IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ама не е качен все още...
    Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

• Отчет!!!! Евала, ашколсум, машала....

Коментар

• Първоначално изпратено от Stavrud Temelkov
        Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
        ... ми нещо като ..

.... М5 примерно, ама малко по слабичко..

Колчо, как мислиш: Отчета с М5 или със S6 пътува към нас. Може би Гари знае?
        пичове, що ми се струва че тук след отчета БГ40 ще иде на около 400 пункта

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
          ... ми нещо като ..

.... М5 примерно, ама малко по слабичко..

Колчо, как мислиш: Отчета с М5 или със S6 пътува към нас. Може би Гари знае?

Коментар

• Първоначално изпратено от lawyer
            Първоначално изпратено от alex2511
            Да бе наистина, те откъде знаеш? Ако кажеш и какво пише вътре ще те призная.
            Имам си "пресантиман". Относно признанията, надявам се да ни ги забравиш по-късно.
            Няма, няма... Още съм млад - до три помня

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511
              Да бе наистина, те откъде знаеш? Ако кажеш и какво пише вътре ще те призная.
              Имам си "пресантиман". Относно признанията, надявам се да ни ги забравиш по-късно.

Коментар

• Да бе наистина, те откъде знаеш? Ако кажеш и какво пише вътре ще те призная.

Коментар

• От къде имащ тази информация, че ще излезе днес или в понеделник?
                  http://forexnews.bg

Коментар

• Споко, отчета ще излезе утре или в понеделник най-късно. Ако някой иска да купува, ще трябва малко да се потруди. Успех!

Коментар

• Мисля, че нарочно забавиха отчета, за да се поохладят страстите малко

Коментар

• хайде какво стана с отчета. Да си бях вложил парите на депозит, по-добре. Някой да знае нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от R.I.P.
                          Първоначално изпратено от bondinio
                          Тука тая анкета с ръста на приходите направо ме разсмива
                          Да бъде: Кога очаквате да излязат отчетите?
                          По-скоро: Спомняте ли си Оргахим ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bondinio
                            Тука тая анкета с ръста на приходите направо ме разсмива
                            Да бъде: Кога очаквате да излязат отчетите?

Коментар

• Тука тая анкета с ръста на приходите направо ме разсмива

Коментар

• Даже Кремиковци изпревариха Оргахим. Сега остава да се състезават с отдавна фалиралия Химко.

Коментар

Working...
                                X