Първоначално изпратено от Pastir2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фазерлес АД (FZLS / FZLES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнениеИмаха, вече нямат нищо.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеПишеш глупости, обикновено разпределят около 50% от печалбата. Не знам някога да е имало такава печалба на акция. Ще се извиня ако ме обориш, но се съмнявам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение.... за разлика от фондовете на Корпоративна ТБ които имат много.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение.......
още по-добре, че малко хора имат акции.
.... за разлика от фондовете на Корпоративна ТБ които имат много.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНякак си не се връзва с ника ти ;- за лев/два дивидент да заложиш и държиш 45/50 лв.
Продадох ~ преди 2години от 54 до 58лв. и дори когато беше 31,50 до 29 мисля че стигна , пак не влязох - имаше по атрактивни и доходоностни , - но това си е мое мнение и решение ,- не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНякак си не се връзва с ника ти ;- за лев/два дивидент да заложиш и държиш 45/50 лв.
Продадох ~ преди 2години от 54 до 58лв. и дори когато беше 31,50 до 29 мисля че стигна , пак не влязох - имаше по атрактивни и доходоностни , - но това си е мое мнение и решение ,- не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеПишеш глупости, обикновено разпределят около 50% от печалбата. Не знам някога да е имало такава печалба на акция. Ще се извиня ако ме обориш, но се съмнявам!
Някак си не се връзва с ника ти ;- за лев/два дивидент да заложиш и държиш 45/50 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнениеРаботят интензивно, камионите с дървесина шарят из Североизточна България, вкл. пресичат Дунав при Силистра - Кълъраш.
Но, просто бизнесът е с малък потенциал. Справка - рентабилността на капитала не надхвърля 4 - 5 %, докато препоръките са за поне 10 - 12 % в течение на поне 5 год.
(справка известният Фил Таун с книгата си "Правило No 1 да се научим да инвестираме", както и правилата на Уорън Бъфит).
За сравнение - този основен показател при "М + С хидравлик" и "Софарма Трейдинг" е 20 - 23 %, а при "Монбат" и други "сини" чипове е 12 до 15 % годишно.
Нямам акции, продадох ги след ОСА, не съветвам за покупка или продажба.
Професорът
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнениеЕпа, хората си имат отчети на сайта.
Отвори и провери.
Коментар
-
ОЦЕНКА НА ФАЗЕРЛЕС
Работят интензивно, камионите с дървесина шарят из Североизточна България, вкл. пресичат Дунав при Силистра - Кълъраш.
Но, просто бизнесът е с малък потенциал. Справка - рентабилността на капитала не надхвърля 4 - 5 %, докато препоръките са за поне 10 - 12 % в течение на поне 5 год.
(справка известният Фил Таун с книгата си "Правило No 1 да се научим да инвестираме", както и правилата на Уорън Бъфит).
За сравнение - този основен показател при "М + С хидравлик" и "Софарма Трейдинг" е 20 - 23 %, а при "Монбат" и други "сини" чипове е 12 до 15 % годишно.
Нямам акции, продадох ги след ОСА, не съветвам за покупка или продажба.
Професорът
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнениеТука е странно да се говори за дивидент.
Когато печалбата е била по 10-12 лв. на акция, дивидентът пак не е бил значителен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТОЙ - ПАЗАРА , е все надежда , но реалноста при Софармимоти е по усезаема !!! - за мен ... а аз не съм ПАЗАРА !
Гледам реално на нещата, имат много сериозен ръст на продажбите и на печалбата и ако си бил на последното ОС, ще знаеш, че имат нови клиенти и съответно повече поръчки. Което означава, че печалбата в бъдеще ще расте, а съответно ще дават и повече дивиденти за 2014г. Най-хубавото на компанията е че мажоритаря, респ. мениджмънта са си читави и не крадат, както повечето мажоритари в БГ
Коментар
Коментар