Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от thcПървоначално изпратено от mnzПри целия възход и растеж днес, тук пак падаме
Защо сме на 135лв., а не погледнем нагоре до към 200лв. на първо време?
Имаме много да възстановяваме, а нещо не искаме да тръгнем нагоре
Какво става тук?
Пи4 , праи си пасс и не питаи много 4е ти се смеят тея сас саповете. Ако пита6 мен гледаи нагоре за къ 80 - но това не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mnzПри целия възход и растеж днес, тук пак падаме
Какво става тук?
Ne e preporuka
Коментар
-
Първоначално изпратено от mnzПри целия възход и растеж днес, тук пак падаме
Какво става тук?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesho777Първоначално изпратено от Ташунко със сапаТуй кат гледам ако утрешната търговия не е пак надоле ша оформим дъно за сега около 140
Холд съм още ма с един приятел разработвахме няколко варианта.Той за ся ма съветва да издрусам един потребителски заем с вноска равна на наема от колибата ма ша видим на кво ша са спра щот кат гледам мой да са полашкаме още време в калта Па и моите сметки не ми показват оправяне скоро след таз тотална ненамеса на големите играчори на пазара
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesho777Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от pesho777Първоначално изпратено от Ташунко със сапаМамината ми сладка боичка ) Старата любов ръжда не фаща.
tebe te priznavam ti vse vlizash na danata
Дано да е скоро ,но мисла че има време още.Жалко че понякога се съобразявах с мнението на други опитни уж играчи а не действах как аз си знам.Ма ко да са прай всеки бърка при такваз криза
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от pesho777Първоначално изпратено от Ташунко със сапаМамината ми сладка боичка ) Старата любов ръжда не фаща.
tebe te priznavam ti vse vlizash na danata
Коментар
Коментар