Първоначално изпратено от Scottie Pippen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Парахoдство БРП (5BR / BRP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнениеЯвно, Капитана следи какво става по поречието на Дунава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Работата е;- тука има тука нема!!
- за четвърто тримесечие има-2. Текуща печалба 1-0454 11 016 812 !92
-ала за годината немааа2. Текуща печалба 1-0454 2 228 1 492
Четиво за веселяци
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеВойната доста промени нещата тук. В положителна посока...основният им конкурент беше украйнският държавен речен флот...но той временно беше в ступор а сега е зает да превозва всякакви други неща по реката, което отвори доста работа за нашите хора...
1.войната няма да свърши скоро и очаквам тази и следващата година. Да са още по добри
2.сигурен съм че мажоритаря осъзнава това и ще си раздаде сочен дивидент защото почти само той държи тази акция
3с това имотно преструкториране което видях в отчета очаквам продажба на апетитни имоти...мажо е умен и знае че лихвите скачат имотите ще падат следващите три години и ще гледа да чисти
4 усещането ми е че ще видим увеличение туй тази година!
не случайно съм посочил тази акция на първо място в класацията си!прогноза между 5-10 лв... ако стане черпя целият форум!
-Scottie->houleagan
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Ахой, Капитане!
Каква е посоката?
Ще можеш ли да подкараш таз тежка гемия? То цялата флотилия са все тежки гемии
Работата е;- тука има тука нема!!
- за четвърто тримесечие има-2. Текуща печалба 1-0454 11 016 812 !92
-ала за годината немааа2. Текуща печалба 1-0454 2 228 1 492
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от КАПИТАНА Разгледай мнение
Май е време руля да премине в мои ръце
Денем мериш с 1 пръчка и те бутат напред ,а вечер се връзваш за върбата и чакаш да съмне
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от КАПИТАНА Разгледай мнение
Май е време руля да премине в мои ръце
Каква е посоката?
Ще можеш ли да подкараш таз тежка гемия? То цялата флотилия са все тежки гемии
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
А нов капитан ще има ли скоро?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнениеКорабния транспорт става доста интересен сектор. Успех на капитаните !
The river carrier Transport Trade Services (TTS) announced on Friday, on the Bucharest Stock Exchange, that it plans to buy a port operator for the sum of 21.8 million euros, the payment being made, in a single installment, at the conclusion of the contract. According to some sources, the targeted company would be Decirom SA, a company that, at the end of 2021, had a turnover of 26.7 mil. lei and a net profit of 2 mil. Lei. (zf.ro)
Благодарим за пожеланията и инфото,но нещо не вдигаме платната дори минимално!P.S.Препоръки никакви разбира се нямам,а тук имам доста хартии!Инфото от infostock.bgБрой емитирани акции 35 708 674 P/E (неконс. / конс.) 2.64 / 3.24 P/B (неконс. / конс.) 0.31 / 0.30 Beta/Adj. Beta 0.24 / 0.4 Last edited by olimpiec; 23.02.2023, 14:39.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнениеКорабния транспорт става доста интересен сектор. Успех на капитаните !
- 4 Харесвания
Коментар
-
Корабния транспорт става доста интересен сектор. Успех на капитаните !
The river carrier Transport Trade Services (TTS) announced on Friday, on the Bucharest Stock Exchange, that it plans to buy a port operator for the sum of 21.8 million euros, the payment being made, in a single installment, at the conclusion of the contract. According to some sources, the targeted company would be Decirom SA, a company that, at the end of 2021, had a turnover of 26.7 mil. lei and a net profit of 2 mil. Lei. (zf.ro)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Ха дано, една седянка с миджии да сбереш над "беш"(5)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеВойната доста промени нещата тук. В положителна посока...основният им конкурент беше украйнският държавен речен флот...но той временно беше в ступор а сега е зает да превозва всякакви други неща по реката, което отвори доста работа за нашите хора...
1.войната няма да свърши скоро и очаквам тази и следващата година. Да са още по добри
2.сигурен съм че мажоритаря осъзнава това и ще си раздаде сочен дивидент защото почти само той държи тази акция
3с това имотно преструкториране което видях в отчета очаквам продажба на апетитни имоти...мажо е умен и знае че лихвите скачат имотите ще падат следващите три години и ще гледа да чисти
не случайно съм посочил тази акция на първо място в класацията си!прогноза между 5-10 лв... ако стане черпя целият форум!
Ха дано, една седянка с миджии да сбереш над "беш"(5)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
соу? последният дивидент е през 2005
не случайно съм посочил тази акция на първо място в класацията си!прогноза между 5-10 лв... ако стане черпя целият форум!Last edited by Scottie Pippen; 31.01.2023, 15:48.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар