IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Парахoдство БРП (5BR / BRP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Параходство Българско речно плаване АД е избрано за основен превозвач по река Дунав за доставките на свежо и обработено гориво за АЕЦ Козлодуй, става ясно от съобщение на БФБ-София.

Решението е взето след проведен конкурс по Закона за обществените поръчки.

За 2007 г. Параходство БРП отчете нетна печалба от 3,23 млн. лв. спрямо 2,46 млн. лв. за 2006 г. Приходите от продажби на услуги нарастват с 12,5% на годишна база до 36,66 млн. лв.
    Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hribol
      След проведен конкурс от Министерството на транспорта, Параходство БРП АД беше избрано за основен превозвач на фериботната линия Никопол - Турну Магуреле. Разрешителното за дейността се дава за срок от три години. Фериботната линия ще бъде обслужвана от кораб-тласкач и пригодена за целта фериботна секция, собственост на БРП.

Това е публикувано снощи...
      Все си мисля, че е перспективна акция Все пак речният транспорт е най-евтин в Европа, ние сме в ЕС...

Коментар

• След проведен конкурс от Министерството на транспорта, Параходство БРП АД беше избрано за основен превозвач на фериботната линия Никопол - Турну Магуреле. Разрешителното за дейността се дава за срок от три години. Фериботната линия ще бъде обслужвана от кораб-тласкач и пригодена за целта фериботна секция, собственост на БРП.

Това е публикувано снощи...

Коментар

• KUDE SA PESIMSTITE. PRODAVAITE DE- HA-HA-HA

Коментар

• Това не бях го виждал скоро само КУПУВАЧИ.

Само че много далеч от миналото лято

Коментар

• Първоначално изпратено от Ugo
              Тук вече евтинията е непоносима. Почвам да си допълвам. След няколко месеца ще сънуваме само тези цени.
              eвтинията вече е навсякъде!
              и най-интересното е, че между нашата борса и ставащото в сащ НЯМА НИКАКВА ВРЪКЗА И СИ Е ЧИСТА СПЕКУЛАЦИЯ... да не кажа другата дума. просто там си обраха парсата и това е.
              Ние имаме 5 поредни години по 5-6% ръст, а те са в рецесия ...

това че са паднали толкова много акциите не е причина да инвестирате в тях!
              не есъвет за търговия по никоя позиция

Коментар

• Тук вече евтинията е непоносима. Почвам да си допълвам. След няколко месеца ще сънуваме само тези цени.

Коментар

• хмм, тук вече и обикновените рибарски мрежи са достатъчни )))

мдаа, Р/Е -та ....съвсем се изравниха....не че има смисъл в това......макар че и двете имат или установен, или търсен бизнес в Сърбия

Коментар

• е тука ако си купите една подводница ще отнесете конкуренцията.....с торпеда[img][/img]

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                      Първоначално изпратено от съни(тя)
                      Първоначално изпратено от Батя
                      Р/Е 45 за този растеж и този потенциал е много.
                      )потенциалът му не е по-малък, си мисля, от този на Монбат, както и Р/Е-то им не е много различно
                      нали си наясно че няма как да не съм информиран за Р/Е-то на Монбат
                      Е, много различно е! За да си права трябва или БРП да слезе до 4,50 или Монбат да отиде на 43 лв. Кое си избираш?
                      Браво Батя за това ти изказване от преди около месец BRP на 4,50...

Коментар

• Просто едно инфо.

Serbia To Open New Tender for River Shipping Company JRB
                        BELGRADE (Serbia), March 19 (SeeNews) – Serbia’s Privatisation Agency said it has canceled a tender for river shipping company Jugoslovensko Recno Brodarstvo (JRB) and will hold a new tender.
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil
                          Малиййй,

тук щом някои виждат манипулации и конспирации вместо факта че е имало катастрофа, значи нещо по тази позиция не е наред.

Явно доста вода са поели някои и не могат да изплуват.

Аи да бегам от тука, че много замириса от кучетата - майки дето се нахвърлят върху всеки погледнал накриво палето дето се е оакало.

Hribol, ако искаш да изплувате, бъди обективен и насочи енергията си там, където ще има ефект върху самото дружество. И защото оставяш впечатлението, че 6-12 човека са без значение за теб. Трябва да са поне 1000 за да те впечатли ли? Къде отиде човещината на българина се чудя?

И внимавай да не ви излезе име "Мигачите"
                          Колега, нито виждам коспирации нито манипулации. Смятам, че тона ти е такъв. По-долу ти написах, че не съм служител на БРП, затова не използвай множествено число. Просто следя позицията. И познавам малко този тип бизнес.

Дали са 5-6 или един или 1000 човешки живота няма значение. Всеки е важен. Но не мисля, че случая е бил такъв, че да застраши нечий живот. Но виждам, че си малко по-емоционален. Успокой топката и се радвай на живота.

Коментар

• Малиййй,

тук щом някои виждат манипулации и конспирации вместо факта че е имало катастрофа, значи нещо по тази позиция не е наред.

Явно доста вода са поели някои и не могат да изплуват.

Аи да бегам от тука, че много замириса от кучетата - майки дето се нахвърлят върху всеки погледнал накриво палето дето се е оакало.

Hribol, ако искаш да изплувате, бъди обективен и насочи енергията си там, където ще има ефект върху самото дружество. И защото оставяш впечатлението, че 6-12 човека са без значение за теб. Трябва да са поне 1000 за да те впечатли ли? Къде отиде човещината на българина се чудя?

И внимавай да не ви излезе име "Мигачите"

Коментар

• Отново този патос.

На един състав работят 6-12 човека. Никъде в съобщението не пише, че е нарушена плавучеста на някоя от секциите или на тласкача. Т.е. айсберга се е разминал.
                              И още нещо. става дума за Дунав, а не Тихия океан. Не може да се говори за някакъв Апокалипсис на 100 метра от пристанището.

Седни, успокои се, изпий си онези търкалца, дето ти ги даде доктора и си търгувай на борсата, а остави хората, дето се давят от десетилетия по морета и реки, да преценят дали е имало криза или счупени мигачи.

Не съм служител на БРП и мнението е лично. Живея в пристанищен град и имам много приятели по корабите. Освен това съм и служил на кораб. Не съм професор по морско дело.
                              Само да добавя- за нервите препоръчвам Селин Дион.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Hribol
                                Първоначално изпратено от luboil
                                Ако е истина това, то направо е нелепо да бъде изречено от един директор. Няма дребно произшествие, и не дай си боже "произшествието" което се случи с влака да стане и с кораб.
                                И тогава какво ще каже? Ами голямо произшествие?
                                Вместо да плямпат глупости, да се вземат в ръце и да разследват детайлно случая, за да може да се вземат всички предпазни мерки да не се повтори пак.
                                И от това дребно произшествие колко ще са загубите - само ремонта на двете баржи ли?
                                Първоначалната информация беше, че двата състава са се сблъскали, това означава ли и че българските баржи са ударени? Или се изнася информация само за чуждите, защото тя няма как да се скрие?
                                Колега като те чете човек, ще си помисли че става дума за катастрофа от мащаба на Титаник най-малко.
                                Доколкото прочетох, става дума за сблъсък при маневра. Това е почти ежедневие на всяко едно пристанище. Факта, че ремонта е бил направен за ЕДИН ден показва, че е дребен. Освен това какви аналогии се опитваш да направиш с жп катастрофата. На баржите не се возят хора. Освен през 1923 година политзатворниците.
                                Колко за разходите, ще разберем при следващия отчет.

Лично аз смятам патоса с който пишеш за манипулативен.
                                Колега,
                                извинявай ако съм те засегнал.
                                Обаче аз не съм от хората, които чакат да потъне Титаник.
                                Ти ако си от тях, съжалявам те.
                                Доколкото прочетох, става дума за сблъсък при маневра. Това е почти ежедневие на всяко едно пристанище.
                                Това е изключително некомпетентно и не подлежи на коментар. Това е манипулация.
                                На баржите не се возят хора.
                                На баржите няма хора, но нали са в един състав с кораба бе!!! На кораба нямали хора бе!!!Това е манипулация.
                                И запази си патоса за себе си, защото явно за теб трябва да потъне Титаник, че да се направи нещо, което както винаги е закъсняло.
                                И ако четеш внимателно какво пиша, щеше да видиш
                                Ако е истина това
                                защото аз не вярвам изцяло на това какво пишат медиите, тъй като те много често интерпретират и изкривяват казаното от хората, в случая, директора. Възможно е да е казал нещо друго, но предадено по този начин се внушава нещо.

Коментар

Working...
                                X