Мамината ми сладка боичка ) Старата любов ръжда не фаща.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trendкупувам 505 000 акции на ОРГАТА на 1лв. за целия пакет. Хем ще махна тоя Шойлеков и ще го разследвам , хем и акцията ще удари дъно.
лично мнение, не е препоръка"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
също така обещавам да се консултирам с шмекера Бойко, как като купя Оргата по 1 лв. или капитализация от 500 000 лева, да изкарвам печалба от около 40-50,000 лева та да не ви е много ниско П/Е-то Че за Румъния имам да изнасям
Идиотите едно обратно изкупуване не гласуваха и загубиха доверието на инвеститорите си с далаверите
Коментар
-
Първоначално изпратено от FordПървоначално изпратено от vlpПървоначално изпратено от FordПървоначално изпратено от newkidПървоначално изпратено от FordОтскоро ми прави впечетление, че боята е станала рядка като вода. Сиурно, за да ни спести усилия да я разреждаме. Пигментната паста пък не искам да я коментирам. Качеството на тези "продукти за строителството" пада, цената е бая висока. Преди 2-3 години бяхме стигнали чуждите продукти по качество, но сега май се върнахме назад. Няма проблем, ще си купим от чуждите отново. Лично мнение.
Коментар
Коментар