Не зная, приятелю. Навремето тъй като в нашия скромен град не бях виждал от десетилетие чорапи на Фазан /за съжаление/ реших да приключа с инвестицията си на 18-33 лв средно на 26 лв. Тези които имат бамбукови чорапи да погледнат етикета-би било интересно. Но и аз впоследствие се опарих донякъде, тъй като прехвърлих една част в Роза-Карлово, също при старата планина и там от 36 лв на 5-6-7. Но пак по-добре беше мисля в Карлово.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фазан АД (4F5 / FAZAN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от СоваНяма да е зле да се поинтересувате коя фирма понастоящем произвежда чорапи в Русе. Надявам се да се сещате за това: През 2003 година е създадено дъщерно дружество “ФАЗАН И” ЕООД със седалище и адрес на управление град Русе, бул.”Трети Март” № 5 и предмет на дейност: производство и търговия в страната и чужбина на чорапи и други плетени изделия. В това дружество Фазан АД има 100% дялово участие. През юни 2005 г. цялото дялово участие на Фазан АД в дъщерното дружество е продадено на „Гарант 5” ООД Пловдив. Гарант 5 е акционер с 5% в Стара планина холд нали ? И също така беше оповестено че доставките на материали и продажбата на продукция се осъществява заедно за двете дружества с цел икономии. А междувременно израелска фирма за чорапи е стартирала производство в Русе.
Коментар
-
Няма да е зле да се поинтересувате коя фирма понастоящем произвежда чорапи в Русе. Надявам се да се сещате за това: През 2003 година е създадено дъщерно дружество “ФАЗАН И” ЕООД със седалище и адрес на управление град Русе, бул.”Трети Март” № 5 и предмет на дейност: производство и търговия в страната и чужбина на чорапи и други плетени изделия. В това дружество Фазан АД има 100% дялово участие. През юни 2005 г. цялото дялово участие на Фазан АД в дъщерното дружество е продадено на „Гарант 5” ООД Пловдив. Гарант 5 е акционер с 5% в Стара планина холд нали ? И също така беше оповестено че доставките на материали и продажбата на продукция се осъществява заедно за двете дружества с цел икономии. А междувременно израелска фирма за чорапи е стартирала производство в Русе.
Коментар
-
Модератора дали ще се затрудни много, ако сложи една анкета свързана с "бамбуковите" чорапи... за да видим на колко инвеститори може би им миришат краката :-) ?
п.п. казвам инвеститори(в мъжки род), защото дама с вонящи крака не срещал през дължия си и на моменти бурен живот....
а и да видим кой не купува качествени бг-продукти, а храни турските и китайски работници?
притежавам и чорапи на Фазан АД
притежавам акции на Фазан АД,
мнението ми за продуктите на дружеството е информативно и
не е препоръка за търговия с акции!
Коментар
-
навремето даваха по 42 стот на акция...
иначе сега ще изпразнят складовете, и ще изкарат печалба, няма да имат разходи за заплати и тн.. после като тръгнат наново, ще видим
но цялата компания за 700 хил. лв.. е смешно по мое мнение
имам акции, не е препоръка за нищо...
п.п. а навремето бяха 33 лв., помните ли
Коментар
Коментар