IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Поздрав за всички живеещи в страната на печелившите:

http://www.youtube.com/watch?v=372Ah...elated&search=
    и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Уорън
      Първоначално изпратено от mashina
      na mene mi e mnogo interesno koi im e potvurdil otcheta na BFB v 20:45???????? Takova neshto vijdam za purvi put. Sigurno picha ot ohranata go e vidial i go e kachil. Koi ot slujitelite inache shte visi tam da chaka po noshtite niakoi si da prashta otchet. Tova si e jiva shashma i ima iavno dosta levaci da kupuvat na tia niva pri polojenie che tazi novina e izkunsumirana otdavna veche. Aide chestito
      Тука схемата ми напомня малко в-к Пари и БенчМарк ... Значи борсата публикува отчета в 20:45 (?!?!?!?!?) и пича от Инвестор-а явно вечерно време това му е работа - да цъка рефреш на сайта на борсата, за да пусне новината в 21:09 !!! Е писна ми просто от тая скапана държава в която всички с пари могат да правят каквото си поискат и да ни правят на глупаци!
      ех за днес май стига сделки а ?

Коментар

• veselba i zrelishta!

B U L G A R I S T A N!!!!!!

Коментар

• ех еба..... то направо изчезна бе !!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mashina
            na mene mi e mnogo interesno koi im e potvurdil otcheta na BFB v 20:45???????? Takova neshto vijdam za purvi put. Sigurno picha ot ohranata go e vidial i go e kachil. Koi ot slujitelite inache shte visi tam da chaka po noshtite niakoi si da prashta otchet. Tova si e jiva shashma i ima iavno dosta levaci da kupuvat na tia niva pri polojenie che tazi novina e izkunsumirana otdavna veche. Aide chestito
            Тука схемата ми напомня малко в-к Пари и БенчМарк ... Значи борсата публикува отчета в 20:45 (?!?!?!?!?) и пича от Инвестор-а явно вечерно време това му е работа - да цъка рефреш на сайта на борсата, за да пусне новината в 21:09 !!! Е писна ми просто от тая скапана държава в която всички с пари могат да правят каквото си поискат и да ни правят на глупаци!

Коментар

• е сега у десно стана якао зелено.

Коментар

• na mene mi e mnogo interesno koi im e potvurdil otcheta na BFB v 20:45???????? Takova neshto vijdam za purvi put. Sigurno picha ot ohranata go e vidial i go e kachil. Koi ot slujitelite inache shte visi tam da chaka po noshtite niakoi si da prashta otchet. Tova si e jiva shashma i ima iavno dosta levaci da kupuvat na tia niva pri polojenie che tazi novina e izkunsumirana otdavna veche. Aide chestito

Коментар

• Това е Елтос №2 ... всички с bid-ове на ограничението между ушите нямат нищо друго освен ушна кал!

За търговията с вътрешна информация не коментирам. Както и пазарната манипулация от страна на емитента с непредаването на отчета...

Коментар

• Първоначално изпратено от заядливецът
                    бах маа му!
                    тия са изкарали 3,5 млн. печалба от основната дейност за второто тримесечие
                    ще вземат да си оправдаят цената, дето пищях че е двойно над реалната
                    Ама и много се търгува с вътрешно инфо на нашта борса беее, нямам думи
                    А КаФеНе-то си сърба кафенце и се занимава с кокошкарски истории

аа, и верно новия счет. продукт е супер :lol:
                    Заядливец, не мисля, че тук има търговия с вътрешно инфо. Или поне не толкова грубо. Просто такъв е пазарът сега. Какво му стана на EUBG например, че вчера скочи с 10%? В случая с Оргахим просто беше добро стечение на обстоятелствата - много оптимизъм и случайно добър отчет.

Коментар

• Първоначално изпратено от justpassingby
                      ot 250 na 470 za njakolko dena bez koj znae kakva prichina i nikoj ama nikoj ne e znael za tozi otchet ... dobre, ste predam ... a v Djado Koleda vjarvash li? Sega do kolko ste go pompame do P/E 30? Vasha si rabota de. Spored men, otcheta veche e v zenata, no vseki sam si znae
                      Доста повърхностно виждане. Аз също бях от тези, които "помпаха" цената от 250 до към 420 лева, но не защото имах някаква вътрешна информация, а защото си бях направил сравнително добре прогнозите /за 5,5 млн печалба и 59 млн лв приходи/. Ако ти не си успял, това не означава, че всички останали са търгували с вътрешна инфорамация.
                      Разсъждения от типа "Гроздето е кисело, защото е високо" не помагат на никого.

Коментар

• Първоначално изпратено от justpassingby
                        ot 250 na 470 za njakolko dena bez koj znae kakva prichina i nikoj ama nikoj ne e znael za tozi otchet ... dobre, ste predam ... a v Djado Koleda vjarvash li? Sega do kolko ste go pompame do P/E 30? Vasha si rabota de. Spored men, otcheta veche e v zenata, no vseki sam si znae
                        Причината се казваше Q1, а сега е още по-голяма и се казва Q2...:-). Оргахим е едно истинско работещо предриятие с добър мениджмънт и много добри печалби, за разлика от други търгуващи се на борсата с много по-висок P/E, неработещи или източващи се от мажоритарите и тн... А цената ще я определи Цар Пазар.. :-)! Успехи на всички!!!

Коментар

• ot 250 na 470 za njakolko dena bez koj znae kakva prichina i nikoj ama nikoj ne e znael za tozi otchet ... dobre, ste predam ... a v Djado Koleda vjarvash li? Sega do kolko ste go pompame do P/E 30? Vasha si rabota de. Spored men, otcheta veche e v zenata, no vseki sam si znae

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter
                            Първоначално изпратено от justpassingby
                            Abe kato mu gledam grafikata na ORGH si mislja, che voobste njama turgovia s vutreshna informazia na BSE, ama VOOBSTE!
                            Tozi otchet e veche v zenata prijateli ... vie se redete na opashka utre ...
                            Dokato nie se iznenadvame i ahkame i ohkame, kolko e dobur otcheta, njakoj si pie whisky-to i ni se smee na akula, a utre ste ni prodava ...
                            Това е доста некоректно твърдение. При подобни новини винаги има хора, които знаят предварително (не само в БГ). Въпросът е колко са те. И при всички положения мнозинството не е в тази група. Така, че това си е чиста манипулация, на която едва ли някой ще се върже. Но едно не отричам: след отчета за първото тримесечие очакванията към този за полугодието бяха високи и това допълнително спомогна за цените над 400 лв. е, сега тези очаквания си мисля, че даже са надминати. остава да видим реакцията на пазара. Но твърдения като това са несериозни. А и ако има съмнения в държавата си има орган, който има всички права и възможности да провери дали такава информация е имало и дали някой се е възползвал от нея. И едва ли някой с приказки тук може да е по-меродавен.
                            Bla-bla-bla .....

Коментар

• Първоначално изпратено от lynx
                              Какво стана с "Петрол"? Над три пъти ръст в печалбата и цялото иху-аху беше до обяд.
                              Тук няма мажоритар, който да движи цената. Било нагоре, било надолу.

Коментар

• Какво стана с "Петрол"? Над три пъти ръст в печалбата и цялото иху-аху беше до обяд.

Коментар

Working...
                                X