Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фазерлес АД (FZLS / FZLES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеТрицифрено, но започващо с 2
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеТрицифрено, но започващо с 2
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеАз съм съгласен да няма сплит, а цената да бъде трицифрено число
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеПреди време писах, че може би сплитът сигнализира предстоящо подобряване на резултатите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеХубаво е цената да се качва заради резултатите на дружеството, а не заради предстоящ сплит.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеНаказателна отговорност
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеАко това е вярно въпросният юрист трябва да понесе някаква отговорност. Чак такава некомпетентност... Нали при сплит акциите се раздават пропорционално на всички акционери, т.е. делът на мажоритарния собственик няма как да се увеличи. А това би трябвало да го знае всеки с поне малко опит на капиталовия пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеСъвършенно вярно ) мисля, че юриста им ги беше подвел, но сега знаят че не трябва)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеАма трябва доста по-голяма ликвидност, а точно в това не се направи нищо. Искаше се да се направи сплит, но главния директор Манол Тодоров не бил подготвен и респ. са гласували да се отхвърли.
Дори в коридора бил казал(по време на събранието), че се притеснява да не би да се иска според закона (след един сплит) да се направи търгово, а те мажоритарите нямали възможност. Аз не знам за такъв член в Закона за ценните книжа, който императивно да изисква търгово след сплит. (или нещо подобно).
Коментар
-
Ама трябва доста по-голяма ликвидност, а точно в това не се направи нищо. Искаше се да се направи сплит, но главния директор Манол Тодоров не бил подготвен и респ. са гласували да се отхвърли.
Дори в коридора бил казал(по време на събранието), че се притеснява да не би да се иска според закона (след един сплит) да се направи търгово, а те мажоритарите нямали възможност. Аз не знам за такъв член в Закона за ценните книжа, който императивно да изисква търгово след сплит. (или нещо подобно).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнениеТука е странно да се говори за дивидент.
Когато печалбата е била по 10-12 лв. на акция, дивидентът пак не е бил значителен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеПрав си! 2007 - 10,53 - нетна печалба на акция. Поклон!
Коментар
Коментар