Бояджийницата още се държи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stoianАми Ташунко то за туй сме тука -тръпката ни остана само-а па за Монбатя сме малко извън темата-ама страхотна компания-ама немам акции там-бая отдавна-както каза пада ли пазара -всю ше пада -наредил съм се де -па ша видим.А пък и честно да ти кажа струва ми се че Монбатя най-малко коригира сравнено с другите-и ако фондовете бъдат принудени да продават заради обратни изкупувания -там ще е.Ама туй са си мой размисли -без да ангажирам никой.
Верно е най-малко падна Монбатя.Ма те си изиграха добре картите Подкрепиха си акцията ,обратни изкупувания ,прозрачна политика Ако обаче се засили нуждата от ликвидност от там ще са разпродаванията наистина
Коментар
-
Ами Ташунко то за туй сме тука -тръпката ни остана само-а па за Монбатя сме малко извън темата-ама страхотна компания-ама немам акции там-бая отдавна-както каза пада ли пазара -всю ше пада -наредил съм се де -па ша видим.А пък и честно да ти кажа струва ми се че Монбатя най-малко коригира сравнено с другите-и ако фондовете бъдат принудени да продават заради обратни изкупувания -там ще е.Ама туй са си мой размисли -без да ангажирам никой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoianРазсмя ме Ташунко-а да ти кажа не мога да определя в коя фаза съм-и кинти имам и акции -а че ще има още надолу ще има.Здраве да е Ташунко.
Смехът е здраве Стоенчо Важното е да не се паникьосва човек.Требва да се играе с тренда а не против него.Ма нъл виждаш че и прогозите на по-големи светила от нас не се сбъднаха навремето.Ко да прайш пазар.Различни ора участват с различно мислене и в това е тръпката на този велик гейм Ма ся ако се позовем на анализа на Делтата то излиза че Монбатя си е стигнал прага ико ша прайм от тук нататък .....ша го продаваме ли ?
Коментар
-
Видиш ли Стоенчо че и ти си във фазата на отчаяние Така е с повечето инвесториНе видите това което ще се случи.Аз излязох отдавна от позицията.Оставил съм си малко бройки тук.Би следвало да пиша как ша падне и кво ли не ма не сметам така.Виж верно е че чакам последната вълна на паника и ако успея ще вляза тогава.Това означава че не само Боята ша падне а и другите чудни компанийкиПисах некъде че сме в т.13 от пазара и във фазата на отчаяние.Ма в края на краищата никой не уцелва 100% дъна и върхове.
Коментар
-
Иии ва Ташунко не си индианец-йезуит си-от сто кладенеца вода извади-а сега за Оргата -много ме съмнява отделните части да струват повече от цялото-а и срива на цената е по-скоро от липса на доверие-което в тез неверни времена не виждам как ще възстановят.Късмет ти желая.Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от stoianАбе Ташунко -всичко е верно дет си го написал-ама да имаш акции след разделението-а сега какво-Индианеца получава акции и от печелившето и от губещото-по-равно-поне аз така го разбирам.Къде е дълаверата.Ко ша праиш с тез от губещото.
В световен аспект подобно разделяне се нарича „spin-off“. То се налага, защото понякога отделните части струват повече от цялото
Коментар
-
Първоначално изпратено от lm464Първоначално изпратено от NostradamusПървоначално изпратено от lm464Na fona na zadava6tata se kriza na pazara na imoti ,ipote4no kreditirane i ottam stesnqvane na pazarite na sapatstva6to stroitelstvoto proizvodstvo, Jelanieto na Policolor da razdeli predpriqtieto s cel prodajba, t.e potencialni kupuva4i na akciite im moje da stane samo ako cenata im e dobra a tova e P/E= 10 - 12 neide ,t.e. ORGH= 80 lv predi razdelqneto- ne e preporaka.Ne 4eti ko pi6at a pomisli malko
Коментар
-
Първоначално изпратено от NostradamusПървоначално изпратено от lm464Na fona na zadava6tata se kriza na pazara na imoti ,ipote4no kreditirane i ottam stesnqvane na pazarite na sapatstva6to stroitelstvoto proizvodstvo, Jelanieto na Policolor da razdeli predpriqtieto s cel prodajba, t.e potencialni kupuva4i na akciite im moje da stane samo ako cenata im e dobra a tova e P/E= 10 - 12 neide ,t.e. ORGH= 80 lv predi razdelqneto- ne e preporaka.Ne 4eti ko pi6at a pomisli malko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от lm464Na fona na zadava6tata se kriza na pazara na imoti ,ipote4no kreditirane i ottam stesnqvane na pazarite na sapatstva6to stroitelstvoto proizvodstvo, Jelanieto na Policolor da razdeli predpriqtieto s cel prodajba, t.e potencialni kupuva4i na akciite im moje da stane samo ako cenata im e dobra a tova e P/E= 10 - 12 neide ,t.e. ORGH= 80 lv predi razdelqneto- ne e preporaka.Ne 4eti ko pi6at a pomisli malko
Ти когато продаваш как искаш да си дадеш стоката за повече пари или по-малко Всеки иска да вземе максимум цена
Коментар
Коментар