IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дори когато е спряна търговията с акциите му, това дружество е сред най-коментираните във форума

Коментар

• Първоначално изпратено от pnk
      Да се обзалагаме кога ще излезе отчета за второ тримесечие
      Направо е добре да се направи анкета
      за коя година..??

Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• направо ще излезе за Q2. да се не хабим у сметките за P/E.

Коментар

• Да се обзалагаме кога ще излезе отчета за второ тримесечие
          Направо е добре да се направи анкета

Коментар

• Първоначално изпратено от R.I.P.
            Явно отчета е мноооого лош, как мислите. Според мен няма друга причнина да се бави толкова много.
            Според мен ще има яко ъп тука

350 не ни мърда, споко

Не е препоръка

Коментар

• Явно отчета е мноооого лош, как мислите. Според мен няма друга причнина да се бави толкова много.

Коментар

• Мъко моя, ненаписана - откъде и ти изплува... Развали ми целият ден, тъкмо бях позабравил И за теб (махмурлук, кво да се праИ)...
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Роди се нещо ново-роди се новото "Леко".Ха дано покрай него, да се роди и един шестмесечен!!!

Коментар

• Re: .

Първоначално изпратено от zlak
                    Нямат ли гърци тук значително участие чрез един фонд да не кажа мажоритарно или се бъркам. Може и да греша Гари имам някакъв такъв спомен

Не е препоръка да ме слушате понякога се изпускам
                    нали знаете ,че има ли гърци намесени си е опасно......,но и с далавера.................гласят го за продажба може би?? Затова и го анализират яко....може би.

Коментар

• Re: .

Първоначално изпратено от zlak
                      Нямат ли гърци тук значително участие чрез един фонд да не кажа мажоритарно или се бъркам. Може и да греша Гари имам някакъв такъв спомен

Уайтбийм Холдингс Лимитид, Малта – 64,21%
                      ДПФ Доверие – 1,12%
                      ППФ Доверие – 1,53%
                      УПФ Доверие – 3,29%
                      ИД Адванс Инвест АД – 2,53%
                      ING Bank N.V. London Br. Equities – 1,11%
                      Hanspank Clients, Естония – 3,08%
                      Seb Vilniaus Bankas AB – 2,55%
                      Mei-Roemenie En Bulgarije Fonds N.V – 1,06%
                      RC2 (Cyprus) Ltd., Кипър – 1,4%

Аз тука гърци не виждам....има Кипърци

Коментар

• .

Не е препоръка за покупко-продажба на акции

Коментар

• Какви знаещи гърци имаш предвид?

Коментар

• =

Спокойно всичко е под контрол. Гърците няма как да не знаят какво става. Това че ние не знаем си е наш проблем как се казва
                            Ако го погледнем от към добрата страна цената сме я забили корекции не ни ловят
                            Само преди няколко месеца цялата ОРГА яко розова ми беше сега малко взе да ми червене потъмнява ама надали ще я сменям. Ех сега ако не успеят за Q2 ще чакаме Q3

Не е препоръка за нищо
                            Не е препоръка за покупко-продажба на акции

Коментар

• Имат дългосрочни цели и не им пука за др.акционери.

Коментар

• Какво става тук? Няма ли някой от дружеството да внесе яснота? 3 месеца са това все пак?

Как се управлява това дружество без да се знае на печалба ли е на загуба ли е, Колко е взел Кольо и колко е дал Кольо. Чрез интуиция ли се управлява? ... Има ли пилот в самолета?

Коментар

Working...
                                X