Първоначално изпратено от Scottie Pippen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Парахoдство БРП (5BR / BRP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
а има ли шансове за такова? тук е по-зле и от фазерлес
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Ако направят едно увеличение мисля че ще вдигнат ликвидността и тогава лично за мен ще има значение... може и много много повечко от 3 лв да видим... тогава вече ще почерпя... от нищо нещо!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
има ли значение? няма и 100 сделки на година
Коментар
-
Компанията разполага ли с шлепове за горива БДЖ-то да ги върне през Калотина.
https://www.capital.bg/politika_i_ik..._za_proval_na/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеТука без да искам познах...войната не мисля че ще свърши скоро... очаквам големи печалби и следващата година... пътят към 3 лв е отворен!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 2 Харесвания
Коментар
-
Партизан и Параходство имат еднакви представки, освен че групировките на запад ги разделя река Днепър вливаща се както Дунав в Черно море. Дори и Ботев е разчитал на Австрийското параходство, за да се добере до Козлодуй. A заради оживените препирни в другата тема тази схема би изчезнала в мъглата между матейко и лейтенанта.Last edited by Кисимов; 06.10.2022, 22:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеЗаформило се е и партизанско движение, както навярно сте забелязали-край Мелитопол и Херсон: [ATTACH=CONFIG]n3972627[/ATTACH]
Коментар
-
През 70-те години СО „МАТ” стартира уникална технология за комбинирани превози суша – море/река – суша, осигуряващо по-голяма ефективност на превозите, по-качествена услуга на по-конкурентна цена. Ръководството му възприема идеята на Българско речно плаване (БРП) за превози на камиони с кораби по Дунава /ро-ро превози /.
Коментар
Коментар