ТОЙ - ПАЗАРА , е все надежда , но реалноста при Софармимоти е по усезаема !!! - за мен ... а аз не съм ПАЗАРА !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фазерлес АД (FZLS / FZLES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНай малкото ,- ЩЕ ТИ ДОНЕСЪТ ПО ВИСОКА ВЪЗВРАЩАЕМОСТ НА КАПИТАЛА !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеДали не е време за едно движение нанякъде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеАз мисля че се справят доста добре и през годините са го доказали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнениеСичко е ного убаво, ама не ми харесва пасивността на мениджмънта в много отношения.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнениеСичко е ного убаво, ама не ми харесва пасивността на мениджмънта в много отношения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеШестмесечие май искаше да кажеш ... очаквам за второто шестмесечие над 1 млн. лв. печалба, а Год. печалба около 2 млн. лева или около 4 лв./акция. Тогава да видим кой ще твърди че артията е надцененаLast edited by al4en; 06.08.2014, 00:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение752 срещу 184 преди година не е лошо, а пък и второто им тримесечие е по-добро винаги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение''Разбирачите'' пак се появиха
тук се спира...
Коментар
Коментар