If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Производството ни е ориентирано към отглеждане и развъждане на фазани от вида: Phasianus Colchicus mongolicus Brandt.
По предварителна заявка можем да излюпим и отгледаме и други видове дивечови птици в количество до 50 000 бр.
Предлаганата от нас продукция е:
І. Живи фазани:
- 4 до 7 дневни
- 30 дневни
- 60 дневни
- 90 дневни, тегло: 0,9 кг. до 1,1 кг.
- 120 дневни тегло: 1,1 кг. до 1,3 кг.
ІІ. Замразени фазани:
- тип грил, тегло: 0,7 кг. до 0,9 кг.
- разфасовки: филе, бутчета, крилца, субпродукти (по предварителна заявка от клиента)
- фазан по ловджийски, замразен със запазено оперение и изчистени вътрешности (по предварителна заявка от клиента)
- мариновано-пушен фазан (по предварителна заявка от клиента)
Утре вместо прасенца ...снимка от фазанарията барем турете ....как хвърчат пера докат ташунка вилнее из фермата на фазаните ...с бясна томахавка .......обагрена в зелено (червено)
Тя кокошката го изс.а вече... следващото ще е доста по натам..времето е наше.
Бе нема значение бледолики га ша е важното да е златно.С едни въшливи 2000 лв колкото нахапах халал да ми е
брей, като прасенца-сукалчета сте се наредили търговците по позицията :-) :-) :-)
чат-пат и аз си боцвам ... притежавам и не е препоръка!
п.п. ако не искате да плашите дамите с уханието на краката си - чорапи с бамбук!
Тъй ,тъй Гугъле нема ся па да смърдим я Краката требе да са ухайни .....на парфюм ли на бамбук ли Па и друго си е тъй с финес да си свалиш бамбуковия чорап Де па да беше женски майка Хахахаха
Бе я па си ги аресвам чорапите бледолики .Мноооо са си убави.И кокошчицата си аресвам.Чопвам си по-малко от време на време та да видим ша снесе ли златното яйце дет ми се мъдри у главата
Коментар