Букурещката борса нешата добиват много неприятен оттенък.
Абе те нека работят и вадят печалби па нека отписват квото си искат от Букурещ.Нъл знайш че пазара не търпи празно Нека изкарат корави печалби па да видим пак къде ще е цената
Коментар
-
Знам само, че не печелим ние - дребните акционери. Плановете за разделяне на предприятието и пълното информационно затъмнение около него не работят в наша полза. А и като добам новините за отписване на Поликолор от от Букурещката борса нешата добиват много неприятен оттенък.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от margenВъобще ситуацията около случващото се с Оргахим смърди жестоко. Личното ми усещане е, че умишлено се играе срещу миноритарните акционери и за сваляне на цената.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар