IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами нека отговорят хората от публичната компания ИНВЕСТОР.БГ.

Коментар

• 30 дневен ли е срока за отчета?
      Няма и интервюто, което беше анонсирано.Може и да не искат да го дават.

Коментар

• Аз също съм абсолютно сигурен, че проблема не е в счетоводството. Не мога да си представя, каквато и структура да е, да не може да изкара вече четвърти месец тримесечен отчет. Ами, че те "бамбините" в счетоводството на ръка да го бяха обработили досега щеше да е приключено тримесечието. В най лошия случай можеха да оповестят като Монбат поне какви им са приходите.
        Кофти, много кофти е да ти са затворени паричките и да чакаш някой да си изиграе игричките.
        Неведението наистина поражда безумни идеи.

Коментар

• Re: =

Първоначално изпратено от zlak
          Да не стане обратното
          Оргахим купува Поликолор и не и достигат с малко парите и са резнали счетоводството

Верно са безумия тези май от началото на годината нищо не са изнесли като документи (ей счетоводител да си при тях). От време на време пускат нещо за работата с Поликолор чудя се и това защо не са ги спряли и тъй тъй всичко е в мъгла за какво ни е инфо за 300-400к E.

А от КФН няква глобичка няма ли да им пратят ? Това със спирането засяга само нас ....

Може пък да изнесат двата отчета накуп да изненадат пазара знае ли човек.

може и така, не знам само предполагам. но че не са проблеми в счетоводството е факт, и това мълчание ?

Коментар

Да не стане обратното
            Оргахим купува Поликолор и не и достигат с малко парите и са резнали счетоводството

Верно са безумия тези май от началото на годината нищо не са изнесли като документи (ей счетоводител да си при тях). От време на време пускат нещо за работата с Поликолор чудя се и това защо не са ги спряли и тъй тъй всичко е в мъгла за какво ни е инфо за 300-400к E.

А от КФН няква глобичка няма ли да им пратят ? Това със спирането засяга само нас ....

А бе глоби - в развити пазари, май могат директно в несъстоятелност да ги обявават предприята за такива работи. Или в най-дбория случай цялото ръководство си отива - но тук нали мажоритарния пакет си е в ръководството. Кой му дреме за някакви си миноритарни акционери

Коментар

• =

Да не стане обратното

Не е препоръка за покупко-продажба на акции

Коментар

• Ако перефразирам известен министър - "Тишината от липсата на отчет ражда безумия"
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco
                  07/09/07 15:12
                  В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Оргахим АД-Русе /ORGH/ за извършени по рамков договор сделки съгласно чл. 114, ал.1 ЗППЦК продажби към Поликолор АД, Букурещ, на обща стойност 496 118,08 Евро за периода 27.06.2007 до 06.07.2007 г.
                  взех да си мисля пък дали няма да продадат Оргата на Поликолор, и да се слеят после някак си . Регионален производител номер 1 за балканите ???

Коментар

• То отчет ,че няма няма. Ама нали се гласеше някакво интервю.

Коментар

Дайте да съберем пари да им купим една счетоводна програма
                      Може и отстъпка да ни направят като разберат кой ще я ползва. Не съм счетоводител, но 4-5 месеца да внедряват програма ми се струва по-трудно от това да открият ново производство на някаква боя.

Не е препоръка да се изнервяте
                      Имат и пари и програма. ЖЕЛАНИЕ нямат.

Коментар

• =

Дайте да съберем пари да им купим една счетоводна програма
                        Може и отстъпка да ни направят като разберат кой ще я ползва. Не съм счетоводител, но 4-5 месеца да внедряват програма ми се струва по-трудно от това да открият ново производство на някаква боя.

Не е препоръка да се изнервяте
                        Не е препоръка за покупко-продажба на акции

Коментар

• Като настъпи данъчния период, едвали с месеци обясняват че имат проблем със софтуера

Коментар

• Едно знам аз, не е за показване това дето не е за гледане. Явно ще чакаме "осредняване" на тенденцията чрез повече от един отчет и публикуване на сделките.

Коментар

• 07/09/07 15:12
                              В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Оргахим АД-Русе /ORGH/ за извършени по рамков договор сделки съгласно чл. 114, ал.1 ЗППЦК продажби към Поликолор АД, Букурещ, на обща стойност 496 118,08 Евро за периода 27.06.2007 до 06.07.2007 г.
                              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Valentinski
                                Дори когато е спряна търговията с акциите му, това дружество е сред най-коментираните във форума
                                Е как не.... много народ е ужилен

Коментар

Working...
                                X