IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЗДРАВЕЙТЕ,
    АЗ ТУК ИМАМ ЕДНО СЪМНЕНИЕ, СИГУРНО СМЯТАТ ДА БОЯДИСВАЯТ ОТЧЕТА С ОПРЕДЕЛЕН ЦВЯТ БОЯ И ВСЕ НЕ МОГАТ ДА ДОКАРАТ ЦВЕТА.
    НЕЩО КАТО БОИТЕ ИМ СПИРИТ

Коментар

• Зарко пуска партенки муха-ха-ха.
      Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Абе това за BASF е партенка Зарко.Че ще го продадат е ясно ама не мисля че сега ще е момента.Още не съм влязъл пак.Като влеза отново може
        Life won't wait for you.

Коментар

• Не разбрах смисъла на въпроса ти, Веско. Може би мислиш, че злорадствам или те навивам да вкараш парите си в "моите" позиции? Няма такава работа! Не ми е в стила да злорадствам, защото, ако се срине борсата, ще бъде зле за всички (НИ)!

Успех!

"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от vesko_stanev

Това мнение е ясно, че не е препоръка, просто защото акцията е спряна за търговия

Зарко, а ти имаш ли случайно акции от Оргахим ?

Да, аз имам акции на въпросното дружество! И това, че ги имам, съвсем НЕ Е СЛУЧАЙНО, а съм ги придобил съвсем ЦЕЛЕНАСОЧЕНО!
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco
              Както предполагах вчера, никакви препоръки няма да мога да дам по позицията.

Онова, което се споменаваше най-често (от непознатите на съседната маса) завършваше на "...СЕФ", нещо като "БАЙСЕФ", но изобщо не съм сугурен дали не беше нещо друго...

По мое мнение - няма никаква връзка между "затрудненията" при инсталирането на новия софтуер, за които се говори отдавна и дума, която завършва на нещо, пък било то и на "СЕФ"... Ако някой има мнение - може да ме опровергае.

Само опитвам да разсъждавам (без връзка с конкретно дружество), как би се отразила на движението на цените хипотетична новина за нов собственик в бъдеще? Може да се разсъждава в много посоки: търгово предложение към миноритарните, не че те ще се освободят на всяка цена, или ...............................

Кръстовища - много! Успех!
              Това мнение е ясно, че не е препоръка, просто защото акцията е спряна за търговия

Зарко, а ти имаш ли случайно акции от Оргахим ?

Коментар

• Ама, че загадъчни и конспиративни разговори си дочул

Коментар

• Както предполагах вчера, никакви препоръки няма да мога да дам по позицията.

Онова, което се споменаваше най-често (от непознатите на съседната маса) завършваше на "...СЕФ", нещо като "БАЙСЕФ", но изобщо не съм сугурен дали не беше нещо друго...

По мое мнение - няма никаква връзка между "затрудненията" при инсталирането на новия софтуер, за които се говори отдавна и дума, която завършва на нещо, пък било то и на "СЕФ"... Ако някой има мнение - може да ме опровергае.

Само опитвам да разсъждавам (без връзка с конкретно дружество), как би се отразила на движението на цените хипотетична новина за нов собственик в бъдеще? Може да се разсъждава в много посоки: търгово предложение към миноритарните, не че те ще се освободят на всяка цена, или ...............................

Кръстовища - много! Успех!

Коментар

• Успех! И да си стискаме палците (на ръцете!)...
                    Nakraq da ne se hvanem za palcite . . .

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                      Първоначално изпратено от zarco
                      Днес ... прозрачност?
                      И не е препоръка нали?

Каква ти препоръка! Мислех и утре да седна там (и тогава да давам препоръките!), но не вярвам да получа някакво прозрение или някаква нова, КОРЕКТНА информация...

Не съм очаквал това развитие. Кой ли го е очаквал? За позициите на БФБ трябва да се воюва всяка секунда, а това безхаберие не говори нищо добро - за която и да е позиция, за който и да е мениджмънт...

Успех! И да си стискаме палците (на ръцете!)...

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco
                        Днес бях поседнал за кратко: необходимо ми бе едно бързо, ободряващо кафе. След минути - на масата в близост до мен - седнаха двама непознати, които говореха по теми, касаещи различни дружества.

Засегнаха и тема за дружество, което сменяло (?!?) собственика си, но така се преплитаха различни имена, че, вместо ориентиран, останах повече озадачен при споменаване на познати НИ дружества...

Успех, а аз ще се преориентирам към повечето прозрачност. Остава да реша къде точно е тази прозрачност?
                        И не е препоръка нали?
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Днес бях поседнал за кратко: необходимо ми бе едно бързо, ободряващо кафе. След минути - на масата в близост до мен - седнаха двама непознати, които говореха по теми, касаещи различни дружества.

Засегнаха и тема за дружество, което сменяло (?!?) собственика си, но така се преплитаха различни имена, че, вместо ориентиран, останах повече озадачен при споменаване на познати НИ дружества...

Успех, а аз ще се преориентирам към повечето прозрачност. Остава да реша къде точно е тази прозрачност?

Коментар

• Не че искам да ги оправдавам, ама като знам как се инсталира SAP не съм изненадан от ставащото. Това е процес продължаващ от 6 до 12 месеца (понякога и повече) и водещ до много безсънни нощи за счетоводството, компютърния отдел и мениджмънта. Грешката е била че трябваше да водят алтернативно счетоводството поне 6 месеца. Лично ми мение че SAP означава много пари, много загубено време, много нерви, а ползите според мен са под въпрос. Не знам от какъв зор са решили да сложат SAP, но е сигурно че разхода по внедряване и подръжката на SAP ще е сериозна сумичка

Коментар

• Извиняваме се за тона на иначе уважаваният мениджмънт на Оргахим, но...Звучи несериозно - уважаваща себе си компания да не може да се справи с отчета заради софтуеър.Дори да е така, а меко казано това вече буди съмнения това само говори за немарливост и непрофесионализъм.Дори млад инвеститор като българина започва да държи на подобни неща...Моето мнение не ангажира никого, но личната ми позиция е жълт картон за Оргахим

Коментар

• И аз съм за Роднините до 9 коляно.

Разпродадох заради този отчет не се знае дали съм на печалба или загуба.
                                Не се бъзи-кай !!!

Коментар

Working...
                                X