Тва сираче на групата Химимпорт го бях забравил, а то какви чудеса прави тази година. 12,4 стотинки печалба на полугодието на акция с цена 50 стотинки си е абсурдно дори и за бфб. На какво се дължи това меко казано прилично развитие? Доста неочаквано за тази група бих казал.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Парахoдство БРП (5BR / BRP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнениеи аз имам тук някакви бройки забравени...като се сетя едно време акцията беше на по 10лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
;- Ха дано!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Няма да е скоро... войната започна тази годинаLast edited by inta53; 25.05.2022, 18:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнениеСкоро ще стане ясно, кой какви пари е направил. Ще яде ли Асан, баница и т.н.
Коментар
-
Без коментар или може и коментар?!
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1168888
http://www.dnes.bg/stranata/2013/11/...-000-lv.205001
10 години затвор за касиерка, прибрала 214 000 лв.
Парите били отмъкнати от "Параходство българско речно плаване"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеСчитано от 07.02.2013, след регистрация в Търговския регистър, са вписани следните промени в управителните органи на "Параходство БРП" АД – гр.Русе
Като член на Управителния съвет е заличен г-н Миролюб Панчев Иванов.
За нов член на Управителния съвет е вписан г-н Тихомир Иванов Митев.
Представители на дружеството са г-н Тихомир Иванов Митев и г-н Драгомир Неделчев Кочанов, които представляват дружеството само заедно.
Коментар
-
Считано от 07.02.2013, след регистрация в Търговския регистър, са вписани следните промени в управителните органи на "Параходство БРП" АД – гр.Русе
Като член на Управителния съвет е заличен г-н Миролюб Панчев Иванов.
За нов член на Управителния съвет е вписан г-н Тихомир Иванов Митев.
Представители на дружеството са г-н Тихомир Иванов Митев и г-н Драгомир Неделчев Кочанов, които представляват дружеството само заедно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеНамерили са нефт и газ в черно море, който ще извличат и рафинират в завода на ЗХБГ в Провадия... после ще го втечняват и с кораби по Дунав....
Разбира се,
Не е препоръка за търговия!
Коментар
Коментар