IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фазерлес АД (FZLS / FZLES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ТОЙ - ПАЗАРА , е все надежда , но реалноста при Софармимоти е по усезаема !!! - за мен ... а аз не съм ПАЗАРА !

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
      Най малкото ,- ЩЕ ТИ ДОНЕСЪТ ПО ВИСОКА ВЪЗВРАЩАЕМОСТ НА КАПИТАЛА !!!
      Мисля, че догодина както вървят нещата, дивидентът ще е мин. 2 лева на акция, може и повече...

Коментар

• Най малкото ,- ЩЕ ТИ ДОНЕСЪТ ПО ВИСОКА ВЪЗВРАЩАЕМОСТ НА КАПИТАЛА !!!

Коментар

• Натрупаха ми се ок. 800 лева дивиденти в сметката и се чудим дали да ги реинвестирам тука или в Софарма имоти. Не, че Софармата ми се виждат по-перспективни, ама малко за диверсификация.

Коментар

• Другари, защо заспахме тук, не е ли време за движение на север?!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
              ама слабо ) ха ха
              3-4 кинта

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                Дали не е време за едно движение нанякъде?
                ама слабо ) ха ха

Коментар

• Дали не е време за едно движение нанякъде?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
                    Аз мисля че се справят доста добре и през годините са го доказали.
                    Имам чувството, че акцията ще донесе много радост на притежателите й, а и не само

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнение
                      Сичко е ного убаво, ама не ми харесва пасивността на мениджмънта в много отношения.
                      Аз мисля че се справят доста добре и през годините са го доказали.
                      Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнение
                        Сичко е ного убаво, ама не ми харесва пасивността на мениджмънта в много отношения.
                        В тия смутни времена може би е по-добре да са консервативни, де да знам...

Коментар

• Сичко е ного убаво, ама не ми харесва пасивността на мениджмънта в много отношения.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                            Шестмесечие май искаше да кажеш ... очаквам за второто шестмесечие над 1 млн. лв. печалба, а Год. печалба около 2 млн. лева или около 4 лв./акция. Тогава да видим кой ще твърди че артията е надценена
                            Като гледам как са тръгнали тази година, може и повече. Една от малкото качествени акции. Второто полугодие имах предвид.
                            Last edited by al4en; 06.08.2014, 00:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                              752 срещу 184 преди година не е лошо, а пък и второто им тримесечие е по-добро винаги.
                              Шестмесечие май искаше да кажеш ... очаквам за второто шестмесечие над 1 млн. лв. печалба, а Год. печалба около 2 млн. лева или около 4 лв./акция. Тогава да видим кой ще твърди че артията е надценена

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                ''Разбирачите'' пак се появиха
                                Кой разбира,
                                тук се спира...

Коментар

Working...
                                X