IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честито колеги,

търпеливите винаги печелят,

а злобата и завистта ще са около Вас,

но това да не ви притеснява! :-)))

П.П. нямам акции.:-))

Коментар

• Първоначално изпратено от BankOfLame
      Първоначално изпратено от XY
      Това е едно от най-стабилно развиващите се дружества, така че и на 1000 да купя, пак няма да ме е яд
      Нека си е стабилно, но на 200-300лв, а!
      Може, ама с по 1 нула отзад след 1 - 1,5 години...

Коментар

• ти добре ли си?
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
          Това е едно от най-стабилно развиващите се дружества, така че и на 1000 да купя, пак няма да ме е яд
          Нека си е стабилно, но на 200-300лв, а!
          --

Коментар

• Първоначално изпратено от tedi79
            Колеги, купувайте вместо да злобеете, пък в петък ще почерпите..:-)
            az ne zlobeia ama s kef shte gledam kak shte revete tuka plitkoumni levaci. Tazi novina se znaeshe inache zashto shte go kupuvat ciala sedmica na ogranichenieto. I sega vie mishoci kupuvate a te si praviat pechalbata. hahahahahhaha kuf shte mi e kef kato se srine tazi letva i pochnete da revete kato linejki. Valuation niama za vas. Zombirani ovce meeeee meeee meeeee

Коментар

• Това е едно от най-стабилно развиващите се дружества, така че и на 1000 да купя, пак няма да ме е яд
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от tedi79
                Колеги, купувайте вместо да злобеете, пък в петък ще почерпите..:-)
                Абе ти за малоумен ли ме имаш бе колега? Хахахахахаха купувай си го ти тоя балон!

Коментар

• Колеги, купувайте вместо да злобеете, пък в петък ще почерпите..:-)

Коментар

• Да им е честито на всички лузъри - другия път мислете преди да си подарявате парите!

Коментар

• Именно. Старото правило - купувай на очакване, продавай при факти.

Коментар

• Максималистите свършиха.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Статуквото ще се промени много бързо, да не мислиш че тия 210 лв(от 250 - сега 460)лв за 10 дена не отразени вече в тази печалба, че и отгоре......много отгоре..

Коментар

• Ха сега обратно

Коментар

• Първоначално изпратено от BankOfLame
                              20 поръчки по максималната цена и няма продавачи. Положението е olala Danette.
                              Така беше и с Химко преди два дни - провери къде е сега!

Коментар

• 20 поръчки по максималната цена и няма продавачи. Положението е olala Danette.
                                --

Коментар

Working...
                                X