IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фазан АД (4F5 / FAZAN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мдааааа интересна ситуация Нема ги продавачите нещо.Ма и купувачите тарикати На ниското са се заложили.Кофтито е че е нисколиквидна таз артия инак ша може да се изкара профит от нея.

Коментар

• Ко стана сега, няма купувачи, хубаво, ама то и продавачи май няма хахаха

Коментар

• ами дай да го ликвидираме тогава, то за имотите им и при тая криза ще им вземем добри пари

Коментар

• Първоначално изпратено от dex
          Някой ако проявява интерес за 4500 акции на Фазан, или около 1,4% от капитала на 6 лв. за брой, да се обади

п. п. Ако има и други желаещи за продажба, да кажат, да видим какъв пакет ще се събере - колкото по-голям, толкова по-може да се навие някой да купи )
          Ще чакам цена от 26 тук.. 6 е ниска !

Коментар

• Някой ако проявява интерес за 4500 акции на Фазан, или около 1,4% от капитала на 6 лв. за брой, да се обади

п. п. Ако има и други желаещи за продажба, да кажат, да видим какъв пакет ще се събере - колкото по-голям, толкова по-може да се навие някой да купи )

Коментар

• Отчетът излезе на 26.10.

Коментар

• тук някакъв отчет ще видим ли скоро ?

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                  Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                  Първоначално изпратено от prodigal
                  Фазанчето го сънувах че ще литне някой ден, отдавна нямам, но продължавам да си купувам техни продукти винаги когато мога да избирам

Инвеститорски отклонения Пък и наистина им е качествена продукцията.

Съгласен съм с теб бледолики.И аз им аресвам продукцията и гледам все от тях да си пазаря чорапки
                  значи сме поне трима от този форум, на които не ни вонят крачищата :-) :-) :-)

п.п. чест оси спомням, че като войник изпуснах 5-10 мадами зарди този проблем, разбира се благодаря на тези, които не бяха толкоз претенциозни...

Хахахахах Гугъле разсмя ме Не си сам И аз съм тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                    Първоначално изпратено от prodigal
                    Фазанчето го сънувах че ще литне някой ден, отдавна нямам, но продължавам да си купувам техни продукти винаги когато мога да избирам

Съгласен съм с теб бледолики.И аз им аресвам продукцията и гледам все от тях да си пазаря чорапки
                    значи сме поне трима от този форум, на които не ни вонят крачищата :-) :-) :-)

п.п. чест оси спомням, че като войник изпуснах 5-10 мадами зарди този проблем, разбира се благодаря на тези, които не бяха толкоз претенциозни...

Коментар

• Тая па шарена птица са пренесе в зимен сън И тука едно затишие пред буря

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal

Коментар

• Фазанчето го сънувах че ще литне някой ден, отдавна нямам, но продължавам да си купувам техни продукти винаги когато мога да избирам

Коментар

• Първоначално изпратено от Сова
                            Напротив, останах доволен тогава от фазаните, тъй като бях ги забелязал своевременно през пролетта но сега предпочетох да заредя по-подценени дружества въпреки че цената и на фазанките сега е твърде апетитна за някои
                            Само ме притеснява начина по който акционери в Старата планина преточват дружествата си

Аз па си мисла че планинците се държат по коректно и прозрачно от мнооо тук дет са на борсичката.Някой дет не моиш им фанеш спатиите и лъжат кат сигани се купуват и растат.При планинците нещата са си мноооо мноооо по-добри.Кво остава за другите тогаз.Имам акции туканка и си напрайх убав пакет на около 2-то лева.Ша ги чакам бърза работа немам. Па и ко ли съм им платил на таз цена.Ама други някой артиики ша ги спекулирам та пушек ша са вдига

Коментар

• Напротив, останах доволен тогава от фазаните, тъй като бях ги забелязал своевременно през пролетта но сега предпочетох да заредя по-подценени дружества въпреки че цената и на фазанките сега е твърде апетитна за някои
                              Само ме притеснява начина по който акционери в Старата планина преточват дружествата си

Коментар

• Първоначално изпратено от Сова
                                Не зная, приятелю. Навремето тъй като в нашия скромен град не бях виждал от десетилетие чорапи на Фазан /за съжаление/ реших да приключа с инвестицията си на 18-33 лв средно на 26 лв. Тези които имат бамбукови чорапи да погледнат етикета-би било интересно. Но и аз впоследствие се опарих донякъде, тъй като прехвърлих една част в Роза-Карлово, също при старата планина и там от 36 лв на 5-6-7. Но пак по-добре беше мисля в Карлово.
                                ето, държа чифт чорапи р ръцете си и пише - произведено от Фазан АД - Русе - има 2 етикета - нормалния и един по-малък зеленикъв, на който пише BAMBOO и има кратка информация, на бълг и англ.ез. за това що е бамбуковия материал - даден е и сайта на дружеството - www.fazansocks.com ....

п.п. жалко е, че си влязъл баш на върха в това дружество!
                                притежавам акции и не е препоръка

Коментар

Working...
                                X