Ръководството се извинява, като че ли става въпрос за прекъсната следобедна дрямка. Във финасовия свят подобни "затруднения" и "неудобстава" имат парично изражение, понякога доста болезнено. Дали няма да посочат име на причинителя , че така е много голям кръга от роднини които трябва да споменаваме.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Оргахим АД-Русе /ORGH/:
Обръщение към акционерите на Оргахим АД във връзка със спирането търговията с акции на дружеството.
Във връзка с предприетите мерки от Българска Фондова Борса – София за спиране търговията с акции на дружеството за три работни дни, считано от утре 13.06.2007 г., моля да приемете най-искрените ни извинения за причинените ви затруднения и неудобства.
Забавата при публикуването на финансовите отчети е предизвикана от необходимостта за модифициране на счетоводната система с цел запазване на досегашната счетоводна политика на дружеството, възприета съгласно изискванията на Международните стандарти за финансова отчетност.
Ръководството на Оргахим АД ви уверява, че прави всичко възможно да изпълни задълженията си за публикуване на коректни финансови отчети в най-кратки срокове
Иначе, сме много извинителни. Дано да си заслужава отчета чакането.
Коментар
-
много се радвам да видя некоя хубава кака и хубав батко да си говорят внимателно и още по убаво че и нашите Кака и Батя така си говорят, ама така требва, караниците са глупава работа, безсмислена инак Какче и Батя, - и при мене има растеж и Оргата и Одеса убаво допринесоха /с по-голема тежест/, ама за целия портфейл немам същия растеж по-скоро като какчето съм диверсифициран и тва трепе растежа ама не искам да смятам още, че се ядосвам ако не е убав %-та Ше го смятаме обстойно, кога дойде дедо Коледа
Айде нов отчет - нов късмет да е!
Коментар
-
На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 19/12.06.2007 год., е взето следното решение:
Част 1
1. На основание чл. 64, ал. 1, т. 4 от Правилника на БФБ-София АД, спира временно търговията с дружествата, изброени по-долу за срок от три работни дни, считано от 13.06.2007 год.;
Емитенти, които към 30.05.2007 год. не са изпълнили задължението си по представяне на счетоводен отчет за 1-во тримесечие 2007 год. съгласно чл. 95, ал. 1 от Закона за публичното предлагане на ценни книжа, чл. 27 ал. 1 от Наредба № 2 за проспектите при публично предлагане на ценни книжа и за разкриването на информация от публичните дружества и другите емитенти на ценни книжа и чл. 63 от Правилника на Борсата:
Емитент-BSE Code
Оргахим АД- Русе-ORGH
Време беше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БатяПървоначално изпратено от какатаПървоначално изпратено от Батяветре, нещо не си ме разбрал добре
бия засега 1,7 пъти БГ 40-то
Него наричам дървеняк
Оргата не бих я обидил така. То си е арно дружеството ама малко се поувлякоха инвеститорчетата и му надуха преждевременно цената
Ама не съм излъгал с много де
Коментар
-
Първоначално изпратено от какатаПървоначално изпратено от Батяветре, нещо не си ме разбрал добре
Него наричам дървеняк
Оргата не бих я обидил така. То си е арно дружеството ама малко се поувлякоха инвеститорчетата и му надуха преждевременно цената
Ама не съм излъгал с много де
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батяветре, нещо не си ме разбрал добре
Него наричам дървеняк
Коментар
-
а разбрах, че виждаш корелация между Bg40 и Оrg за последните 2 месеца откак се започнаха растежите та затва тъй се замислих, че ако си бил 1,7 пъти БГ40 => бил си 1.4 пъти и Орг, което си е похвално де , но пък не съм сигурен за колко голем период става дума а инак я немам против нито Орг, нито БГ40, нито инвеститорите имаме голема нужда от още инвеститори Айде да идат, че Европа зове а Оргата присъства неизменно у всеки индекс
Коментар
Коментар