IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Storm

А, други неща може да хванеш от старата любов ... хахаха !
    Може, може....

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik
      Първоначално изпратено от Ташунко със сапа

Хихихихи и ти да изкараш толкова колкото аз изкарах миналата година от тук и ти ша гледаш с добро око.
      Старата любов ръжда не хваща
      А, други неща може да хванеш от старата любов ... хахаха !

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа

Хихихихи и ти да изкараш толкова колкото аз изкарах миналата година от тук и ти ша гледаш с добро око.
        Старата любов ръжда не хваща

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
          Ташунко, май си се влюбил в тази акция. Пази си скалпа.

Коментар

• Ташунко, май си се влюбил в тази акция. Пази си скалпа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
              Ташунко, ти досега даваше вид на голям тарикат, ама като гледам как тук се хвърляш като един истински матросов, си мисля, че без време си се накиснал здраво. Не се сърди, констатацията ми е добронамерена.

Абе те нека работят и вадят печалби па нека отписват квото си искат от Букурещ.Нъл знайш че пазара не търпи празно Нека изкарат корави печалби па да видим пак къде ще е цената

Що ва бледолики ко е станало толкоз Ми ако можех всеки път да влизам на дъно добре ама не става.Па и след няколко успешни излизания мисла че не е зле да влезеш при цена която сега е паднала с 35 лв

Коментар

• Стига сте ревали ... само вие сте с паднали цени, център на вселенския заговор срещу малките играчи на БФБ. Така или иначе случващото се тук е отражение на всичко случващо се на борсата ... за съжаление.

Коментар

• Ташунко, ти досега даваше вид на голям тарикат, ама като гледам как тук се хвърляш като един истински матросов, си мисля, че без време си се накиснал здраво. Не се сърди, констатацията ми е добронамерена.

Абе те нека работят и вадят печалби па нека отписват квото си искат от Букурещ.Нъл знайш че пазара не търпи празно Нека изкарат корави печалби па да видим пак къде ще е цената

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                    Първоначално изпратено от margen
                    Въобще ситуацията около случващото се с Оргахим смърди жестоко. Личното ми усещане е, че умишлено се играе срещу миноритарните акционери и за сваляне на цената.
                    ... и кой пичели от целата завера.. ???
                    И у мен се зароди една "теория на конспирацията' още след Q1 за игра на мажоритаря срещу миноритарните акционери-целта мажоритаря да изкупи акциите тънко
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

• По тази позиция слуховете, май, ще водят играта.

Коментар

• Първоначално изпратено от margen
                        Знам само, че не печелим ние - дребните акционери. Плановете за разделяне на предприятието и пълното информационно затъмнение около него не работят в наша полза. А и като добам новините за отписване на Поликолор от от Букурещката борса нешата добиват много неприятен оттенък.

Коментар

• Страхотен, печеливш и перспективен бизнес!

Страхотна, международна компания!

И да се компроментира по такъв идиотски начин!

Тоя шит само в БГ може да се случи!

Коментар

• Знам само, че не печелим ние - дребните акционери. Плановете за разделяне на предприятието и пълното информационно затъмнение около него не работят в наша полза. А и като добам новините за отписване на Поликолор от от Букурещката борса нешата добиват много неприятен оттенък.
                            Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

Въобще ситуацията около случващото се с Оргахим смърди жестоко. Личното ми усещане е, че умишлено се играе срещу миноритарните акционери и за сваляне на цената.
                              ... и кой пичели от целата завера.. ???
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

с 5-6к продажби цената пада с 30-40 и после се нареждат )

Коментар

Working...
                                X