IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Парахoдство БРП (5BR / BRP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тва сираче на групата Химимпорт го бях забравил, а то какви чудеса прави тази година. 12,4 стотинки печалба на полугодието на акция с цена 50 стотинки си е абсурдно дори и за бфб. На какво се дължи това меко казано прилично развитие? Доста неочаквано за тази група бих казал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнение
      и аз имам тук някакви бройки забравени...като се сетя едно време акцията беше на по 10лв
      Осреднявай... да не решат и тука като при нефт и газ да го направят по3 за да покажат доходност при пенсионните фондове... хим и зрънчо са трудни за надуване трябват много пари... а тук и фундамент се появи с войната... основният им конкурент е аут...

Коментар

• и аз имам тук някакви бройки забравени...като се сетя едно време акцията беше на по 10лв

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

;- Ха дано!
          Да разбирам ли че и ти държиш трите най поскъпващи акции за деня!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Няма да е скоро... войната започна тази година
            ;- Ха дано!
            Last edited by inta53; 25.05.2022, 18:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнение
              Скоро ще стане ясно, кой какви пари е направил. Ще яде ли Асан, баница и т.н.
              Няма да е скоро... войната започна тази година

Коментар

• Скоро ще стане ясно, кой какви пари е направил. Ще яде ли Асан, баница и т.н.

Коментар

• Според мен би трябвало да правят луди пари по време на войната а и основният им конкурент е в затруднено положение!

Коментар

• Интересно никой не е писал тук седем години... и спреда е интересен

Коментар

• Интересно, че Хим-a и Цкб-то летят, а тази не мърда.
                      Last edited by Joel; 16.01.2014, 13:52.

Коментар

• Без коментар или може и коментар?!

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1168888

http://www.dnes.bg/stranata/2013/11/...-000-lv.205001

10 години затвор за касиерка, прибрала 214 000 лв.

Парите били отмъкнати от "Параходство българско речно плаване"

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                          Считано от 07.02.2013, след регистрация в Търговския регистър, са вписани следните промени в управителните органи на "Параходство БРП" АД – гр.Русе

Като член на Управителния съвет е заличен г-н Миролюб Панчев Иванов.

За нов член на Управителния съвет е вписан г-н Тихомир Иванов Митев.

Представители на дружеството са г-н Тихомир Иванов Митев и г-н Драгомир Неделчев Кочанов, които представляват дружеството само заедно.
                          Вторият си е от край време, а първият ще се бори в стил кьокошин.... За отпадналия не ми е жал...

Коментар

• Считано от 07.02.2013, след регистрация в Търговския регистър, са вписани следните промени в управителните органи на "Параходство БРП" АД – гр.Русе

Като член на Управителния съвет е заличен г-н Миролюб Панчев Иванов.

За нов член на Управителния съвет е вписан г-н Тихомир Иванов Митев.

Представители на дружеството са г-н Тихомир Иванов Митев и г-н Драгомир Неделчев Кочанов, които представляват дружеството само заедно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                              Намерили са нефт и газ в черно море, който ще извличат и рафинират в завода на ЗХБГ в Провадия... после ще го втечняват и с кораби по Дунав....
                              Разбира се,
                              Не е препоръка за търговия!
                              ееее ТОВА Е МНОГО ЯКО КАТО ИДЕЯ ДАЙТЕ ДА ГО ПРАВИМ НИЕ...

Коментар

• Намерили са нефт и газ в черно море, който ще извличат и рафинират в завода на ЗХБГ в Провадия... после ще го втечняват и с кораби по Дунав....
                                Разбира се,
                                Не е препоръка за търговия!
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X