Ами нека отговорят хората от публичната компания ИНВЕСТОР.БГ.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Аз също съм абсолютно сигурен, че проблема не е в счетоводството. Не мога да си представя, каквато и структура да е, да не може да изкара вече четвърти месец тримесечен отчет. Ами, че те "бамбините" в счетоводството на ръка да го бяха обработили досега щеше да е приключено тримесечието. В най лошия случай можеха да оповестят като Монбат поне какви им са приходите.
Кофти, много кофти е да ти са затворени паричките и да чакаш някой да си изиграе игричките.
Неведението наистина поражда безумни идеи.
Коментар
-
Re: =
Първоначално изпратено от zlakДа не стане обратното
Оргахим купува Поликолор и не и достигат с малко парите и са резнали счетоводството
Верно са безумия тези май от началото на годината нищо не са изнесли като документи (ей счетоводител да си при тях). От време на време пускат нещо за работата с Поликолор чудя се и това защо не са ги спряли и тъй тъй всичко е в мъгла за какво ни е инфо за 300-400к E.
А от КФН няква глобичка няма ли да им пратят ? Това със спирането засяга само нас ....
Може пък да изнесат двата отчета накуп да изненадат пазара знае ли човек.
може и така, не знам само предполагам. но че не са проблеми в счетоводството е факт, и това мълчание ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlakДа не стане обратното
Оргахим купува Поликолор и не и достигат с малко парите и са резнали счетоводството
Верно са безумия тези май от началото на годината нищо не са изнесли като документи (ей счетоводител да си при тях). От време на време пускат нещо за работата с Поликолор чудя се и това защо не са ги спряли и тъй тъй всичко е в мъгла за какво ни е инфо за 300-400к E.
А от КФН няква глобичка няма ли да им пратят ? Това със спирането засяга само нас ....
Може пък да изнесат двата отчета накуп да изненадат пазара знае ли човек.
Коментар
-
=
Да не стане обратното
Може пък да изнесат двата отчета накуп да изненадат пазара знае ли човек.Не е препоръка за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco07/09/07 15:12
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Оргахим АД-Русе /ORGH/ за извършени по рамков договор сделки съгласно чл. 114, ал.1 ЗППЦК продажби към Поликолор АД, Букурещ, на обща стойност 496 118,08 Евро за периода 27.06.2007 до 06.07.2007 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlakДайте да съберем пари да им купим една счетоводна програма
Може и отстъпка да ни направят като разберат кой ще я ползва. Не съм счетоводител, но 4-5 месеца да внедряват програма ми се струва по-трудно от това да открият ново производство на някаква боя.
Не е препоръка да се изнервяте
Коментар
-
=
Дайте да съберем пари да им купим една счетоводна програма
Може и отстъпка да ни направят като разберат кой ще я ползва. Не съм счетоводител, но 4-5 месеца да внедряват програма ми се струва по-трудно от това да открият ново производство на някаква боя.
Не е препоръка да се изнервятеНе е препоръка за покупко-продажба на акции
Коментар
-
07/09/07 15:12
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Оргахим АД-Русе /ORGH/ за извършени по рамков договор сделки съгласно чл. 114, ал.1 ЗППЦК продажби към Поликолор АД, Букурещ, на обща стойност 496 118,08 Евро за периода 27.06.2007 до 06.07.2007 г."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
Коментар