По полекичка го казвайте това 600 дан чуят сички .......то това само фондовете го знаят Ша си подкрепат те "отрочиту" ми са струва туканка скоро ..не са боите ва за утрешният ден
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETOПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от COBOSCHETOДай боже всекиму такваз покупна цена Ама на купилите на 600 леа не им блазе ....но знам едно магазинче наблизо продават сезал и сапун ....
Ми кат са купили на 600 ако с ги продали овреме ко толкоз е станало.Ма не разбрах сезала и сапуна за ко им е
Ааааааааааа за наденицата ли било Ава дан стигат чак дотам да им кажа че цената падна с малко продадени акции и с толкова и ша са дигне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от COBOSCHETOДай боже всекиму такваз покупна цена Ама на купилите на 600 леа не им блазе ....но знам едно магазинче наблизо продават сезал и сапун ....
Ми кат са купили на 600 ако с ги продали овреме ко толкоз е станало.Ма не разбрах сезала и сапуна за ко им е
Коментар
-
[code]Оргахим публикува консолидираният си отчет от които става ясно , че компанията е реализирала до Юни 3.017 млн лв печалба спрямо 6,174 за миналата година. Приходите на компанията са с ръст до 67,886 млн лв срямо 59,244 млн лв, което е ръст с около 12%. По долу сме публикували по интересни данни от компанията
http://www.allfinancebg.com/financial_news/327[/code]
Имаме отчет
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от kamachoБлагодаря на всички които ми пуснаха акции от 715 до 722.Излязох от Синергона и допълних тук.Ако продължи още надолу ще изляза и от друга позиция и ще купя колкото мога.
Недей, боли ме да чета чуждото нещастие...
Няма за какво да те боли.Такава е била пазарната ситуация тогава.На 700 лв държах 50 бр оргахим на 620 ме добъзя и ги продадох . За това не ме жали много а ми ми се радвай И още едно уточнение важно е на каква цена ти е основния пакет.Освен това не смятам че компанията е лоша и затова съм си взел 100 бр на 168 лв Според мен се получи добре Пък ако ще пада още да пада.Кеш има все още
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от kamachoБлагодаря на всички които ми пуснаха акции от 715 до 722.Излязох от Синергона и допълних тук.Ако продължи още надолу ще изляза и от друга позиция и ще купя колкото мога.
Недей, боли ме да чета чуждото нещастие...
Коментар
Коментар