Опааа. тук купувах на времето на 80. Май пак ще се пазарува.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Първоначално изпратено от AladdinНа официален пазар Оргата определено е лидер по срив в цената от започването на корекцията.
Първо място по срив в цената за Оргата с нейните близо 8 пъти намаление в цената. Ужасия
Не е препоръка.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateИЗЛИТАМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Вчера като отивах да варя ракия в Турну Магуреле и видях камион на Оргата в Румъния.
Камионът беше претоварен. Ремаркето направо щеше да се пръсне под теглото на кутиите висококачествена боя натоварени в Русе.
Щом имат продукция за износ, щом имат камион, който да натоварят, значи по локигата на разни индивиди от форума тук ще има изстрелване в космоса.
Kамион на Оргата (picture)
Не е препоръка за покупка / продажба на акции, боя или камион."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Anton Chigurh
hahaha
Коментар
-
ИЗЛИТАМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Вчера като отивах да варя ракия в Турну Магуреле и видях камион на Оргата в Румъния.
Камионът беше претоварен. Ремаркето направо щеше да се пръсне под теглото на кутиите висококачествена боя натоварени в Русе.
Щом имат продукция за износ, щом имат камион, който да натоварят, значи по локигата на разни индивиди от форума тук ще има изстрелване в космоса.
Kамион на Оргата (picture)
Не е препоръка за покупка / продажба на акции, боя или камион.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от mnzПри целия възход и растеж днес, тук пак падаме
Защо сме на 135лв., а не погледнем нагоре до към 200лв. на първо време?
Имаме много да възстановяваме, а нещо не искаме да тръгнем нагоре
Какво става тук?
Ne e preporuka
Важи и за Сфарм според мен. Няма да казвам колко очаквам там - Пристрастна съм.
Коментар
Коментар