Въх спокоен съм ...ша легам не съм сам в боя значик Ма нъл ши чакам ..йо хо хо да викнеш и са втургам у свински къч ....ама тогава когат нардим пъзела с клечките дека го започнахме с тее през месиц ....Октомври 2007 майчик ....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаСя да кая на тия дет ми следът алъш - вериша с Оргахим че от миналата седмица постепенно излязох от Боята.Ся ако подскокне тъкмо ша имате повод да каите че съм се прекарал или изтървал движението.Ма аз съм спекулант блеолики и съм намерил нова спекулка от която моа да извада по голем келепир и после нъл знайте пак съм тука щото старата любов ръжда не фащаСя тия дет мнооо обичат да ма цитират да си запаметят този постинг да ми го пейстнат после Айде бледолики успех и умната Дъгосрочните ша победат да знайтеНема се плашите
Аз пък в последните седмици пак влизам тук!
Един вид продължавам щафетата!
Коментар
-
Ся да кая на тия дет ми следът алъш - вериша с Оргахим че от миналата седмица постепенно излязох от Боята.Ся ако подскокне тъкмо ша имате повод да каите че съм се прекарал или изтървал движението.Ма аз съм спекулант блеолики и съм намерил нова спекулка от която моа да извада по голем келепир и после нъл знайте пак съм тука щото старата любов ръжда не фащаСя тия дет мнооо обичат да ма цитират да си запаметят този постинг да ми го пейстнат после Айде бледолики успех и умната Дъгосрочните ша победат да знайтеНема се плашите
Коментар
-
Да видим дали тази фундаментална новина ще повлияе на цената на акцията
Първоначално изпратено от dariknews.bgРаботници от „Оргахим” крадат от завода си
Двама работници от „Оргахим” са заловени в момент на кражба. Около 10.30 часа гражданин подал сигнал, че в близост до Хиподрума двама мъже разтоварвали баки от автомобил ГАЗ-53. Служители на Второ РПУ установили, че мъжете са на 30 и 31 години и са откраднали 6 баки със силиконова мазилка от „Оргахим”.
Единият от двамата ги натоварил на камиона, с който се изхвърлят отпадъците от завода, а другият го изчакал преди сметището, за да разтоварят стоката. Щетите се оценяват на 360 лева. По случая е образувано дознание.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMARПървоначално изпратено от NostradamusОргахим наваксва изоставянето спрямо миналата година вследствие на дългата зима: Въпреки трите месеца тежка зима Оргахим успява да навакса изоставянето спрямо миналата година в размера на оперативната печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NostradamusОргахим наваксва изоставянето спрямо миналата година вследствие на дългата зима: Въпреки трите месеца тежка зима Оргахим успява да навакса изоставянето спрямо миналата година в размера на оперативната печалба.
Коментар
-
Оргахим наваксва изоставянето спрямо миналата година вследствие на дългата зима: Въпреки трите месеца тежка зима Оргахим успява да навакса изоставянето спрямо миналата година в размера на оперативната печалба. Общо продажбите на готова продукция към 31.07.2008г. се увеличават до 76 707 хил. лева в сравнение с 62 519 хил. лева за същия период на 2007г. Приходите от продажби на готова продукция за месец юли 2008 са се увеличили с 23 % до 14 500 хил. лв. в сравнение с 11 800 хил. лв. за юли 2007г. На фона на увеличените приходи административните разходи за месец юли 2008 г. са повишени само с 6%. Увеличението на цените на суровините доведе до намаление на показателя на печалбата EBITDA спрямо юли 2007 само с 4 %. Оперативната печалба преди добавяне на административните разходи е нараснала с 1,5 млн. лева или с 9% вследствие на повишаване на ефективността на производството и направените инвестиции в нови енергоспестяващи съоръжения. Към 31.07.2008г. печалбата преди административни разходи за сектор бои и смоли се увеличава с 32% до 21 621 хил. лв. в сравнение с 16 365 хил. лв. към 31.07.2007г., като само за месец юли 2008 г. печалбата се е увеличила с 1 400 хил. лв. достигайки 4 391 хил. лв. Отчитайки факта, че миналата година сме генерирали еднократен приход от погасяване на задълженията по ЗУНК в размер на 2 111 хил. лева и повишените разходи за амортизация (1 110 хил.лв. вследствие на направената преоценка) то печалбата преди данъчно облагане изостава само с 650 хил. лева в сравнение с юли 2007г. Структурата на вземанията и задълженията се запазва въпреки увеличението на нетните приходи от продажби с 20 %, което е положителен знак за подобрени парични потоци.http://forexnews.bg
Коментар
-
Има ва едни лоши новини от които мой ти са заглади козината за туй ва разпродават.
X3News
Компания: Оргахим АД-Русе
Дата: 01/09/2008 10:57:17
Тип: Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти
Извършени по рамков договор сделки съгласно чл. 114, ал.1 ЗППЦК продажби към Поликолор АД, Букурещ, на обща стойност 633641.02 Евро за периода 25.08.2008 до 29.08.2008 г.
Ба ора всекакви ва бледолики Па мой репа да са гръмнали знай ли чаляк То големи фойверки ва не свърши ли барута
Коментар
Коментар