IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фазерлес АД (FZLS / FZLES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
    Може и двуцифрено след сплита
    Бъди реалист, сплит за сега няма, като гледам скоро няма и да има, затова се връщаме на трицифрените числа

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
      Трицифрено, но започващо с 2
      Може и двуцифрено след сплита

Коментар

Е верно си алчен, ама няма лошо!

Коментар

Аз съм съгласен да няма сплит, а цената да бъде трицифрено число

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
            Преди време писах, че може би сплитът сигнализира предстоящо подобряване на резултатите...
            Аз съм съгласен да няма сплит, а цената да бъде трицифрено число

Коментар

Хубаво е цената да се качва заради резултатите на дружеството, а не заради предстоящ сплит.....
              Преди време писах, че може би сплитът сигнализира предстоящо подобряване на резултатите...

Коментар

• Хубаво е цената да се качва заради резултатите на дружеството, а не заради предстоящ сплит.....

Коментар

Наказателна отговорност
                  Е, нека не се стига чак дотам. Може би познанията му са в друга част на правото. Но не е лошо да се ограмоти.

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
                    Ако това е вярно въпросният юрист трябва да понесе някаква отговорност. Чак такава некомпетентност... Нали при сплит акциите се раздават пропорционално на всички акционери, т.е. делът на мажоритарния собственик няма как да се увеличи. А това би трябвало да го знае всеки с поне малко опит на капиталовия пазар.
                    Наказателна отговорност

Коментар

Съвършенно вярно ) мисля, че юриста им ги беше подвел, но сега знаят че не трябва)
                      Ако това е вярно въпросният юрист трябва да понесе някаква отговорност. Чак такава некомпетентност... Нали при сплит акциите се раздават пропорционално на всички акционери, т.е. делът на мажоритарния собственик няма как да се увеличи. А това би трябвало да го знае всеки с поне малко опит на капиталовия пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                        Ама трябва доста по-голяма ликвидност, а точно в това не се направи нищо. Искаше се да се направи сплит, но главния директор Манол Тодоров не бил подготвен и респ. са гласували да се отхвърли.
                        Дори в коридора бил казал(по време на събранието), че се притеснява да не би да се иска според закона (след един сплит) да се направи търгово, а те мажоритарите нямали възможност. Аз не знам за такъв член в Закона за ценните книжа, който императивно да изисква търгово след сплит. (или нещо подобно).
                        Съвършенно вярно ) мисля, че юриста им ги беше подвел, но сега знаят че не трябва)

Коментар

• Ще идва Годо и тук ама да видим кога Чакате ли го
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Ама трябва доста по-голяма ликвидност, а точно в това не се направи нищо. Искаше се да се направи сплит, но главния директор Манол Тодоров не бил подготвен и респ. са гласували да се отхвърли.
                            Дори в коридора бил казал(по време на събранието), че се притеснява да не би да се иска според закона (след един сплит) да се направи търгово, а те мажоритарите нямали възможност. Аз не знам за такъв член в Закона за ценните книжа, който императивно да изисква търгово след сплит. (или нещо подобно).

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнение
                              Тука е странно да се говори за дивидент.

Когато печалбата е била по 10-12 лв. на акция, дивидентът пак не е бил значителен.
                              Малко да компаниите на БФБ, които дават дивидент всяка година, затова Фазера е толкова на почит

Коментар

Прав си! 2007 - 10,53 - нетна печалба на акция. Поклон!
                                Такава печалба на акция отново е въпрос на време...

Коментар

Working...
                                X