IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фазерлес АД (FZLS / FZLES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнение
    През 2007 и 2008 г. печалбата е над 10 лева на акция.
    Прав си! 2007 - 10,53 - нетна печалба на акция. Поклон!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
      Имаха, вече нямат нищо.
      Пропуснал съм това инфо.... благодаря

.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
        Пишеш глупости, обикновено разпределят около 50% от печалбата. Не знам някога да е имало такава печалба на акция. Ще се извиня ако ме обориш, но се съмнявам!
        През 2007 и 2008 г. печалбата е над 10 лева на акция.

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
          .... за разлика от фондовете на Корпоративна ТБ които имат много.....
          Имаха, вече нямат нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
            .......

още по-добре, че малко хора имат акции.

.... за разлика от фондовете на Корпоративна ТБ които имат много.....

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
              Някак си не се връзва с ника ти ;- за лев/два дивидент да заложиш и държиш 45/50 лв.
              Продадох ~ преди 2години от 54 до 58лв. и дори когато беше 31,50 до 29 мисля че стигна , пак не влязох - имаше по атрактивни и доходоностни , - но това си е мое мнение и решение ,- не е препоръка.
              Браво, точно на върха си продал. Иначе Фазера е правил по над 10 лв печалба на акция през 2007 и 2008 г. Идеална си е компанията и е още по-добре, че малко хора имат акции.

Коментар

Някак си не се връзва с ника ти ;- за лев/два дивидент да заложиш и държиш 45/50 лв.
                Продадох ~ преди 2години от 54 до 58лв. и дори когато беше 31,50 до 29 мисля че стигна , пак не влязох - имаше по атрактивни и доходоностни , - но това си е мое мнение и решение ,- не е препоръка.
                Международната обстановка съчетана с бг-политиците изисква в различни времена различно поведение, за момента предпочитам подобни акции. Акцията беше и 350 лв. - 2007. Не разчитам на дивидент, но е плюс в случая. Нямат пазар в Русия и Украйна - още един плюс. Тук ще се седя за сега

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                  Пишеш глупости, обикновено разпределят около 50% от печалбата. Не знам някога да е имало такава печалба на акция. Ще се извиня ако ме обориш, но се съмнявам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнение
                    Работят интензивно, камионите с дървесина шарят из Североизточна България, вкл. пресичат Дунав при Силистра - Кълъраш.

Но, просто бизнесът е с малък потенциал. Справка - рентабилността на капитала не надхвърля 4 - 5 %, докато препоръките са за поне 10 - 12 % в течение на поне 5 год.
                    (справка известният Фил Таун с книгата си "Правило No 1 да се научим да инвестираме", както и правилата на Уорън Бъфит).

За сравнение - този основен показател при "М + С хидравлик" и "Софарма Трейдинг" е 20 - 23 %, а при "Монбат" и други "сини" чипове е 12 до 15 % годишно.

Нямам акции, продадох ги след ОСА, не съветвам за покупка или продажба.

Професорът
                    Новите пазари / мисля Турция/ ще окажат положителния си ефект. Важното е, че мениджмънта няма нищо общо с ганьовщината в повечето от представените дружества на бфб.

Коментар

Епа, хората си имат отчети на сайта.

Отвори и провери.

Коментар

• ОЦЕНКА НА ФАЗЕРЛЕС

Работят интензивно, камионите с дървесина шарят из Североизточна България, вкл. пресичат Дунав при Силистра - Кълъраш.

Но, просто бизнесът е с малък потенциал. Справка - рентабилността на капитала не надхвърля 4 - 5 %, докато препоръките са за поне 10 - 12 % в течение на поне 5 год.
                        (справка известният Фил Таун с книгата си "Правило No 1 да се научим да инвестираме", както и правилата на Уорън Бъфит).

За сравнение - този основен показател при "М + С хидравлик" и "Софарма Трейдинг" е 20 - 23 %, а при "Монбат" и други "сини" чипове е 12 до 15 % годишно.

Нямам акции, продадох ги след ОСА, не съветвам за покупка или продажба.

Професорът

Коментар

• Епа, хората си имат отчети на сайта.

Отвори и провери.

Коментар

Тука е странно да се говори за дивидент.

Когато печалбата е била по 10-12 лв. на акция, дивидентът пак не е бил значителен.
                            Коя година е била печалбата 10-12 лв. на акция ????

Коментар

• Тука е странно да се говори за дивидент.

Когато печалбата е била по 10-12 лв. на акция, дивидентът пак не е бил значителен.

Коментар

ТОЙ - ПАЗАРА , е все надежда , но реалноста при Софармимоти е по усезаема !!! - за мен ... а аз не съм ПАЗАРА !
                                Защо да е само надежда?!
                                Гледам реално на нещата, имат много сериозен ръст на продажбите и на печалбата и ако си бил на последното ОС, ще знаеш, че имат нови клиенти и съответно повече поръчки. Което означава, че печалбата в бъдеще ще расте, а съответно ще дават и повече дивиденти за 2014г. Най-хубавото на компанията е че мажоритаря, респ. мениджмънта са си читави и не крадат, както повечето мажоритари в БГ

Коментар

Working...
                                X