Мдааааа интересна ситуация Нема ги продавачите нещо.Ма и купувачите тарикати На ниското са се заложили.Кофтито е че е нисколиквидна таз артия инак ша може да се изкара профит от нея.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фазан АД (4F5 / FAZAN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dexНякой ако проявява интерес за 4500 акции на Фазан, или около 1,4% от капитала на 6 лв. за брой, да се обади
п. п. Ако има и други желаещи за продажба, да кажат, да видим какъв пакет ще се събере - колкото по-голям, толкова по-може да се навие някой да купи )
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_googleПървоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от prodigalФазанчето го сънувах че ще литне някой ден, отдавна нямам, но продължавам да си купувам техни продукти винаги когато мога да избирам
Инвеститорски отклонения Пък и наистина им е качествена продукцията.
Съгласен съм с теб бледолики.И аз им аресвам продукцията и гледам все от тях да си пазаря чорапки
п.п. чест оси спомням, че като войник изпуснах 5-10 мадами зарди този проблем, разбира се благодаря на тези, които не бяха толкоз претенциозни...
Хахахахах Гугъле разсмя ме Не си сам И аз съм тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от prodigalФазанчето го сънувах че ще литне някой ден, отдавна нямам, но продължавам да си купувам техни продукти винаги когато мога да избирам
Съгласен съм с теб бледолики.И аз им аресвам продукцията и гледам все от тях да си пазаря чорапки
п.п. чест оси спомням, че като войник изпуснах 5-10 мадами зарди този проблем, разбира се благодаря на тези, които не бяха толкоз претенциозни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalФазанчето го сънувах че ще литне някой ден, отдавна нямам, но продължавам да си купувам техни продукти винаги когато мога да избирам
Коментар
-
Първоначално изпратено от СоваНапротив, останах доволен тогава от фазаните, тъй като бях ги забелязал своевременно през пролетта но сега предпочетох да заредя по-подценени дружества въпреки че цената и на фазанките сега е твърде апетитна за някои
Само ме притеснява начина по който акционери в Старата планина преточват дружествата си
Аз па си мисла че планинците се държат по коректно и прозрачно от мнооо тук дет са на борсичката.Някой дет не моиш им фанеш спатиите и лъжат кат сигани се купуват и растат.При планинците нещата са си мноооо мноооо по-добри.Кво остава за другите тогаз.Имам акции туканка и си напрайх убав пакет на около 2-то лева.Ша ги чакам бърза работа немам. Па и ко ли съм им платил на таз цена.Ама други някой артиики ша ги спекулирам та пушек ша са вдига
Коментар
-
Напротив, останах доволен тогава от фазаните, тъй като бях ги забелязал своевременно през пролетта но сега предпочетох да заредя по-подценени дружества въпреки че цената и на фазанките сега е твърде апетитна за някои
Само ме притеснява начина по който акционери в Старата планина преточват дружествата си
Коментар
-
Първоначално изпратено от СоваНе зная, приятелю. Навремето тъй като в нашия скромен град не бях виждал от десетилетие чорапи на Фазан /за съжаление/ реших да приключа с инвестицията си на 18-33 лв средно на 26 лв. Тези които имат бамбукови чорапи да погледнат етикета-би било интересно. Но и аз впоследствие се опарих донякъде, тъй като прехвърлих една част в Роза-Карлово, също при старата планина и там от 36 лв на 5-6-7. Но пак по-добре беше мисля в Карлово.
п.п. жалко е, че си влязъл баш на върха в това дружество!
притежавам акции и не е препоръка
Коментар
Коментар