IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мамината ми сладка боичка ) Старата любов ръжда не фаща.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trend
      купувам 505 000 акции на ОРГАТА на 1лв. за целия пакет. Хем ще махна тоя Шойлеков и ще го разследвам , хем и акцията ще удари дъно.
      лично мнение, не е препоръка
      Те другия месец го сменят и без теб...
      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• също така обещавам да се консултирам с шмекера Бойко, как като купя Оргата по 1 лв. или капитализация от 500 000 лева, да изкарвам печалба от около 40-50,000 лева та да не ви е много ниско П/Е-то Че за Румъния имам да изнасям
        Идиотите едно обратно изкупуване не гласуваха и загубиха доверието на инвеститорите си с далаверите

Коментар

• купувам 505 000 акции на ОРГАТА на 1лв. за целия пакет. Хем ще махна тоя Шойлеков и ще го разследвам , хем и акцията ще удари дъно.
          лично мнение, не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz
            Честито на всички, вече сринахме дори и на 140лв.
            Тук дъно има ли?
            Естествено, че има дъно и то не само тук, но и при всички позиции абсолютното дъно е 0.000 лв.
            Което не означава, че ще го достигнем. Големия въпрос е колко ще се доближим до дъното ???

Коментар

• Сори, то докато напиша това и вече сме на 130лв.

Коментар

• Честито на всички, вече сринахме дори и на 140лв.
                Тук дъно има ли?

Коментар

• Какво му е сладкото?
                  И днес ли пак ще падаме, вече сме на 156лв.?
                  А кога най-после ще почнем да връщаме и да растем?

Коментар

• Мм че сладко става .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                      Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                      Таргета 150 ли е след днешната сесия ?
                      Не -120 е !

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                        Не -120 е !

Коментар

• Досадният си ти бре ?! Като не ти харесва не чети и не пиши в тази тема ?! А даааа сетих се ...купил си си на 750 ...и сега с жалките си "остаъци" кеш искаш малко да поусредниш ....и все пак те "боли гъза мъничко" ей така ....и злобееш ...Я по спокойно го давай .....

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                            Пич, почваш да досаждаш!

Нали виждаш, че дори и след нешния идиотизъм, Доверие не го пускат под 160!

Коментар

• Таргета 150 ли е след днешната сесия ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                                Първоначално изпратено от vlp
                                Първоначално изпратено от Ford
                                Първоначално изпратено от newkid
                                Първоначално изпратено от Ford
                                Отскоро ми прави впечетление, че боята е станала рядка като вода. Сиурно, за да ни спести усилия да я разреждаме. Пигментната паста пък не искам да я коментирам. Качеството на тези "продукти за строителството" пада, цената е бая висока. Преди 2-3 години бяхме стигнали чуждите продукти по качество, но сега май се върнахме назад. Няма проблем, ще си купим от чуждите отново. Лично мнение.
                                Извинявай, ти да не си бояджия. Или просто си плещиш?
                                Работниците се оплакват и искат повече материали, какъв бояджия съм аз не разбирам от такива работи
                                Що бе не е трудно.....топиш четката и мажеш......
                                Има по- модерени начини от четка вече Не може всеки да разбира от всичко, има си квалифицирани работници за "козметичната" работа. Както и да е, констатирах състоянието на строителните материали, не искам да се задълбочавам повече.
                                Оргахима е ясен, ми я кажи колега върви ли Форда ? Аз между другото навремето имах един форд и бях много доволен....

Коментар

Working...
                                X